*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Foi rupteee ?? Aaa, nu, nu sinteti singurele ! Si la mine se facea la fel, doar ca mai apoi ne-a pus sa numerotam paginile caietelor si nu mai puteai rupe vreuna far sa nu se observe ! Mey, dar am avut o invatatoare de nota douazeci, chiar am intilnit-o zilele trecute prin cartier ! Patru ani am fost elev model, am avut premiu cu coronita pina in clasa a treia si tin minte ce ofticata am fost ca in a patra nu am mai reusit performanta !! Si heheee, si eu imi amintesc de mirosul copertilor de plastic, si acum la librarie mai bag nasul in asa ceva !?
Cristalina, nici eu nu am facut analize la copil, bine acum eu nu il duc la gradi inca ! Pupici si o sa fie bine, tin-te tare luni, prima zi de "munca" a printesei tale mari ! Pacat ca John rateaza momentul !
Si eu ma "pregatesc" de clasa I, nepoatele mele merg la scoala anul acesta !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, poi si te-au dat la scoala?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
ne pregatim de plecare, bagajele sunt gata. am fost de dimineata la analize, copilu a urlat in limitele normale, apoi a fost cu mine la servici si era tare fericit. l-a dragalit toata lumea drept care el a zis ca vrea sa plece sa vada compresorul....ce atata pupaceala
bafta tuturor luni la prima zi de gradi/scoala! sa fie totul bine si piticii fericiti iar mamicile impacate.
pupici si sa ne auzim cu bine miercuri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dap, m-au dus la scoala. Cre' ca eram cea mai mica din clasa...:)))
Dar la inaltime eram printre fruntasi (ca pe mine m-a mostenit Maria).
Doamna invatatoare statea pe strada cu o matusa si stia mama tot ce faceam...:)))
Inclusiv ca intr-a treia din cauza mea a cazut invatatoarea de pe o scara de la vreo 2 metri si mi-a dat nota 4 la purtare....hihihi
Eram extrem de cuminte!
(John mi-a zis sa nu cumva sa povestesc copiilor ce faceam eu cand eram mica....le dau exemplu negativ....hahaha)

Mitzule, uitai sa-ti raspund, scuze. Pe fata insarcinata careia vreau sa-i dau hainutele o "cunosc" pentru ca vinde la magazinul din colt. Si din una in alta am rugat-o sa-mi dea numarul de telefon...:)))
Acum sa vad daca si primeste hainutele ca tare le-as da cuiva care le foloseste si nu pentru carpe de praf.
Roxi, sa aveti vreme frumoasa si drum bun!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

Dana, imi pare rau ca trebuie sa te cert, dar 100 de euro pentru sanatatea picioarelor tale e mult???? Pai eu ce sa spun de mine, ca in 2005, la 9 luni dupa nastere am avut fractura tripla la piciorul stang (peroneul rupt in 3 ocuri, tibia fisurata si tendonul de la glezna jumate rupt) si am fost OBLIGATA sa-mi schimb toti pantofii si cizmele (de birou, de plimbare, pana si papucii a trebuit sa ii schimb) si toate perechile de incaltari vechi le-am "maritat"? Hai ca exagerezi, nu te supara pe mine ca ti-o spun asa direct.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ne-am intors de la doctor.

I-am facut lui Tudor Havrix-ul si sunt tare bucuroasa ca n-a plans nici un pic, a fost foarte lejer, desi ne asteptam la scandal. Dar asistenta care i l-a facut e super, a stiut cum sa-l ia. Dar tot n-am prins curaj sa-i fac si analizele (Deci Cristal, nu esti singura, nici eu nu i-am facut analizele niciodata, i le-as face, da mi-e mila de el ).

Legat de episoadele de paloare ale Marei, a zis ca o tinem sub observatie si daca se mai intampla, trebuie sa ii fac un EEG. El zicea ca ar fi putut fi de la o colica, o durere de burta sau de alta natura... Zice ca daca ar fi anemie ar fi palida tot timpul. Lui nu i se pare nici anemie nici lipsa de calciu, din ce i-am povestit eu. De analize de sange n-a zis nimic. Oricum, in noiembrie va trebui sa le fac pe alea gratuite de la stat.

Eu i-am daclarat aseara sotului ca nu mai suport si imi iau cercu si plec pe campii. S-au aglomerat tare multe la noi acum, el e tot plecat, iar copiii astia sunt tot mai dificili. Mara a dormit ieri doua jumatati de ora, in rest numai maraiala, si numai agitatie (ca vrea sa mearga, deh, da inca nu-i iese), iar cu Tudor e un adevarat razboi psihologic, daca are ceva de facut interesant e un cuminte si un dragut, dar cum incepe sa se plictiseasca, sau daca nu-i mai dau atentie, e gata circul: incep lalaielile si fitzele. Si el sta mult prea mult la desene (am scapat din mana chestia asta, dar sunt singurele momente in care mai pot face si eu ceva) si in general se plictiseste foarte repede. Iar eu nu mai am cu ce sa-l stimulez si sa-l distrez. Asa ca eu una sunt foarte multumita ca incepe gradinita....Nu va mai spun ca am o gramada de lucru pentru servici, si in plus in toamna asta prin noiembrie probabil, imi sustin si teza. Dar credeti ca apuc sa lucrez ceva? Seara la 9 dupa ce adorm ei, imi iau cartile, cica sa mai studiez cate ceva, si adorm cu ele in mana.
Si asta cu doua bunici, care vin la noi in fiecare zi....Nu mai stiu cum sa le mai descurc

Ma iertati ca m-am plans pe aici...dar tare bine e sa poti sa spui cuiva ce te doare...

Roxi, uite ca aveti timp bun pana la urma...sa va distrati fain! Si a stat cuminte Pat pana i-a luat sange din vena? Ca plansu ca plansu, dar eu ma gandesc ca daca se zbate ce ne facem?

Mergi la inceput

Roxi, sa aveti vreme frumoasa la munte si sa va simtiti bine !Merge si Pat cu voi ?
Andries, ! Da stiu ca ti-ai rupt piciorul, nu gluma !
Si far de suparare, apoi zise fata (Dana) ca isi cumpara cizmele cu pricina, nu ? N-o certa asa de tare !! Plus ca eu nu am inteles din mesajul ei ca i le-ar fi recomandat medicul, ci doar ca i-au placut vazindu-le in vitrina !! Sint sigura ca nu ar face rabat daca ar fi sanatatea ei in discutie !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

A, si Mitz, ca am dat 'send" la mesaj si apoi am citit si postarea ta. Ma bucur ca a fost ok cu Tudor la cabinet si ca momentan cu Mara e bine !! Ati primit si voi talonul acela cu analize ? Ca eu nu stiu ce sa fac cu el ... cit timp e valabil ! (ma refer la talonul pentru andrei)
Si l-am intrebat pe florin aseara despre adresele de huburi, si mi-a dat o idee la care eu nu ma gindisem. Da o cautare pe yahu sau gugal cu titlul "lista adrese huburi dc++" si o sa gasesti mai multe trimiteri catre site-uri care contin listele cu pricina si vezi care adrese le preferi ! Io zic ca e mai simplu asa, sa vezi tu pe care le doresti, decit sa ti le scriu eu pe cele din lista mea (pot sa le scot si de la mine, dar tre sa le iau pe rind, ca nu pot copy/paste pe toate odata ). Acum, citind cite ai de facut si ce cantitate enorma de timp liber ai, sint sigura ca huburile de pe dc++ sint primul lucru pe care l-ai face cind te lasa copiii libera, nu ? Io ma tot minunez cum va descurcati voi cu doi copii in dotare ... ieri a venit mama pe la mine, a stat cu andrei pin ce am venit io de la birou (florin a trebuit sa plece la o reclama) si mi-am dat seama (pentru a enshpea oara) ca nu mi-as putea lasa copilul singur cu ea mai mult decit strictul necesar ! Era dupaamiaza, era frumos afara si am zis hai sa iesim, moment in care l-au apucat crizele pe gizmo, ca el nu vrea sa isi scoata hainele de casa, mama a insistat, i-a tras pantalonii de pe el si da-i frate urlete si tipete, ca el vrea pantaloniiiiiiiiii inapoiiiiii !!! Mama incearca sa ii atraga atentia si incepe si vorbesteee vrute si nevrute, se duce pina la usa sa sune la sonerie, ca uite, a venit vecinul care l-a auzit pe omumik tipind ... am zis ca imi iau TOATE cercurile si ma duc unde vad cu ochii!! Super obositor si mincator de rabdare (nu ca as avea eu asa de multa)! Pina la urma l-am calmat si am realizat ca noi, parintii lui, sintem singurii care il putem tine in friu pe gizmo, altminteri nu asculta de nimeni (doar daca vrea neaparat).
Mitzule, eu una te inteleg perfectamente ... asa ca nu stiu cite cercuri mai ramin dupa ce le iau eu si plec !! Si plinge-te, mama draga, noi sintem aici !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Acum imi pare rau ca m-am lamentat pe aici, ca ma gandesc la Lia, de exemplu, care n-are nici un ajutor. Acolo greu...

Alice, da, exact, de aiai am si zis sa nu te stresezi chiar deloc, ca intr-adevar, cand prind un pic de timp liber, lucrez cate ceva pentru facultate. Chiar n-am timp de descarcat filme si nici nu cred ca voi avea curand. Si uite am dat acum cautare pe google cum ai zis, nici eu nu ma gandisem la asta (si ce simplu era!) si am gasit o listoaaaie de hub-uri. Acu mai ramne sa le si incerc.

Si da, asa cum a facut Andrei ieri cu pantalonii, asa face si tudor foarte des, din aproape orice. Si la noi e la fel, noi il tinem in frau mult mai bine decat bunicile. Eu stiu cum sa-l iau ca sa mai evit din crize, sau sa le fac cat mai scurte. Mai ales cu soacra-mea, face urat de tot. Ea si are un stil...il tot contrazice, iar atunci cand e in crize, chestia asta ii amplifica nervii si mai mult. Si fooooaaaarte des se intampla sa fie pe aici prin ajutor, dar de fapt sa ma incurce mai mult, ca nu stiu ce dracu ii face, ca numai urla, cand e cu ea. Si e cu gura pe el incontinuu , nimic nu e voie, ca de ce nu sade jos, daca sade de ce sta asa, ca de ce pleaca din camera, etc etc El raspunde cu nervi, ea ii face morala si mai abitir..... Adesea imi vine sa o trimit acasa, ca parca mai bine stau singura cu amandoi, decat cu ea. Dar daca fac asa, se jigneste imediat.

Acu, am dat-o in extrema cealalta,ma plang de soacra-mea (nu stiu ce am azi ), dar adevarul e ca o mare parte din nervii pe care ii am i se datoreaza. De-abia astept sa merg la servici, sa o vad mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza la ora 1!

Ma chinui de dimineata sa va scriu, dar ma tot suna inglejii mei si tot inchid repede fereastra (avem legatura telefonica directa prin Internet si de mult ori cand suna se mai si logheaza la calculatorul meu sa-mi arate diverse chestii).

Am reusit sa rezolv cu toate analizele pentru gradinita, sunt chiar multumita ca i-am facut lui Matei exameul coproparazitologic, coprocultura si exudatul faringian, ieri am luat rezultatele si sunt toate OK. Chiar am zis ca fac copii xerox pentru bunicile care m-au frecat toata vara sa fac analize copilului pentru ca are sigur paraziti (el e mai palid de felul lui-dar asa sunt si eu si cu ceva cearcane).

So...am intrat pe ultima suta de metri, misto e la serviciu, din 4 tipe cate suntm in birou, 3 avem copii de trei ani si care incep luni gradinita, asa ca luni dimineata va fi pustiu tare pe aici.

DANA, ma bag si eu la capitolul cizme pentru ca e domeniul nostru- o pereche de cizme din piele, clasice, ajung cam 70 de EURO iar modelele mai de top se duc cam la 200, asa ca 100 mi se pare un pret bun la inceput de sezon.

Fetele, pentru ca vorbiti de hainute, pot sa spun ca sunt mandra pentru ca am reusit sa trimit la Tecuci o masina plina ochi de haine, paturi, pilote, incaltaminte, jucarii, atat de la mine cat si de la prieteni. Daca va prisoseste ceva, prietena mea despre care va spuneam ca a ramas fara nimic imparte ce nu e pentru ea la alti necajiti si...eu cred ca e o adevarata pomana. Eu strang in continuare ce pot si peste o saptamana sper sa mai trimit un transport.

V-am pupat!

Mergi la inceput