*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, lasa neica zi-i ca nu se supara nimeni.

Sfatul meu e sa lasi bunicile cateva ore cu cei mici, intre mesele Marei, iei cartile si te duci la birou si lucrezi. Daca merge 2 zile pe saptamana chestia asta, macar 2-3 ore, e bine.
In noiembrie!? Uau...bafta maxima si tinem pumnii!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, si io te inteleg perfect...
roxana, drum bun si vreme frumoasa!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Linistea de dinaintea uichendului, heheee !
Apoi va doresc un sfirsit de saptamina linistit, cu vreme frumoasa si cit mai putine emotii pentru luni, inceput de scoala si gradinite !
Va pup pe toate si va doresc numai bine si bafta multa !
Si pupici mii proaspetilor bobocei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am tooot editat la un mesaj, vreo 2 ore si abia acum l-am trimis...a ramas pe pagina cealalta.

Cristalina, n-am biroul meu la servici, din pacate. Si parca nu-mi vine sa lucrez intr-o sala de curs...tot mai bine ar fi acasa. Aveam o colega, care tot asa lucra acasa, chema bona si dupa ce hranea copilul, se incuia in camera de lucru vreo trei ore si nu mai iesea de acolo. Zicea ca in primele zile, a plans micuta la usa ei intruna, dupa aceea s-a obisnuit....Cred ca daca as incerca sa fac la fel, ar face Tudor niste crize...

Alice, we placut!

Robi, pentru gestul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Fetelor, va rog nu ma exmatriculati!!!!!! nu v-am uitat, v-am mai citit pe furis, dar de scris.........de juma de an se schimba schimbarea, adica conducerea pe aici pe la job, au plecat cei mai in varsta, au venit tineri cu elan si dornici de afirmare si adio zile frumoase cand stateam cu DC-ul alaturi.....ce-i drept, uneori va mai citesc, ca nu pot rabda, dar asa pe furisatelea, dar de scris.
Si acasa avem un laptop adunat bine intr-un dulap.........

Dar azi mi-am luat inima in dinti pentru ca:........ma duc la prima sedinta cu parintii la gradi....asa ca noi am trecut de emotiile primelor zile de gradinita, am trecut eu la altele. Mergem de 2 saptamani, 3 zile pe saptamana vrea sa mearga, joi, vineri imi spune ca vrea sa stea acasa la ea.......Ilinca este bine, a crescut, vorbeste o gramada, este alintata....

Si pentru ca avem deja puiuti de 3 ani, ii pup pe toti cu mare drag urandu-le sa creasca mari, sanatosi, sa ne bucuram de ei

Si pe voi, pe toata urandu-va cele bune

poate mai intru saptamana viitoare, dar nu promit...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Oliv,merci de atentionare,am sters unul.Cit despre....cred ca glumesti.Sau nu?Ca daca nu glumesti....eu vin cu explicatii i-m-e-d-i-a-t.Ca vrea sa doarma pe pieptu ma-sii (noh,al deranja sutienul,o bagat mana si o tras de el sa-l scot ca-i bah)acu doar n-ai crede ca m-am lasat la bustu gol.Ca tricou aveam pe mine,asa ca....!Si apoi asea ca o explicatie stiintifica,fiecare se poarta cum vrea cu al sau copil,ca suntem diferiti de la individ la individ,asta ne e dat si nu putem schimba optiunile.De fapt ca s-o i-au din fasa,nu toti oamenii fac....sex la fel.unii se pupa altii nu,fiecare cu pozitiile lor,noh,la orice cuplu e diferit fenomenul.Noh,asa e si cu relatia mama copil,fiecare se manifesta cum ai dicteaza sufletul.Eu as mai iubareata de felul meu cu Ricardo si pe cuvint ca nici nu mi-as dori sa fiu altfel.Si ca doarme cu capul pe mine....e placerea lui si-a mea.narav nu e drept dovada astazi mi-a intors mandrete de fundulet in nas si s-a culcat .
Andries,deci eu nu vorbeam de cizme medicinale,eu ziceam de un moft,ca vreau cizme de alea gen militaresti,adica mai butucanoase ca sa le port cu rochite pina la genunchi.Am eu un filing ca pica bine.Acu,sa vad efectiv.De cumparat oricum imi cumpar,si da mie mi se pare mult 100 de euro ptr. o pereche de cizme,avind in vedere ca de valoarea asta imi i-au trei perechi,trei culori si implicit trei modele.Si asta sezon de sezon.un amanunt,eu m-am nascut cu un picior varus equin,adica,laba piciorului era intoarsa la 180 grade.Deci eu calcam pe partea superioara a labei.Dupa mai multe operatii si recuperare multi multi ani,piciorul e in pozitie normala insa cind sunt obosita imi fuge in lateral.Numai cel bolnav.Asa ca eu stric in doua trei saptamini incaltamintea.Si nu prea imi pica bine sa dau la doua trei saptamini 100 de euro pe o pereche de incaltaminte.De asta imi i-au de obicei trei perechi,cam la doua luni.pe care pe urma le arunc ptr. ca de altcineva nu mai pot fi incaltate,cel drept are talpa pe cantul exterior,e imposibil ca cineva normal sa poata merge cu ele.De asta am zis ca vreau cizme ...am mai zis de care,sa fie mai zdravene,am senzatia ca modelul e cam greu de strimbat si pentru asta pot sa dau 100 de euro ptr. ca sper sa le pot purta mai mult de doua trei saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana! he..he..he...tu chiar m-ai luat in serios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

deci ai glumit!noh,dorm linistita deci.Sa stii ca am recitit mesajul si nu m-a dumiream,m-a gindeam ca n-a iesit cafeaua buna si esti in toane...naspa,eu stiindu-te ca si mine iubareata tare cu Lucaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In toane bune ..nu-s dovada ca nu am scris azi..doar ca nu te puteam lasa sa fi necajita pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello, m-am speriat ca nu va gaseam...ajunsesem tocmai pe pagina 3!

Eu tocmai am terminat de pregatit saculete, pijamale, papucei de schimb, dar si de incarcat poze de la mare, asa ca va invit sa le vedeti de vreti aici:
http://community.webshots.com/album/560707560ZlVaXo?vhost=community

Week-end placut!

Mergi la inceput