Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
dianocica spune:
mie! vaca!
YAGMUR sa cresti mare si usoara si sa ai grija de minunea asta de luchita. sa fiti amandoi fericiti!
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
flore26 spune:
GATA, am adormit printesuca, sunt cu cafeaua/n bot si ochii/n calculator.
DIA de unde ai cumparat sosetele antiderapante? Eu am gasit doar cu niste chestii de cauciuc pe talpa, dar nu toata talpa de cauciuc. MAi sortezi mult la poze?? Serban de luciaro Rianna de lorym Alexandra de chris 80 Mai, eu am inteles ca trebuie sa luam noi oscilo, nu copiii......DIANOCICA ma scoti din ceata?MADALUTA scump domle' scump la voi la targ. Duminica merg si eu prin piata la cumparaturi...nu de alta, dar am facut curat ieri la Alessia in dulap...cu alte cuvinte l/am golit , si avem nevoie de garderoba noua si...groasa!Am uitat sa va dau vestea cea mare: sora mea va avea tot FETITA. E foarte fericita...si eu pe langa eaFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
flore26 spune:
BEBINUTA gata amenajarea? hai cu poze, sau sortezi si tu de zor?
BAMBO felicitari pentru dintisor DIANARUS ma bucur ca esti bine. Ai grija de acu ca vine friguuuuu Bai e pustiu p/aici...si eu cu cine vorbesc? ...cand se va trezi Alessuca, presimt ca veti da navala cu scrisu...Stiti ce? Ma duc si eu in pat...ca/i o vreme...nici a nu/ti vine...poate doar sa numeri banii...daca ai...FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
Laura13 spune:
cum se numesc pastilutele pt oprirea lactatiei!!!!!!!!!! pt lorym!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Neata
Am dormit amandoua pana la 10.30 dupa ce s-a trezit la 1.30 la 4 sa pape si la 7 cand a plecat tasu deci nu ne invidiati prea mult
Cand m-am trezit am pus rufe la spalat si imbecilii mi-au oprit apa asa ca stau cu rufele in masina asteptand sa dea drumul la apa
Yagmur-Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
Serban de luciaro
Rianna de lorym
Alexandra de chris 80
Bogdan de bubi26
Alexian Gabriel de flavia maria
Dianarus-ma bucur tare mult ca ti-ai revenit
Alexandra-pt voi
Dianocica-de unde ati luat oscilo? in farmacie?mai scrie odata cum se numeste exact,mersi
Flore-Felicitari surioarei pt bb
si noi avem dulapul gol si ne trebuie alta garderoba
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
da' ce a patit?...,de ce are nevoie de pastilute?...eu zic ca mai indicat ar fi sa sune medicul sa intrebe...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
marani spune:
YAGMUR , sa fii sanatoasa, fericita si iubita! sa te bucuri de Luca si el de tine! beau azi cu barbatul o sticla de vin in cinstea ta, ( Merlot ),sa ne vedem sanatoase poate facem in vara un Bucegi impreuna ca i-am promis bubamarei!
Ajutati-o pe Sonia
Dbunny spune:
na iaca-i vikend deja...
Mama pleaca in deplasare,pana duminica seara, noi maine avem nuntá si ziua unui copilut de 2 ani. N-am luat cadou inca, la 1 avem ora la coafura, nunta e seara la 7.30...cam stresata...yo
Donia admirat poze...deh..la fel ca la mine-n sat, toate piscinele, topoganele celea... ma dau pe ele-n fiecare zi
Ah...si sa stii ca nu se zice maimutz...ci maimuc! Sác !
La tema cu sandalele...da! niciodata nu-l pun sa umble descult! Noi avem gresie-n casa...io fii rece plus ca nu vreau sa se prafuiasca, mai da de vreo sfarmitura...
Va pupez, c-am di lucru.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
adinazot spune:
quote:PArca era Bromocriptin,sper sa nu ma insel!
Originally posted by Laura13
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dianocica spune:
am fost afara. 21 grade, cu real feel 24. vanticel placut. destul de racoare la umbra. copil in body grosutz cu maneca lunga, pantaloni lungi si sosete. eu cu tricou cu maneca scurta dar grosut. booon. 7 copii am intalnit. 1 cu salopeta de fas, din aia cosmonaut, 3 cu geaca peste pulover, 3 cu caciuli groase, pe urechi si legate sub barba, 3 cu caciuli subtiri, o singura fetita fara caciula dar avea vreo 3-4 anisori..poate de aia...
laura pt lory nu stiu, dar voi mai ce mai ziceti?
flore noi intram toata casa la oscillococcinum (bambo ), ne-a cam intrat frigul in oase. noaptea e f rece in casa, mai frig decat iarna, cred. d are haine dar noi asteptam transport de la ai mei. pana atunci...brrrr
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius