MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Io-s mica ca e al doilea nume
Ptiu pe el sa nu-l deochi da scump e bebicul tau si ce dragalas doarme...sa-ti traiasa mare si sanatos
Abia astept sa-i vad si pe-ai mei cu funduletu-n sus

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaaaa ... am uitat ...

LA MULTI ANI Mariilor !!!!!!! O viata senina si plina de bucurii !!!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sarna ginger.. fra un po..... or sa fie si ai tai sssssssi o sa iti vina sa ii mananci.mmie imi vine sa il musc de pestetot dar mai astept putin sa se coaca

deci eu sunt marie maarrreeeee

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!

Trebuia sa plecam la mare, dar are sotul de lucru asa ca nici saptamana viitoare n-am nici o sansa.

In rest m-am ocupat de junior ptr scoala...cumparasem toate cele , dar nu erau puse etichetele la caiete, cartile le-am imbracat, de sortulete s-a ocupat mama(tivit, calcat)...mai am de tuns copilu si la scoala cu el joi, vreo 9 zile pana la 12 si porma pana la 16...deci libera sa aranjez una alta ptr bebelina.

Am cumparat trio de la chicco si cand m-am uitat in carut nu are materasino.

Voi ce produse cosmetice ve-ti folosi ptr bebeloi??Eu cu primul am inceput cu chicco si daca ma vazut ca nui alergic am folosit si celelalte produse.Ptr printesa am luat pasta fixa bepanthen si as incerca tot cu produsele ptr baie de la chicco sau ceva din erboristerie, ca tot ma voi dce sa-mi iau si ptr mine ceva cu produse naturale si fara sapun ptr dopoparto

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Roxali pai eu am cumparat inainte sa nasc ptr bebe sapun nivea pentru par si corp este lichid.Ca crema pentru funduletz iti recomand penaten!Am si eu bephanten dar il folosesc doar daca e iritat(l.am folosit doar odata pana acum).Mai am si crema cu oxid de zinc de la nivea, uneori am mai alternat ori penaten ori asta de la nivea dar cea mai buna e penatenul asta!
Despre saltea shtiu ca nu iti da cu materasso daaaaaaaaaar vezi ca sunt 2 tipuri de saletele una mai scumpa si una mai ieftina NU E NICI O DIFERENTA noua vanzataorea ne.a recomandat.o pe cea ieftina( asta iti zic in caz de dai peste una care vrea sa iti ia banii degeaba).Am cumparat shervetele pentru fund de la pampers pana acum si acu am luat unele de la fissan care vad ca sunt bune si astea dar cele mai bune au fost unele cu ambalaj albastru din pacate nu shtiu cum se cheama dar ma voi interesa pentru ca imi placeau si mie.Iar ca pampers eu mai folosesc pemparshii huggies care sunt foarte buni din punctul meu de vedere chiar mai buni ca cei de la pampers normali aia sole e luna sunt foarte buni.SSSSSSSi cam atat cred :D

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

quote:
Originally posted by Ginger00

Raluk - cate saptamani ai? de ce nu-ti pui semnatura de ?

Exact aia am vrut sa spun si eu ... mi-ai luat vorba din gura .
Cand ai termenul, in ce perioada?

Petronela

Am intrat in saptamana 14,iar DPN e 14 martie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

La multi ani,gagici! Cum va rasfatati azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxali noi cand am cumparat trio tot de la chicco ne'a zis vanzatoarea ca nu are materassino si tre sa cumparam separat. Am cumparat, si cand ne'a ajuns trio acasa avea...deci l'am luat degeaba...oricum nu e f scump...19€ si e din ala antisoffoco& antiacaro. Dar tot ala de la set e mai fain...ca e din acelasi material crem. Sper sa gasesti sa cumperi....oricum mai ai timp

39+ Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ciao mamicilor si burticilor!

deci astazi ar trebui sa dau si eu de baut ..... sunt si eu o mariuta (dar ca al 2-lea nume).

La multi ani tuturor celor ce poarta acest nume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata!si bine v-am regasit.... in sfarsit ne-am intors si noi acasa... deocamdata va spun ca totul e ok
inca tb sa-mi revin de pe drum...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput