*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce ciuda mi-e mie ca aveti copii care vorbesc, mey, vorbesc, inventeaza, alea-alea.
Super tare Alesia !

Dar sa o laud si pe Giulik: vineri a avut vorbitor si a spus asa: "acum deschid usa la masina, 2 secunde, sa intre un pic de aer rece, ca mie mi-e cald".
Sa pic pe jos cand am auzit-o, intr-o romana asa corecta
Ea si in maghiara tot asa, sporadic vorbeste

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caroooo hahahahahaha beton Alessia. e ok urgodermyl-ul,daca e ala care e unguent cu arnica. face minuni. pupici pe cucui.
Dana aoleu nu zice. si lu' asta ii crescura mainile....toate hainele ii vin la coate. nu zic de ghete....ca ma apuca nebunia de cap. cat despre pereche....nu stiu inca. da cand o fi veti fi primele care aflati, precis! imi pare rau de faptul ca Serban a plecat mai devreme te inteleg ca esti amarata, sper doar sa fie mai bine
dintr-ale lui Pat: se uita de sus in tricou la burtica si decreteaza "e intuneric"
Gabi, da, daaaa....vreun bax asa
Daria vazusi ce bine vorbeste Giulia? da o face cand vrea ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Eu am primit azi cel mai frumos cadou,asha fara nici o ocazie:))se descaltza mandra mea de sosete,isi pune o jucarie draga ei in soseta(care era un pic murdara,ca altfel n-avea farmec:))si se infiinteaza la mine:"mama,ti-am adus un cadou",io fericita ,vai mi-ai adus o soseta un pic murdara,ea,nu vezi ca inauntru este cadoul
Caro super raspunsul!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare natiune
caro, vineri dimineata plecam, emotii si bucurie la greu. si ca tot ma tin sa complimentez familia voastra, sunteti frumosi foc, la nunti, in concedii sau retro
daria, am vazut giulik cu ochii ei minunati si ochii albastri ai lui patrick. rox, te-a prins soarele frumos si au rasarit si vreo cativa pistrui, asa-i? sper ca nu te superi ca am facut remarca, dar e prima oara cand ii observ
ca vb de haine, philip nu poarta decat blugi, eu am pantaloni cu eticheta care n-au mai ajuns a fi purati, si nu poarta blugi ca asa verau eu ci pt ca-i prefera, si numai anumite tricouri care trebuie sa aiba tractoare mari sau animale, spiderman, thomas si alte caractere de desen animat. asemenea, tricouri la care urla cand le vede, nu le vrea si pace.
dana, si eu i-am facut toti blugii de primavara scurti de a avut gramada pt toata vara, acum trebuie sa ma aprovizionez pt iarna
ioana, stiu ca n-ajuta, dar philip plange cand e de mers la gradi, mai ales dupa we lungi. vineri a stat acasa cu tati iar azi i-a tras un concert...don't leave me here, daddy, take me home si cu mucii siroaie in bratele educatoarei. hehehe, asa ma bucur ca nu-l duc el saptamana asta ca eu mor, imi dau toata ziua peste cap, te inteleg ca si eu-s la fel
saptamana asta lucrez pana joi cate 10 ore pe zi ca sa rcuperez si deja-mi cad ochii-n gura, da' macar m-am gatit ca sa ma inveselesc singurica
gata, pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna seara !

eu iar am intarziat cu urarile de Sf. Maria, dar primiti-le si acum, ca-s bune inca, le-am tinut la rece :))

Dana- ce de emotii ai avut iar cu Ricardo ! laringita e tare nasoala la varsta mica, laringele e ingust si se incarca de muci, deci de aia a varsat si a horcait. La noi majoritatea cazurilor se spitalizeaza. Si mare lucru ca nu ti l-au trimis acasa de la gradi, pt ca laringita poate fi si contagioasa si in plus se poate suprainfecta. Cu Serban, deacum sa te tii tare ca incepe sa fie "cocosel"

Roxana, vazut pozele noi, super! si eu am o durere la bostan, clasa I

Dan, are perle-n el de nu le pot enumera. Nici nu stiu pe care sa v-o zic. Zilnic scoate cate una de la tartacuta.
Andreea e si ea pusa pe shotii toata ziua, incepe sa aiba personalitate, pretinde, cere, se enerveaza, plange, da din picioare, se ascunde pe dupa palmuta, rade smechereste si .... stiti deja....refuza sa se alimenteze. Spre disperarea mea. Azi a mancat 570 ml de lapte si 60 gr pireu cu carne. Atat. Ma intrebam deunazi in sinea mea daca nu cumva tulburarile de nutritie sunt mostenibile, transmisibile genetic. Maica-mea a suferit si mai sufera si acum la 62 de ani (ea nu recunoaste in ruptul capului dar cei din jurul ei stiu bine) de anorexie. In tinerete nu putea decat dupa fiecare masa sa vomite. Zilnic. Apoi mai ciugulea ceva. Poate mai si vomita. Oricum pranzul il vomita standard. Mereu s-a preocupat de silueta si s-a mentinut spartan in limitele autoimpuse. N-a depasit 47-48 de kg niciodata. Gravida purta mereu burtiere si chiloti modelatori, sa nu i se lase burta sa nu i se intinda pielea aiurea, sa nu i selateasca fundul. Nu manca mai mult nici mai caloric. Asta o stiu ca eram deja mare aveam 12 ani cand era gravi cu fratemeu si intruna se uita cat s-a mai ingrasat. A iesit din maternitate exact cu kg ce le avea dinainte de a ramane gravida. Fericita in hainele ei inguste si mulate. Si acum la 62 de ani poarta tot asa haine mulate, mananca hipocaloric, doar de doua ori pe zi, cafele si tigari la liber ca ii taie apetitul. Se uita ca la nebuni la noi cand mancam cate o pizza, o shaworma, sau o friptura cu cartofi. Se uita cu dezgust la burta mea mare si flescaita si la sanii mei lasati si mari (ea care a purtat mereu cea mai mica marime la sutien) si ma consoleaza matern "lasa ca asa raman unele femei dupa nastere cu burta mai diforma, nu-i bai"
Ma intreaba de cate ori ma vede daca m-am mai cantarit. Palaria mea! Ca bine ma mai simt! Parca eu nu stiu ca mai am de slabit 8 kg, dar sanii nu mi-i pot reduce si nici ridica decat cu sutienul, si burta n-o pot repara peste noapte, pielea a fost intinsa, am avut ditamai burtoiul si acum normal ca atarna cum am mai si slabit. Io nu ca-s nesimtita dar nici obsedata de cum arat nu sunt. Am pur si simplu alte prioritati decat silueta, frumusetea mea fizica.
N-a, ca v-am zis, nu ar trebui sa ma afecteze dar de mica m-a criticat cum arat, nu mi-a spus vreodata ca as arata bine, lauda calitatile fizice ale altora de fata cu mine parca dintradins. Si sunt sensibila la acest subiect, desi i timp mi s-a confirmat ca de fapt arat destul de bine. Dar de ce ea a tinut si tine sa ma bage in umbra si sa -si etaleze mereu ea calitatile. Deja devine si ridicola. Nu ii mai vin bine hainele mulate, nu-s conforme cu fizionomia, barbata-miu deja se uita lung cand o vede cata vreme petrece in baie motzandu-se cand vine la noi sa ma mai ajute chipurile. Nu se culca decat cu bigudiuri, nu se culca decat dupa ce si-a cremuit tot corpul, nu iese afara din casa decat daca are 3 toalete sa schimbe pe zi. Nici dupa paine la magazinul din josul blocului nu merge decat aranjata. Se uita la mine ca ma tarai pe jos prin casa dupa copii, pe covoare, dar vai, ea si-ar distruge pielea de pe genunchi, ea n-a facut asa ceva, nu e necesar draga. Nu se lasa atinsa de copii cu mainile manjite de mancare. Of, nu stiu, uneori cred ca am fost adoptata, ca nu m-a nascut ea, altfel nu-mi imaginez cu ce scop subminezi sistematic ani la rand stima de sine si increderea propriului copil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Lia,tu vorbesti pe bune?Ca mie nu mi-a zis nimeni sa-l tin acasa.hmmm!!!La patru s-a intors de la gradi,pina la nani n-a tusit absolut de loc.Ai dau incontinuare siropelul recomandat,plus restul babismelor,oricum daca nu e complet vindecata sigur e spre sfirsit.
Cu Serban nu,n-ati inteles,alta e problema,mult mai adinca si mai.....dureroasa.Dar nu pot vorbi despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana, fetita vecinilor nostri, are 3 ani jumate si face adesea laringite, e predispusa, unele-s virale, altele nu. Unele se suprainfecteaza si trebuie sa ia antibiotic. Stiu ca nu merge intre copii pana nu trece de o anumita faza boala. Tusea ii persista destul de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare..abia acum la ora doua am avut timp sa va citesc...
Noi am avut un we plin..simbata parc si apoi mers la biblioteca...citit citeva carti..shopping sa tine baiatul treaz,ca deh nu -l mai culcasem la prinz..
Duminica am facut repejor o supa/crema de broccoli si apoi am stat 6 ore pe strazi..fiind un festival cu de toate..in orasul de linga noi..
Si eu zic tot ca Daria.."mi-e ciuda" cind aud cum vorbesc ai vostrii..ma refer la Alessia azi..Da Carolina stiu orasul cumnatii mei au fost acolo la "all inclusive"...Cind incepeti scoala? ce ai mai rezolvat cu invatatoarea?
Lia, tu nu te-ai obisnuit inca...Daca tu te simti bine in pielea ta..sau esti macar constienta de ce ar trebui sa mai schimbi...restul..nu mai pune la inima...
Roxana..pt cort din ala trebuie si curte :))Pt migrene ai incercat tot?
Gabi ma bucur de progresele facute de Stefan...
Ioana...dar te-ai gindit ...oare ceva nu o deranjaza pe maria? Poate nu-i place ceva....prea spui ca plinge...
Care va pricepeti la listuta..s-o treceti si pe Maria?
Oare mai vroiam sa zic ceva?

Adela..Anca ..unde sinteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
azi voi avea o zi agitata asa ca ma grabesc sa va salut
Olivia, dap. incercat tot. mi-a trecut cu o combinatie...pe care nu o pot spune in public ca ma ridica brigada anti-drog . poze de la festival????? haidee!
Lia asa cum zice Olivia.... eu nu inteleg de ce te mai ating lucrurile astea...ca doar le stii si le rastii. forget it, ca oricum nu mai poti schimba nimic, la varsta asta.
Andreea Pupi, da, imi apar toti pistruii la soare....adica multi de tot . nu am de ce sa ma supar, nu ma deranjeaza. cred ca de abia asteptati sa plecati vineri!
Dana sper ca ati avut o noapte linistita si ca Ric nu a mai facut nici o criza.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Ca sa incep dimineata bine, am pus citeva poze in Albumul de Aug-Sep - daca vreti sa le vizionati, le gasiti aici: - aseara tati a venit tirziu ca a fost plecat la Galati, asa ca ne-am facut de cap...
Lia -
Rox - a fost buna berea virtuala?? Ca eu ti-am trimis un bax intreg !
Olivia - lasa ca si Uka o sa te uimeasca in curind cu perlele lui! Unde-s pozele de la festival? Ce fel de festival a fost?
Philip - hai ca mai e putin de tot!!
Dana - cum a petrecut Ricu noaptea? Poate la el nu a fost nimic viral - la Stefan a fost sigur pentru ca ne-a dat si mie si lui taica-su...

Sa-l laud si eu putin pe Stefan - azi a fost prima zi la gradi in care nu a plins cind am plecat - statea pe scaunel ca sa-i puna Miss papuceii, mi-a facut cu mina si mi-a spus pa-pa!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput