Strumfi de iulie-august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Inca o data multumiri, Anya! Eu nu mai tineam minte postarea ta. Multe, multe pentru tine.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Anto, multumesc(cam tarziu) pt raspunsul despre vaccin...

Am facut vaccinul acum o saptamana si nu a fost nimic deosebit. Dar am pus 2 supozitoare(la diferenta de cateva ore) la recomandarea medicului... si totul a fost ok.

Referitor la suzeta... eu nu folosesc! De fapt copilul meu nu foloseste!! Si ca sa nu cad in prapastia tentatiei nici nu am cumparat! Desi am avut vreo 2-3 zile cand eram folosita(e drept si acordul meu tacit) pe post de suzeta. Adica stateam cu el la san mai mult si el stateaaaa si suzeta... Dar ne-am revenit!
Anya, recunosc ca inca o data ai avut influenta asupra deciziei mele referitor la suzeta. Stiu postarea ta, desi nu imi mai aminteam toate argumentele, dar m-a ajutat sa iau decizia de a nu folosi suzeta.

off s-a trezit , nu a dornmit decat juma de ora...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Anto am vrut sa zic ca iti multumesc eu tarziu! Ca raspunsul tau a venit la timp si a fost de folos!! Pupici.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Am revenit. Sa va spun ca raceala mea nu mai trece. Cu tot cu paracetamol, osciloccoccinum si ceaiuri calde cu lamaie. Nu stiu ce sa mai fac. Ba ma tem ca i-am plasat-o si lui Victor. Nu are temperatura, dar stranuta mai des ca de obicei. Chiar f des. E un semn ca e racit?
Si parca ii vine ceva in gat si se ineaca. Si tuseste. Eu ziceam ca mucii inmuiati de cu seara. Merg azi la medic. Sunt tare ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Si parca ii vine ceva in gat si se ineaca. Si tuseste. Eu ziceam ca mucii inmuiati de cu seara. Merg azi la medic. Sunt tare ingrijorata.

Asa si Kevin, simt ca innebunesc de griji, maine l-as duce si eu la spital!Si cica maine trebuia sa ma marit...dar nu-i bai,ma marit luni de-acuma!

Oana, Victoras harcaie?se aude in gatutz sau in piept harcaiala?sau de ce banui ca ar fi muciuletii???
Offff, na, am facut cupil gata de-acu cu linistea mea...numai de-ar fi el bine...

[/quote]

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Raspund si eu subiectului de astazi: suzeta.

Nu sunt adepta "pumnului in gura" cum ii spun eu (iertati-ma daca sunt prea dura, este doar o parere personala, deci fara suparare), nu am cumparat una doar asa ca sa o am prin casa iar Victor nu stie si nu va sti ce este o suzeta. Consider ca daca e agitat si are nevoie sa se calmeze e de datoria mea sa gasesc acel ceva si sa-i satisfac nevoia. E adevarat ca-si mai suge pumnisorii sau degetele dar asta doar cand da de ei iar pentru mine este un semn ca-i este foame iar daca va deveni dependent de supt degetul o sa ma gandesc ca la fel ar fi devenit dependent de suzeta si din doua rele o prefer pe prima.
Si Victor urla in masina de-ti vine sa o iei pe jos, pana acum l-am lasat sa urle si dupa ce nu a mai avut aer, a tacut. Acum incerc sa-l scot in fiecare zi cu masina cate un pic ca sa se obisnuiasca, ieri chiar a fost mai bine, conteaza foarte mult si starea lui de spirit, daca e odihnit gangure, se uita pe geam.
Stiu ca este greu pentru noi mamele cand ii auzim plangand pe bebei, cand ii vedem agitati, dar asta este singurul lor mod de exprimare a dorintelor si durerilor si de ce nu prima forma de comunicare cu noi. De ce sa nu-i ascultam si sa le raspundem ca suntem langa ei, ca incercam sa-i alinam si sa-i intelegem, in loc sa le dam o bucata de cauciuc pe care sa o suga si sa se gandeasca la noi ?

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

[url=http://community.webshots.com/user/dianapaun?vhost=community]Poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

.Buna tuturor.Cu suzeta eu sunt contra...am in casa,am incercat la insist sotului sa i-o dau dar a scuipat-o cat colo.
Lui iosua i-am dat-o ca tipa ca din gura de sarpe de la colici,insa cand ii venea plangea cu tot cu suzi
asa ca lui Bubu nu i-o dau chiar daca trebuie sa-i acord atentie cum spunea si Anyacareia ii multumim mult pt. sfaturi.
si inca ceva :e posibil ca la nici o luna si jum. sa vina menstruatia?
ca la prima nastere a venit la sase luni.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

nikole, nu aud harait la Victor. Dar simt asa, ca parca ii vine ceva in gat si uneori chiar in gura. Se intampla mai ales dupa ce ii pun ser in nari. Si ma gandesc ca se inmoaie mucii. Eu tot pe seama asta as pune si tusea, ca e asa o tuse din gat. Nu tuseste des. Mai des stranuta.

quote:
Si cica maine trebuia sa ma marit...dar nu-i bai,ma marit luni de-acuma!

Casa de piatra...oricand o fi evenimentul. Si multa, multa sanatate lui Kevin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

oaana mie mi.a venit menstra tot cam la o luna jumatate si cu un flux mult mai mare mi.a zis gine ca e normal

nikolecasa de piatraaaa

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Si cica maine trebuia sa ma marit...dar nu-i bai,ma marit luni de-acuma!

poze Kevinutz

[/quote]

Casa de piatra Nikole! Sunt sigura ca Kevinutu o sa isi revina si o sa fie cumintel pentru ca mami sa profite cat mai mult de fericitul eveniment!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput