*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Leeloo - l-am vazut pe Stefan in plina desfasurare, e un frumos, mi-e tare-tare drag , da best iz aia cu golitul de lada
Kim - baga poziliii !
AndreeaP - amr cat ???
Lia - pupam trupa de la Timisoara , cand incepeti gradinita ?
DanaSpeel - cum e Ricardo ???
Alice - unde esti ?
Carmenp - da` tu pe unde umbli ?
Poluuux, Mimilinca ... ati disparut ...
Rox - cum esti azi, sper mai bine !
IoanaG - hehehe, ce cadou :-)
Giulia ma pune inca, in fiecare seara, sa cantam lamultiani si suflam orice ce seamana a lumanari :-)))
O zi frumoasa tuturor, la noi plouuuuaaa
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
cu ceva intirziere si de la mine
la multi ani, mariilor si anelor!!
la multi ni, maria!
la multi ani, marina! tuturor, sa aveti parte de zile multe si bune!
andrea, ti-am citit povestea, ma bucur tare mult c-a fost bine, pupam la voi, vino cu poze sa`ti videm ficioru`
mey, i-am vazut pe giulia, pe stefanut, santeristu`;)) si caro&family (suuper poze!!), va pupam pe toti
roberta, imi pare rau pentru prietena ta, duminica am trecut pe acolo, a fost prapad maare! prietena ta n-are cont deschis pe undeva? bai za uei, am stat c`un morcov cit china de mare in zielele alea pentru ca toate imprejurimile marasestiului au fost inundate insa in oras apa a intrat doar la periferie. ai mei au dormit cu scara la pod pusa, nu mai zic ca unii isi reconstruiesc podurile tocmai in ideea ca daca vin apele...intre tecuci si birlad multe case darimate, garduri la pamint, prin unele locuri apa bilteste, off, cosmar nu alta!
dana, imi pare rau ptr patania voastra!
intrebare la voi acu ca am terminat cu dezgroparea, luatu` din motz si nunta si ma pregatesc de botez, cit se mai da la cumetrie?
alice2004 spune:
Buna dimineata si de la mine !
Azi dimi ascultam o melodie simpatica la radio care avea in refren cuvintele "8 ore la servici si trei pe drum", apoi cam asa e traficul in capitala, nu mai poti merge pe niciunde, pentru ca e in lucru fiece drumuletz si scurtaturile sint gituite de soferii care incearca sa pacaleasca traficul infernal ! Cred ca trebuia sa imi iau un elicopter sau un avion particular, nu o alta masina !
Revenind la oitzele noastre, io-s cam chiauna de cap, ca aseara statui prin bucatarie pina la ora 2.30 am ... executai neshte ardei umpluti si o reteta de mincare de curry cu conopida pe care am gasit-o la forumul bucatareselor, a iesit interesant pentru cine maninca asaa, mai picant olecutza, ca are in compozitie ghimbir !! Astept cu interes parerea sotului din dotare, ca el este fan mincaruri care iti fac gura sa iti ia foc !
In rest, sintem bine ... am fost si la librarie, nu am gasit nici acolo carticica aceea pe care o cautam, dar am dat de un vraf de carticele cu Mica printesa (cei care vizioneaza minimax stiu despre ce este vorba), Andrei e fan asa ca a fost foarte fericit sa citim impreuna ! Nu mai zic cit costa, ca de cite ori intru in librarii, ma apuca durerile de cap la ce preturi au astia la publicatii !?
Gabi, ma bucur tare de tot pentru Stefan ! Vezi, tot raul spre bine, o sa ii placa din ce in ce mai mult cred eu ! Sananate multa va dorim !
Olivia, oaaah, iarasi va plimbarati neica prin oras la serbari ? Bravos ! Asteptam pozici din acelea faine !
Daria, , spusesem io ca Giulik e minunata, vezi ca stie si sa vorbeasca ? Are ea multa personalitate, asa ca ai rabdare !
Caro, hehehe, super perlele Alessiei !
Dana, ce bine ca Ricu este ok ! Ai dreptate cu hainele, si eu as fi facut (si fac) la fel ca si tine ! Cit despre Serban, eu am citit parca in urma cu ceva timp ca baiatul tau este suparat pe tine si te-a acuzat de ceva ... nu stiu daca am retinut corect, dar banuiesc ca acesta este oful tau ! Pupici multi pentru tine !
Lia, mama, eu te inteleg perfect, cam asa sint si io cu mama, bine, ea nu se poarta ca si mama ta, dar am o mare dezamagire si tristete vizavi de relatia noastra, poate am facut si eu greseli, dar imi inchipuiam ca va fi altfel odata cu trecerea timpului (ceea ce nu se adevereste). Totusi, merg mai departe si incerc sa nu ma las afectata prea tare de subiectul acesta ! Sanatate multa si voua acolo si asteptam sa ne scrii din perlele lui Dani !
Andreea, plecati in concediu sau am citit eu pe dunga ? Apoi, daca e pasa, petrecere frumoasa sa aveti !
Roxi, spor la trebi si bine ca trecu durerea !
Ma duc si eu la trebile mele si va doresc o zi linistita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
neata!
ploua de ore bune. Ca doar se apropie 15 septembrie si eu una nu tin minte vreun 15 septembrie altfel decat ploios.
Si eu sunt chiauna de cap ca Andreea a binevoit a se culca la 8 seara si a se trezi la 4 dimineata ca oamenii muncii comunisti. De la 4 la 7 dimineata am avut program de maraiala-plictiseala, dar ce puteam face la orele alea prin casa, am lasat-o in patul ei, am mai luat-o langa mine....apoi am bagat batzaitorul in functie la patut si a adormit asa leganata.
Danut s-a trezit cu un herpes la gurita, care il face numai in caz de raceala/viroza si stranuta din greu, sper sa nu fie ceva nasol :(( Off, a venit toamna !
o zi buna sa avem!
alice2004 spune:
Lia, ce simpatica esti - ca oamenii muncii comunisti ! Imi aduc aminte de vremile de "glorie", cind faceam practica de la liceu si mergeam la uzina, ma trezeam pe la 4.30 dimineata, sa ajung la timp sa intru pe poarta fabricii, ca altfel nu ma mai lasa paznicul !! Era nashpaaaaa rau de tot ! Pupici copiilor si sanatate lui Danutz !
Si uitasem sa va povestesc si eu ca azi noapte, dupa ce ca m-am dus la culcare la ore dalea imposibile, am mai avut si cosmaruri cum ca eram gravida, mi se rupsese apa si trebuia sa nasc, eram cu mama in baie si simteam cum vine copilul ... heheee, asta pentru ca la bucatarie cit am stat, am ras vreo doo pahare de bere si cind m-am trezit, imi exploda vezica ! Bine ca nu am facut pe mine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice - hihihi, ce vis
Io am visat aiurea ... ca impingeam un carucior, k Giulia s-a impiedicat si si-a facut o buba in frunte si m-am enervat ca nu aveam gheata ... dupa care a trebuit sa-mi las un inel, nush pt ce si unde si am ales sa las verigheta
Liaaa - Andreea e plina de personalitate :-) Pupici lui Danut sa treaca buba fara nicio problema
Si la noi e toamnaaaaa
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Mai,la noi e (inca) vara - dar de miercuri am inteles ca vin ploile si prin Bucuresti - imi e frica sa ma gindesc la trafic...
Alice - pai poate e un semn de fratior/surioara pentru Gizmo! Sa ne spui cum a apreciat sotul bunatatile tale...
Daria - si un ...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitz, saru mana de bax! trecu ieri, azi nu a mai revenit! sper sa ma lase in pace ceva timp. am vazut pozele, am recunoscut lada (). zi-mi te rog de unde-s pantalonii de trening ca eu sunt in criza. pe aici nu-s decat din aia super grosi...si e cald si acasa si la gradinita.
Alice tie iti trebuie o masina mica maica sau elicopter, vb ta... si multa rabdare. ma consolez cu faptul ca si pe aici va fi la fel in urmatorii 5 ani. ata ete.
Lia Danut face deja herpes?? bietul de el.
Carmencito bine ca totul a fost ok cu apele pe acolo.
alice2004 spune:
Daria, , gind la gind, apropos de cucui in frunte, tocma ce am vorbit acasa si imi spune florin "da ce are in frunte ?", zic "care frunte, bre ?", ca aseara copilul era bine merci. Continua el "pai are in frunte o mare taietura, asaa pe mijloc, zici ca are fruntea taiata in doua !". Mama, sa innebunesc, dupa care mi-am amintit ca sotul meu este tare inventiv si exagerat cind vine vorba de detalii, asa ca cer o fotografie, mi-o trimite pe messenger, dar nu reusesc sa vaz prea bine, cred ca s-a zgiriiat in somn cu vreo unghie, ca s-a mai intimplat ... de taiat ii tai unghiile mereu, dar mai ramin colturi, ca nu le si pilesc ! Asa ca m-am calmat in cele din urma ...
Roxi, heheee, apoi io cu masina mea personala nu vin la birou, am un cielo cu care merg si zic ca nu e chiar asa de mare, dar bucurestiul este chiar sufocat de lucrari, plus ca in dimineata aceasta nu mergeau semafoarele pe nici unde si tuzgureni nu erau sa dirijeze traficul, nu mai spun ca majoritatea soferilor din capitala nu au nici cea mai mica urma de bun simt si blocheaza intersectiile din dorinta de a se baga aiurea sa treaca ei mai repede !
Pies - pina la urma Pat merge si el la gradi ??
Carmen, !! Sa dea dumnezeu sa fie bine, am citit azi intr-un ziar o avertizare de cod galben din nou pentru citeva judete, zic meteorologii ca vin iarasi ploile !
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Gabitz, saru mana de bax! trecu ieri, azi nu a mai revenit! sper sa ma lase in pace ceva timp. am vazut pozele, am recunoscut lada (). zi-mi te rog de unde-s pantalonii de trening ca eu sunt in criza. pe aici nu-s decat din aia super grosi...si e cald si acasa si la gradinita.
Alice tie iti trebuie o masina mica maica sau elicopter, vb ta... si multa rabdare. ma consolez cu faptul ca si pe aici va fi la fel in urmatorii 5 ani. ata ete.
Lia Danut face deja herpes?? bietul de el.
Carmencito bine ca totul a fost ok cu apele pe acolo.
Pantalonii aia sunt primiti din State de la o prietena de-a soacra-mii, dar eu i-am mai luat similari de la Benetton, dar si din Cora...a si au si la mothercare - seturi de cite 2 pantaloni (cu siret in talie). Daca vrei de la mothercare sau din alta parte, spune-mi si iti iau eu de aici si iti trimit!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.