Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
madaluta spune:
In constanta a inceput "marele" targ "kids expo"...mare rau, n-am ce zice..de fapt preturile sunt asa...
Nu gaseai ghetute din piele sub 150 ron, geaca de toamna-iarna sub 100 de ron, trening sub 700 ron...sau poate k nu mi-au atras mie atentia decat cele la preturile astea, dar fiind targ, deci preturi promotionale, chiar ma asteptam sa gasesc ceva mai ieftin decat in magazine... Ne-am ales doar cu o vesta impletita, cu fermoar si gluga ,la 40 ron....poate duminica mai trag o fuga si ma uit mai cu atentie si mai gasesc cate ceva....
In alta ordine de idei..azi e ultma "zi"( noapte)de dragoste, prima de razboi....caci deseara plecam la ai mei sa ne luam odrasla...deci de maine asteptati-va sa incep sa ma plang de cate ori voi avea ocazia...Cred k mi se va parea de 100 de ori mai greu k inainte dupa o pauze de 10 zile...Sa vedem
oricat de greu ar fi tot vreau BB2 cat mai repede...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
dianocica spune:
Fetele cu iminizarea: e momentul pt o cura de oscilo. au venit zilele astea reci, organismul e mai sensibil...noi incepem de azi cu 1/4 tub pe zi
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
donia sunt extraordinare pozele. ai o familie super. si se vede ca ai depasit starea aia mai nasoala si esti de a dreptul exuberanta . m-au terminat comentariile la poze
diana si david 03.12.06
flore26 spune:
YAGMUR multa, multa sanatate, putere de munca si sa fii fericita langa puiutul tau
DONIA superbe pozele! Uite si de la mine niste floricele ca mi/am inceput bine dimineata...si chiar nu mi/a zis nimeni, niciodata ca sunt minunata...sotul a zis multe, da asta a scapat/o...DIANOCICA cu imunizarea asta...cum sa iau oscilo asta? cum 1/4 tub pe zi? Mergem la nani si revin....FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
madaluta spune:
dianocica: oscilo se da cu recomandarea medicului, sau ii pot da asa de capul meu...
Sincer am incredere mai multa in voi decat in pediatra mea...mai ales dupa faza cu antibioticele...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
danutz spune:
Neatza,
Yagmur Happy Birthday! Trimis SMS!
Dianocica, noi de sapt trecuta am inceput imunizarea cu un sfert de tub/sapt de oscilo.
Frig domle' frig rau...
Donia, ah ce bine-mi pare ca ai revenit la sentimente mai bune!
La multe lunisoare!!! Alexandra de Chris, Serban de Luciaro si Rianna de Lorym
Citind-o pe Dia, aflu ca exista sosetele antiderapante. Foarte bine ca exista, maine ma duc in explorari dupa ele...nu se mai poate cu Rares care face slalom mai nou prin toata casa!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dandusa spune:
Yagmur,la multi ,multi ani,fericiti alaturi de dragostea ta,Luca...,multa sanatate iti dorim din suflet...,sa ai parte de fericire...,meriti...,esti o fata extraordinara...,sa dea domnul sa apara si fat frumos pe cal alb...,sa fii la fel de vesela si optimista cum esti...,te iubimmmmmmmmmmm tareeeeeeeeee
Sa ne spui cum ai petrecut si ce acdouri ai primit...,din partea noastra,cu drag ,un brat de gladiole...
Donia,
si tu esti minunataaaaaa,pozele m-au dat pe spate ca de obicei...,Cristinel este foarte scump...,dulce...,cu burtica si dintisori...,il maninci...,dar si Roxana...,m-a dat pe spate...,gingasa...,educata...si fericita...,mor dupa poza asta
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
roana spune:
YAGMUR,, La multi ani
Multa fericire, sa te bucuri de Luchita, sa fii puternica si iti repet te admir enorm.
Te pup mult de tot si....asteptam bauta.
Multumesc fetelor, am gasit pe net raportul "vietii" asa ca m-am rezolvat deocamdata.
Ma termina vremea asta. is somnoroasa non stop si Alexutul la fel.
va pupacim
asiza spune:
Yagmur
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de Luchita si de ai tai cei dragi...Te iubim si te pupam cu drag!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
intrebati medicul sau farmacistul zice la reclama . e homeopat. si eu si dr suntem pt. nu stiu ce sa zic, madaluta, intreab-o si pe a ta...se dizolva intr o lingurita de apa/lapte. dar greu...e bun la gust, n-o sa fie cu scandal...
diana si david 03.12.06