*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia a mea sta la televizor juma de ora dimineatza,juma' la pranz si juma' seara,adik exact la mesele principale...acu suntem blocati pe Cenusareasa partea a 2 a si Lolek si Bolek.
Azi mandra nu a mai plans deloc cand s-a trezit se pare ca functioneaza metoda si in plus a primit si un cadou de la zana cea buna ca nu a plans
...la capitolul remember,io-mi aduc aminte de pampoanele mele care mi se pareau imense si de cartile frumos asezate pe banca...in rest pana in clasa a 4 a m-a stresat la culme caligrafia
Meii io tin pumnii pentru luni tuturor pticlontilor si in special mamicilo care au emotii mai mari decat ei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, inca o chestie: niste ganglioni normali, neinflamati, de ex cei inghinali sau occipitali, ar trebui sa se simta la palpare? daca se simt, inseamna ca sunt mariti sau asa sunt ei palpabili?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Niste ggl normali nu se simt la palpare. Daca sint palpabili insemana ca da sint mariti...dar neaparat este patologic...mai ales la copii
La copii ggl mai ales occipitali se intilnesc des...

Ioana deci tot cam cit Luca..la TV! Eu toto cred ca Maria are ceva ce nu-i convine la bona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara!
Ma chinui de zor cu pozele, dar se pare ca merge NET-ul din doi in doi si termin...maine.
OLIVIA, multumesc frumos de intrebare, nu am mai facut nimic, doar ca mi-am gasit cartea de identitate in portofel la Petro, asa ca am scapat de alergatura nr.1.
In rest...m-am bucurat de o partida de shopping- portofel nou, geanta (aici chiar sar calul, ca nu mai incap in dulap ), cosmeticale si am cam uitat de furt. Mai am de recuperat de la banca cardul schimbat si...gata! A, si faptul ca a doua oara ni s-au furat cheile de la casa ne-a determinat sa ne schimbam usa de la intrare (care oricum era in plan).

Despre statul la TV, Matei sta cam mult, de fapt merge MINIMAX-ul si el se joaca si se mai uita din cand in cand la desenele preferate.

ROXI-vreme buna la Sinaia!
IOANA, ma bucur ca s-au mai calmat apele, dar chiar, nu e oare ceva ce nu-i place la bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara.Fetelor,eu ce s-a urez copilasilor?Sa fie bine,sa le placa la gradi,sa fiti si voi linistite.....si fara lacrimioare daca se poate.Azi Ricu a venit acasa de la shoping,alias gradinita.Avea cinci banane mari,un ananas si o bratara tare frumoasa la mana.Pe un fir galben insirate tot felul de margelute cu simboluri japoneze.Fructele le-a adus o firma pentru toti copii din gradi iar bratarile le-a facut Frau...ce dragut.Nu exista zi sa nu m-a mir de ceva la gradi,si toate in sensul bun al cuvintului.Sa dea Domnul sa fie bine si la voi.
Oliv,Ricardo nu prea sta in casa ,insa daca ploua dsau bate vintul..se mai uita,de fapt se joaca in fata televizorului si mai ridica ochii.Dar.....inca ceva atipic,ai plac reportajele,nu desenele.Si cum nemtii au numa reportaje si stiri in timpul zilei,are copilul ce invata.
Eu astazi am fost la röngen,sa speram ca nu o sa mai am durerea asta timpita la picior.Medicul a spus ca sunt tendoanele inflamate plus cioculetele.Cum am iesit de la clinica direct in vitrinele cu cizme m-a benoclam.vreau cizme soldatesti cu siret in fata de la genunchi pina jos.problema e ca-s scumpe,adica 100 de euro ptr. mine e mult.Eu sunt invatata sa-mi i-au ieftine si mai multe.Dar o sa-mi i-au o pereche,care o sa le port cu rochite la iarna.
Ricu mai tuseste de doua trei oripe zi,iari si azi am fost singuri si a fost tae tare cumintel.o placere .S-a jucat singur la el in camera o multime.In seara asta.....m-a pus sa-mi dau sutienul jos ca sa se culce pe pieptul meu.Am zis ca-i vreo toana,dar el chiar a adormit cu capusorul pe pieptul meu.Ce placere,imi venea sa-l bag in mine...cred ca acel cordon ombilicar e atit de prezent la noi...si ce-mi place asta.
Adela mult succes la medic,sanatate puiutei tale.
Daria,o sa fie bine,ai sa vezi si cu gradi si cu restul.Alice,mancare indiana,nici eu nu m-a dau in vint.Insa imi place cea indoneziana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana..ia pune mataluta manuta si sterge unul din mesaje..ca ai pus doua:)
Ma bucur ca ai inceput tratamentul si in pumnii sa fie bine!
Cit priveste...sceneta descrisa de tine...fara cuvinte...abuzezi copilul...agesezi dezvoltarea psiho..socio..etc
Numai de bine de gradi a vostra...si eu sint la fel de incintata ca acum 1 an..asa ca asa iti doresc si tie!
Robi sa-ti fie de bine..dupa atitea cumparaturi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neaneata!!
olivia, ionu` incepe pe 17 ilinca o duc de pe 24 ca`mi trebe timp de acomodare;)) brei, ie bestiala, in fiecare dimineata se scoala la sapte fara si pina cind ne suna ceasu` reuseste sa ne ridice pe toti din pat. azi de dimineata m-am incaltat pe hol, si`n viteza am uitat recipientul cu pipi si geanta cu toate cele acasa;)) ioanooo, nu esti singura:D
noi facuram analizele, n-am ajuns la medicul de familie, ale mele is in grafic deduc io ca nu vad nika gri p`acolo da` ale lu` pasa is varza, colesterol, tgp, trigliceride, toate sar din schema asa ca il paste iar regimu`
ilincai i-am facut din deget ca nu m-am indurat din vena, par bune, mai mulet dupa ce mergem cu ele la citit
roberta, bravos, te-ai scos;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
ce ma oftic, aici iar s-a innorat si e urit afara ! Cica se incalzeste afara, dar putea sa luceasca si soarele pe cer, asaaa, pentru ridicarea moralului ! In schimb, din fericire, traficul a fost mult mai lejer azi - probabil au dat astia drumul la toate semafoarele !!
Mey, gagici, nici mie nu-mi place mincarea indiana, mi se pare prea condimentata ! Grasa nu o gasesc, cel putin reteta asta de am facut-o eu nu avea fir de carne in ea si f.putin ulei (later am regretat ca nu am pus neste carne de pui ca adaos personal la reteta de pe forum !). Aniuei, ma bucur ca nu am muncit degeaba si ca i-a placut lui florin, plus ca nici nu mi-a luat mult timp s-o gatesc !
Dana, succes la gasit cizmele dorite ! Sa stii ca aici la noi 100 de euro o pereche nu este chiar asa de mult, acum e drept ca depinde de salariul doritoarei !! Si sint sigura ca virg.calitatea incaltarilor este foarte buna ! Hehehe, si ti-a zis-o Olivia, meyyy, ai grija cu culcatul copilului in moduri neadecvate !! Abuzezi juniorul si ii strici dezvoltarea normala psiho-cum s-o numi ea !! Lasind gluma la o parte, Andrei nu prea face asa ceva si mie imi pare extrem de rau, ca este minunat sa iti tii copilul in brate !! Si ce frumos cu povestea cu fructele si cu bratara de la gradi, sint invidioasa pe modul de gindire al strainilor (ma rog, al unora dintre ei, cum reusesc ei sa isi puna mintea la contributie si sa faca in asa fel incit copiii sa se simta bine).Pupici voua acolo !!
Roberta, super ca ti-ai rezolvat problema cu actele !! Shoppingul face minuni, nu ?
Daria, concediu placut si bafta luni la gradi !!
Carmen, sanatate multa lui Pasa !
Andries, chiar ca ai dreptate, pe banca in prima zi de scoala era o floare !! Pusa peste manualele frumos aranjate si noi !! Mamaaaa, ce vremuri ! Cind oare a trecut timpul asta ?!
Olivia, intrebai de timpul petrecut la teveu de copii. Apoi in cazul nostru cred ca este mai mult decit as dori eu sa fie ... Andrei se uita la minimax, apoi avem dvd-urile cu povestile lui, cu filme de desene animate (mai nou am gasit unul in colectie cu tom si jerry si sa vezi ce cuminte sta si se uita si ride cu gura pina la urechi de cum se alearga aia doi acolo). Nu stiu sa iti spun in minute, dar tot incerc sa limitez numarul lor cit se poate, doar ca nu sint tot timpul acasa si florin tinde sa il lase si el sa se uite - chiar mai mult decit trebuie ! Uel, depinde in fiece zi treaba asta cu uitatul, uneori putin de tot, alteori mai mult decit necesar ... plus ca are si nintendo-urile alea cu care se joaca !!
Mitz, sanatate Marei, sper din tot sufletul sa nu fie nik grav (eu una habar nu am ce ar putea da simptomele de care amintesti tu !).
O zi minunata va doresc ! Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Si io si io ca si carmen...ce penare d;alea hoate, imi aduc aminte de mama cum imi rupea foile ca sa scriu frumos si cum dadeam io cu picul ca sa nu se vaza greselile...hahaha
Si de iernile in care ma sculam pe negura si-mi puneam pantalonii invers de somnoroasa ce eram....si de etichetele pe care le lipeam pe caiete inainte de scoala de nu stiam io de ce eram in culmea fericirii...Lipiciul face minuni!

Carmen, eu m-am dus pe furis cu fratele meu la scoala cand era in clasa a doua...Nu mai voiam la gradinita si ma luam dupa el la scoala. La 2-3 saptamani dupa ce a inceput scoala a chemat-o invatatoarea pe mama sa-i zica sa ma dea musai la scoala ca nu mai scapa de mine....hehehe
La o saptamana dupa aia imi parea rau....hahaha
Penitele erau aurite, nu din aur...asa ca li se dusese buhul.

Adela, sanatate multa si sa vii sa ne zici ce a zis doctorul.

Neica, io's singura nebuna de p'acilea care n-a facut analize la copii!?

Ioana, felicitari si la mai multe dimineti insorite
Andries, o sa ai tot timpul sa faci ce proiecte vrei dupa ce o sa nasti!...:)
Recunosc ca imi dau seama ca bataia nu e o solutie dar cateodata pana nu ii dau cate una la fundulet nu ma pot intelege cu Maria (drept e ca noi mai mult dam cu gura asa ca Maria n-are absolut nici o apasare daca e amenintata cu bataia...:)))
Daria, lasa ca o sa fie bine. La cat e atrasa de jocuri si de desenat/colorat Giulia nu o sa ai probleme!
Olivia...noi suntem exemplul de la "asa nu" cu teveul. Cre' ca 4 ore pe zi le petrece la teveu...
Nu e bine, stiu...puteti sa dati cu rosii...
Maria incepe luni gradinita! John o sa fie plecat la o conferinta si parca ma vad bocind p'acolo ca-mi pleaca printesa de acasa...:)
Am un morcov cat China!

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, credeam ca`s singura cu foi rupte, breii, sa ma luati de ureki daca auziti ca fac si io la fel:D:D parca, parca imi amintesc ceva de-o floare pe banca, da` mirosul de pastic de la coperti il am si acu in nari;)) si`mi mai amintesc de bunica-mea cind ma trezea dimineata cu cana cu lapet cu cacao, si pe bunic`miu cind ma ducea cu sania la scoala printre nameti, tii, ce vremuri

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput