*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenp spune:
da, si`n iasi, iaca acu ma felicit ca stau la 4;))
quote:
Originally posted by alice2004
Carmen, !! Sa dea dumnezeu sa fie bine, am citit azi intr-un ziar o avertizare de cod galben din nou pentru citeva judete, zic meteorologii ca vin iarasi ploile !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
asa deci Gabi, saru mana, ma uit si eu. si trimit echipa de cautatori si in Bucuresti, ca de aia are unchi si matusa noi cand bem o lada de bere real, nu filmati nici un spot nimic la Cta? (Sau la Sinaia? ')
Alice, manierele la volan nu prea exista tine de bunul simt sper ca e ok Andrei si e doar o mini-zgarietura.
alice2004 spune:
Hihihi, Roxi, voi soferii stiti mai bine cum vine treaba ! Eu stau pe scaunul din spate, pe bancheta si admir privelistea, care nu-i asa grozava in blocajul din trafic ! Mai bine imi iau o carte, in vreo citeva zile o termin garantat, tot nu am eu timp sa citesc !
Si Gabi mai bine sa filmeze vreun spot pe undeva prin Jermanica, stiu io ca berea lor e faina tare !! (In lipsa, merge si Sinaia !).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Pai din pacate trebuie sa filmez spoturi la berea din "dotare", dar te asigur ca e macar la fel de buna ca aia din jermanica!
Si Roxi, coincidenta sau nu, joi si vineri filmez un alt spot...E implicat un riu de munte deci probabil va fi valea Jiului sau valea Oltului sau ceva asemanator - aflu diseara, cind am intilnirea de la studio...Cit despre pantaloni, setul de la mothercare l-am vazut chiar in weekendul asta, la magazinul din Dorobanti (asta ca sa-i trimiti la punct ochit, punct lovit!)
Eu intru intr-o sedinta, apoi plec la studio, asa ca va urez o dupa-amiaza si o seara placute si ne auzim miine!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
mey, imi cer scuze dar eu pozele cu stefanica nu le-am vazut, drept, citesc si-n viteza ca cica avem numai 15 minute de internet personal :)
alice, vineri plecam la mama in italia, sar'na
camera mea murea taman acu inainte de concediu asa ca mi-am comandat una noua, un [pentax, tre' sa soseasca azi sau maine si am emotii, e cadoul de ziua mea. yhuhuhu! si asta dupa ce am primit o geaca de jeans levis in we. eh, sa mai zic eu ca nu ma iubeste sotul...nu ca as fi zis vreodata...
pupici, intru mai tarziu sa vad daca ati fost mai active
rox, si eu sufar de migrene si iau un "coktail" de 2 ibuprofen cu 2 excedrin (nu-s ce e asta in ro). functioneaza de minune, dar tre sa ai grija de stomac. apropos, mie imi plac pistruii
philip&andreea
kim222 spune:
Oare cum este posibil ca salvarea in Ro sa nu vina nici dupa 4.5 ore???? Nu-mi spuneti...ti-am spus noi!!Tatalui meu ii este f rau...
Am venit si noi de la dr...controlul de 3 ani...totul super ok avem 15.5 kg...si 103 cm!!!!!Iaca am depasit si noi pragul de 1 metru..nu-mi vine sa cred ! Am facut si control vizual..am facut si testul pt auz...a mai ramas sa mergem la dentist sa vedem cum stam..La insitentele mele, i-a facut pe loc si hemoglobina...11,8..deci f bine si aici..
revin sa citesc ce-ati mai scris....
kim222 spune:
Luca este inebunit dupa filme..ieri am fost la biblioteca sa luam ceva carti..si stie locul cu filme..si-a ales Harry Potter..a stat 1.5 ore neclintit spre surprinderea mea...
Alice ziceai de carti...eu am vazut carti frumoase..educative..intre 5 -8 lei..este mult? Ce fza cu trimisul fotografiei prin YM :)))
Gabi felicitari..o sa fie din ce in ce mai bine...Festivalul a fost ...cu de toate pt toti..un fel de tirg la care s-au prezentat firmele din zona..Asa am aflat de niste art class..si ma bate gindul pt Luca..
Andrea totul este bine cind se termina cu bine!
Ioana azi unde ai umblat??
Cristalinule..ai dat de greu?Zi...mey cu cine sta Oana?
Roxa..chiar asa....Pat merge la gradi?
roxanaz spune:
neata neata
Olivia bine ca e ok acum. cat despre salvare....no comment...eu as fi apelat la una particulara, chiar daca poate fi internat doar la militar asistenta de urgenta se da oricui in spitalele de urgenta. pupicei! ai vazut ca si Uka e mai inalt?
aici a plouat...e tare urat si inorat. sper inca o data sa avem vreme ca lumea la Sinaia...ca altfel nu stiu ce face piticania.
Alice cartile cu mica printesa sunt cam scumpe, asa e....avem si noi doar doua. asta e profita ca e in topul preferintelor la copii...si pot pune un pret mai mare, nejustificat...deh, daca exista cerere....
Dana sunteti ok?
va astept la condica!
o zi frumoasa
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Trec repede absentele ... Polux, AncaMaria ...
Kim - multa sanatate tatalui tau, sper ca ai vesti mai bune azi !
Rox - mergeti , mey, la gradinitza sau nu ?! :-)
DanaSpeel - da un semn !
AndreeaP - sa folosesti sanatoasa noua achizitie, sa faci muuulte poze si sa ni le arati si noua. Amr cat ???
La noi ploua pe rupte si e frig, azi fugim si noi la pediatra pt aviz. Si sper sa nu uit sa o intreb pe duoamna pediatra ce ma intereseaza, crek merg cu lista :-)))
Daria & GIULIA_(2004_08_16)