MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Bine ai revenit, stefi !!!!! Totul bine, sarcina ok?

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petrostam bine multumim... e ok.. cel putin asa vreau sa cred....sunt zile cand e f. jucausa ca azi...si sunt zile cand se simte si ea obosita....am fost la dr. in Ro...si din cate mi-a spus e ok...desi...e ciudat caci toata cons+ eco a durat 2 min. nustiu cand a avut timp sa vada totul....dar prefer sa cred ca Doamne Doamne are grija de micuta si o protejeaza...

bun venit noilor fete!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BUNA DIMINEATA si de la noi? STEFI bine ai venit!ce face bubulina?

Hai sa va zic acum despre noi,ieri am fost la tanti doctorita sa vedem ce face puiul nostru si sa ii si uram La multi ani!ca ieri a fost si ziua ei,totul este bine Sara mea este cu 2 sapt mai mare,cintareste 1100 de grame,inca dr mia zis ca daca continui asa am sa fac fata de 4 kg,ne-a dat sa facem alte analize si mi-a dat sa fac si vizita pt epidurala dar ce ma ingrozeste cel mai tare ca trebuie sa fac glicemia si am inteles ca nu este o analiza tocmai placuta.

In rest cu voi totul bine?puiuti?

Mirela 26+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

buna dimineata!

Stefania, bine ai revenit!

mamii, pupici lui Alex, vazandu-l m-a apucat nostalgia, cat de dragalas este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Roxali
Voi ce produse cosmetice ve-ti folosi ptr bebeloi??Eu cu primul am inceput cu chicco si daca ma vazut ca nui alergic am folosit si celelalte produse.Ptr printesa am luat pasta fixa bepanthen si as incerca tot cu produsele ptr baie de la chicco sau ceva din erboristerie, ca tot ma voi dce sa-mi iau si ptr mine ceva cu produse naturale si fara sapun ptr dopoparto

Ali33si Enrico 7ani
poze

inainte de a naste am primit cadou produse cosmetice de la chicco -creme, talco (tot crema, ca pudra nu se mai comercializeaza). Dupa ce am nascut o alta prietena mi-a facut cadou o trusa completa de la peneten.

in practica am folosit samponul de la peneten (atat pt. baie cat si pentru spalat dupa ce il schimbam pannolino ), ulei pt. masajul de dupa baie (mandorle, germi di grano de la NIVEA). Am mai cumparat sampon de musetel (BEBč), sampon Fissan. Creme pt. fundulet am folosit foarte putin, nu a fost nevoie ... cand il schimbam incercam de fiecare data sa il spal la fundulet, cand eram afara si nu aveam posibilitatea foloseam doar servetele umede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetelor

Dana mercic mult de aprecieri creshte inima in mine.e super sa fi mamiccccccccaaaaaaaaaaa imi vine sa il mananc de kt de mult il iubesc si sa il strang in brate tare tare tare da e prea mic:(

Slimatei bine ai revenit asteptam povesti!Nu iti face griji in privinta doctorului.Unii vad mult mai repede daca e ok sau nu fatul!DEci daca e totul ok e motiv de bucuri enu??

Pupici si la restul fetelorrrrrrrr!!Si mikuta te astept sa ii faci o fata pe masura baietzului meu

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buona domenica!
Slimatei bine ai revenit!
Fetelor as vrea sa va intreb de unde sinteti? din ce orase veniti? asa stim din ce colturi ale tarii ne-am adunat aici,sinteti de acord?
va pup pe toateincep eu

Cluj-Napoca

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Buna seara gagici!
Eu intru pe fuga ca a venit tati acasa si ne coccolam azi...maine merg la vizita...sper sa fie totul Ok.
Apropo de oras : Satu Mare

Va pupacesc

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Neata !!!!!!

cris - hai ca iti raspund tot eu si pe-aici, pana sa vina si alte fete ...

Eu am fost numai in privat din cauza ca la stat ai fff mult de asteptat si trebuie sa-ti programezi cu muuult timp inainte. Deci, la privat o eco costa €100,00 (vizita gineco+eco) unde ma duc eu ... dar e la Milano. Si nu trebuie sa o programezi cu mult inainte ... max. 2 sapt. Nu stiu cum functioneaza sistemul la stat, dar presupun ca trebuie sa fii inscrisa la un medic de fam., sa iti dea acesta trimitere si da, sa ai card medical. In cazul asta nu te poate ajuta cumnata ta? Sa te duca la medicul ei de fam.? Insa, asa cum am mai spus, problema la stat e asteptatul ...
Sper ca ti-am fost de folos ... si ca fetele din Roma iti vor recomanda un cabinet particular ... .

Petronela

Mersi de ajutor Petronela!
Cumnata mea dupa nastere(acum un an jumate) s-a mutat inapoi in Irlanda. Deci ea nu ma poate ajuta. Si alte cumnate nu mai am in Italia.
Dar probabil ca cel mai bine ar fi sa merg la privat, ca la stat e prea mult de asteptat si nici nu am actele necesare. Iar pretul mi se pare ok.
Mersi inca o data!

Crisstiana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by mamii

neata fetele la cafelutzaaaaaaaa

cristiana eu stau la roma si toata sarcina mi.a supravegheat.o o gine in privat!Ca sa te duci in spital trebuie sa ashtpti ceva timp gen 2 saptamani.In privat unde am fost eu eco 3d nu e in culoare galbena dar e o ginecoloaga suuuuuuuuuuuuper super!consultatia este 60 de euro si ecografia tot vreo 60 daca imi aduc bine aminte.Daca te intereseaza iti pot da numarul de telefon dar si aici trebuie sa suni in curand pentru ca ginecoloaga asta are full non stop.Daca mai vrei detalii anunta.ma

Voi fetele ce faceti??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mamii, mersi pentru amabilitate si sa stii ca vreau nr. acela de telefon, daca il mai ai. Am citit povestea lui Alex si vreau sa-ti spun ca te poti considera norocoasa. Din cate am citit pana acum despre nastere, mi-am dat seama ca nu e ceva placut, ci mai degraba infricosator, chiar groaznic conform unor mamici care au trecut prin experiente mai putin placute. Dar la tine cred ca a contat si varsta. Tu ai avut doar 20-21 de ani cand ai nascut(daca nu ma insel). Esti o mamica foarte tanara. Felicitari!
Daca poti, te rog sa-mi trimiti si mie nr de tel. prin PM sau poti sa-l postezi chiar aici. O sa incerc sa fac programarea cat mai repede, ca sa fiu sigura.

pupici, tie si lui bb Alex.

Crisstiana 25+

Mergi la inceput