*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Grasana la raport!
Ca dupa ce ma plansei ca se duce din laptic a fo' sf. maria si am mancat prajiturile musafirilor...Asa ca pusei 2 kile urjent si am rezolvat problemul...hahaha

Olivia, Oana barosana sta si cu tanti Ioana si cu tanti Viorica (ea fiind femeia pe care o aveam la calcat/curatenie si pe care am angajat-o cu norma intreaga). Asa ca pana incepe gradinita au amndoua grija de galusti. Io zic ca se descurca ele, doua "fomei" cu 2 copilasi. (editez pen' ca scrisesem altceva in loc de fomei si imi zise sa "iau o pauza"...hahaha)
Eu sunt extrem de multumita...:)
Pai mie pentru o carte frumoasa si educativa 5-8 lei mi se pare un pret bun....Numa' sa o gasesti la pretul asta.

Alice, vaz ca visezi lucruri...'Ai mah ca nu e greu cu doi, vazusi si tu cum e cu nepoata si cu Gizmo...Drept e ca nu vin deja de 3 ani, dar vazusi ca 3 ani trec urgent.
Roxana, si la voi e nebunie d'asta in trafic!? Eu de cand m-am dus la doftor dupa ce am nascut nu m-am mai incumetat sa intru cu masina prin Bucuresti...

Maria le baga din top. Alalteieri ne-am uitat la cenusaseara si am incercat sa-i povestesc ca aia e mama vitrega si alea surorile...bla bla..
Asa ca ieri dupa amiaza se trezeste din somn si incepe "mama mitega?! mama mitega?! (n.r. vitrega)..."unde esti?! nu m-ai aujit ca m-am tejit?!"
Dementiala...
Ma duc, pupaturi pe noi ca stam cate juma de ora sa ne pupam...zic:
"eu nu sunt mama vitrega, eu sunt mama buna". Asa ca Maria deschide bratele de ziceai ca ma intorceam acasa dupa luni de zile...
"da, da, mama buna! Bine ai venit!"

Din cauza ca e mai dezvoltata decat media de varsta ei (l-a intrecut cu mult pe finutul nostru care are 4 ani jumate) a inceput sa se joace cu copilasii mai mari, jocuri din astea mai articulate...Asa ca eu sper ca nu o sa avem probleme cu gradinita (nu au grupa mica, o ducem direct la grupa mijlocie).

Aaaa, si acum intra in faza aia de jocuri ciudate...Ca ii da John numa pe Cartoon Network la teveu...de ma streseaza la maxim...
Ieri a zis ca vrea si ea carti "duel masters"...Nu ma intrebati...

Voiam sa mai povestesc da' uitai ce...:)
Ma duc sa fac o pagina de web. Dau astia premii de excelenta in cercetare si ma inscriu si eu (desi stiu ca sansele sunt aproape zero). Premiul 1 e de 300 de milioane..ad labam...neimpozabili...
Pupam voios!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la noi!
Azi am o zi extrem de aglomerata, asa ca nu stiu daca mai apuc sa intru...plus ca mi-am facut deja nervi de la prima ora...
Stefan a fost din nou ok la gradi, nu a plins si ne-am "despartit" ok!

Cristalina - pai eu iti urez multa bafta ca premiul e consistent!
Kim - s-a rezolvat cu salvarea? E ok tatal tau?
Daria - cum a fost la pediatra?
philip - a venit aparatul? cit e amr?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina - wow, atunci tinem pumnii sa castigi !
Leeloo - diseara mergem la pediatra.
Mi-am facut listuta :-)

CE stiti de vaccinul IRS19 ? L-ati facut ?
Rox, o parere de-a ta ... pls ...

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata si de la mine ... asa mai pe la pranz

Olivia, imi pare rau pt. tatal tau ! E bine acum ? ... Ma intrebai ce am rezolvat cu scoala ... Situatia s-a rezolvat de la sine ... Invatatoarea respectiva a sunat chiar de vineri si a zis ca a fost o confuzie si daca vrem neaparat o ia pe Feli la ea in clasa ... Se pare ca i-a placut figura lu' fii'mea ... O sa vedem luni cum a ramas, oricum odata ce mi-a trecut socul initial m-am obisnuit cu ideea si nu mi-am mai facut probleme ...
AndreeaP, felicitari pt. camera ... Drum bun si vacanta placuta, te asteptam cu poze !
Cristal ... bafta la concurs !
Carmencita, cum mai stai cu emotiile ?
Dana ... scrie-ne ceva de Ricu ! ... Cat despre Serban, oricare ar fi problema ... sa dea Domnul sa se rezolve

Vorbeati de copii si filme ... am fost si noi aseara cu piticele la Hollywood Multiplex in Mall... am vazut Ratatouille .... Am avut ceva emotii cu Ale, ma gandeam ca nu o sa aibe rabdare atat, dar m-am inselat ... Cu toate ca filmul a fost cam greu "digerabil" pentru varsta ei a stat cuminte la mine in brate si a urmarit actiunea ... Doar spre sfarsit s-a lasat cu ceva plansete infundate din partea ei ... ca de ce nimeni nu-l place pe soricel, de ce il supara toata lumea ... In rest a fost OK si am decis sa repetam experienta mai des ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da mai surorilor merge copilu....cred ca am zis de ceva timp...scuze ca am tot uitat sa reiterez . merge de miercuri. ca ne intoarcem marti de la sinaia.
Daria ala tot un stimulent de imunitate e. numit "vaccin"....prin extrapolare. face acelasi lucru ca toate celelalte. doar ca e nou promovat si de aici consecinta....
Cristal wow succes la pagina de web! macar 268 de milioane acolo neimpozabili sa castigi si tu! tin pumnii macar ca nu costa nimic suuper tare Maria...mama vitega

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

este tare bine acasa, Matei este in general copil cuminte sau nu imi mai fac chiar atitea griji ca la Stefi, cel mai important este ca face kk singur, aproape la fiecare supt (cu Stefi ne-am chinuit tare mult cu constipatia) si ca scoate aerul usor. Stefi s-a adaptat destul de bine, luni seara am avut un mic scandal, s-a nimerit la amandoi ora de culcare in acelasi timp si cum eu am ramas cu Matei, Stefi nu a vrut sa mearga cu tati si a inceput scandalul. Apropo, mamici cu doi copii, pe care din ei ii culcati primul, pe cel mare sau pe cel mic?

V-am citit, dar pe sarite, la poze nu am reusit sa ma uit inca, nici sa pun poze cu Matei si Stefi. Momentan sunt in cautare de informatii despre hipospadias, Matei are o problema la cuc, despre care pediatra foarte senina mi-a spus ca se opereaza mai tarziu, nici o problema. De parca o operatie de 2 ore la un bebelus de pana un an nu este nici o problema

Promit sa mai intru, mai ales sa va povestesc cum se adapteaza Stefi la gradinita pentru ca si noi incepem luni. Sper din tot sufletul sa-i placa si sa mearga cu placere. O zi frumoasa in continuare va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Daria, bafta la pediatra
Cristalina, iti tinem pumnii si sa nu uiti sa faci cinste cand vei castiga
Carolina si Carmen, multa bafta in prima zi de scoala si cat mai putine emotii
Andreea, vacanta placuta si La multi ani!
Roxana, iar plecati in plimbare? Vreme frumoasa sa aveti
Gabi, ce bine ca s-a adaptat asa usor Stefan la gradinita
Olivia, sper ca tatal tau este bine. Si mi-ai adus aminte sa o masor si eu pe Stefi, nu mai stiu ce inaltime are, dar in ultima vreme tare mare mi se pare (comparativ cu Matei)

Mi-a schimbat si semnatura, sper sa va placa, mie tare imi place! of, si ce bine este ca inca nu m-a lovit depresia, sper sa scap tura asta.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - pupici lui bbMatei cel cuminte, ai noroc cu doi copii cuminti, sanatosi si frumosi :-)
Ref. la hipospadias, am citit pe DC, este un subiect dedicat, daca apuci sa citesti aici. Sunt sigura ca totul va fi super ok !!!
Multi pupici si asteptam pozici cu comorile !

Rox - da` recomanzi produsul asta nou sau e o noua abureala pt cresterea imunitatii ... (don`t hate me ca insist, da` stiu io k tu te stii)

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria...tu stii ca eu nu recomand nici unul dintre produsele astea....nu am experienta la ele si stiu doar ce pot face. rezultatele lor sunt extrem de variabile pentru ca depind de stimularea imnuitatii fiecarui pacient in parte, daca acesta este sensibil sau nu....etc. chiar nu pot zice mai multe, crede-ma. daca vrei suna-ma sau te sun eu azi cand esti mai libera.
Andreea multi pupici! nu plecam la plimbari, a inceput sezonul congreselor la mine....asa ca....la munca! sper ca hipospadias-ul lui Matei sa mearga si neoperat..daca nu....mai cere si a doua opinie neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Nu mai am timp de nimic, ma sarjeaza Mara la greu. Am intrat in epoca ridicarilor si cazaturilor...

Azi am fost la gradinita cu Tudor sa mai intrebam ce si cum, a gasit jucariile, ar fi vrut sa stea sa se joace cu ele, asa ca are motivatie sa se intoarca luni. Eu as fi vrut sa il iau la 12 in primele zile, dar educatoarea mi-a recomandat sa-l las de la inceput sa doarma. Nu stiu ce sa fac....O sa-mi fie foarte greu in orele acelea in care nu stiu ce face, daca a plnas, daca a mancat, daca doarme sau nu. Si probabil si lui, atatea ore fara noi dintr-o data.

Mamicilor care ii veti da la 8 ore, cum faceti? Ii lasati de la inceput si la somn? Sau nu mai merge nimeni la 8 ore...

Andrea, bine ati revenit. Cu somnul ce sa-ti spun...la noi si acum masa si somnul sunt o problema, ca se nimeresc cam in acelasi timp si ar trebui sa fiu cu amandoi deodata. Si mai iese cu scandal. In ultimul timp, seara adorm cam deodata, pe la 9, eu cu Mara, Tudor cu tati. adesea se intampla sa ma cheme si pe mine, si dupa ce a adormit Mara, ma duc la el. Il mai pup, il mai acopar, mai stau cu el putin si adoarme. astept momentul ca o sa o intarc pe ea si o sa ii culc in aceeasi camera, deodata. Atunci va fi mai usor. acum dorm in camere diferite.

Mergi la inceput