MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 9
pet.cost2005 spune:
Neata !!! Incepe o sapt. noua ...
stefi - ma bucur ca sunteti bine si ca totul decurge bine !!!
cris - aaa ... nu stiam ca nu mai ai pe nimeni in Italia ... da, eu zic ca in privat e ok daca te duci.
mirela - bravoooooo pt. bebelina sanatoasa si grasunica!!!! De ce zici ca e nasoala analiza pt. glicemie ... in ce consta? Ca si eu tre' sa fac vizita pt. epiurala ... oricum, il voi intreba si pe dr. miercuri cand ma duc la vizita. Abia astept !!!
Sapt. asta am ceva treburi de rezolvat, de alergat ... o sapt. plina adica.
katia - eu sunt din Focsani.
Pupicei la mamici, burtici si bebici ... o sapt. buna tuturor !!!!!!!
Petronela
Roxali spune:
Cristina, Mamii si Dana m-am comformat am cumparat penaten...superrrrr multumita deja am probat de gogoasa mea ca eram inflamata dupa epilat si are si un miors f discret.
Mikuta, ai mai ca nu e asa mare scofala cu analiza ptr glicemie...ar trebui ca inainte cu o sapt sa nu pre mananci fructe sau dulciuri sau sa exagerezi cu carnea de porc, rata.Ptr primul n-am avut probleme, dar ptr bebelina mi-a iesit un pic in afara graficului...cred ca si din cauza ca devoram pe zi un kg de caise, cirese sau piersici...doar cu astea ma hraneam...deci dupa am refacut curba la un laborator privat cu 100gr glucoza, iar sangele mi la recoltat din ora in ora de 4 ori am obtinut un rezultat bun.
Ali33si Enrico 7ani
poze
MIKUTA4 spune:
ciao,ciao
Roxali sarumina pt raspuns pe mine ma speriat dr mea cind mia zis ca trebuie sa imi ia de sase ori singe din jumate in jumate de ora,si cica glucoza aia are un gust oribil(adica dulceeeeeeeeeee)
Petro sarumina pt felicitari sigur si bubulina ta este tot la fel de grasa din contra mai grasa ca este mai mare ca a mea,dar important sa fie sanatoasa
Katiapam eu sint din Focsani tie si Giuliei.
Mamii eu ma straduiesc din toare puterile sa fac o fata pe masura lui Ale al tau chiar daca dr nu o sa fie chiar asa multumita macar ginerica da
Haideti la sau la ce va place voua si puteti sa beti
Mirela 27+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
pet.cost2005 spune:
mirela - daaa is tare curioasa sa vad cum se mai prezinta bubulina .. nu am mai "vazut-o" de pe la sfarsitul lui iulie ... sper sa fie sanatoasa si grasunica ... dupa cum a decurs pana acum sarcina eu zic ca e bine.
Insa m-au apucat piticii gandindu-ma la nastere ... citesc, intreb, ma informez peste tot cum e, ce se intampla ... desi stiu ca nici o nastere nu e la fel ... sunt putin cam speriata, ce-i drept ... oooffff ... sotul e si mai speriat ca mine ... imi zice ca suntem curajoase noi, femeile, ca trecem prin momente de-astea ... ca sa vezi ce consolare.
Noaptea am somnul din ce in ce mai agitat, ma duc des la baie ... ma sucesc si ma invartesc pe toate partile (2 de fapt, stanga sau dreapta ), perne si pernute peste tot ... parca sunt un pasa ...
Na, ca sa vezi ce hachite am ... da' cred ca e normal, nu??? sa am toanele astea ...
Petronela
pet.cost2005 spune:
Tocmai am citit la odiseea de sept.-oct. ca picca a sosit acasa de la spital, cu bb Matteo. Sper sa nu se supere pe mine ca mi-am bagat nasucul prin alte parti si am divulgat "secretul" .
picca - te asteptam si pe-aici cu detalii despre nastere .. eu cel putin sunt ff interesata.
Petronela
slimatei spune:
neata' multumim mirela de cafeluta am savurat-o cu placere....
mamii frumos si grasunel tesorin.......
sa-ti traiasca si sa fie sanotos! de-as face si eu o grasunica asaaaa....
da' ce am inteles ca intre timp ai stricat cuscria cu mine?ai? gata daca nu am mai aparut o luna... ai uitat ca l-ai promis la fata mea? sau tu vrei sa aiba mai multe....
un pupic la toate fetele si o zi buna! merg la culcare ca mi-e asa de somn....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Raluk31 spune:
Katia, eu sunt din Sibiu
Stefania, cum de te-ai hotarat sa-ti numesti la fel fata?
Petro, cand trebuie sa nasti?
O zi buna tuturor!
Ginger00 spune:
Hello gagici !
Eu acum m-am intors de la vizita ginecologica.Analizele de sange,urina si tamponul vaginal sunt bune.Bebeii mei sunt Ok , unul e cu capu-n jos si celalalt e transversal deasupra buricului.Colul e tare si inchis deci e bine dupa contractiile care le-am avut de saptamana trecuta dar mi-a zis :REPAOS ABSOLUT ! fara plimbarici si curatenie ,fara sa ridic greutati...Trebuie sa iau acid folic, vitamine ,fier.Aaaa, si mi-a zis ca am luat cam mult in greutate ...de la 53 kg la 61 in 5 luni...si zice ca e mult deci sa nu mai mananc paine, pot pasta dar foarte putin,in rest fructe, carne , peste si multe legume.
uff...mie mi se pare ca mananc putin...dar probabil se pune ca stau toata ziua in pat...
Da, si trebuie sa-mi fac curba glicemica peste cateva saptamani-Scrie asa : carico orale glucosio 50 gr.- ce vrea sa zica? vad ca voi a-ti facut asa ceva...in ce consta ? cat timp imi trebuie ?
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Petro, cand trebuie sa nasti?
Eiii ... prin noiembrie, pe la jumatatea lunii. Mai e oleaca da' eu incep deja sa ma preocup .
Petronela
Roxali spune:
Mikuta tot nu inteleg de ce ti-l face din juma in jumate de ora si 6 impunsaturi
Ginger felicitari ca e totul ok pana acuma.Carico orale glucozio inseaman ca iti vor lua sange, dupa iti vor da sa bei dintr-un paharel 50gr glucoza+200ml apa, senzatia e naspa deoarece e ffff dulce, dar incerci sa nu te gandesti la greturi sau alte nebuni si dupa o ora iti vor lua din sange ca sa vada diferenta, peste 6 zile iti vor da rezultatul si daca e peste normal il vei repeta.
Ai grija nu manca dulciri(fructe, pastine) si gras innainte cu o saptamana ca s-ar putea sa-ti iasa rau rezultatul.
Ptr greutate se calculeaza cam 1 kg luna, dar avand in vedere ca ai doi si nu erai nici obeza mai trreeaca mearga...gandestete ca in ultima luna se acumuleaza pe sapt si 400 gr(200 bebe si 200 tu).
Despre repaus are dreptate doctorul ca nu se stie niciodata, mai ales cand sant doi...i general doi gemeni nu ajung pana la sfarsit, nu vreau sa te sperii , dar nici sa te culci pe o ureche.La odiseea noastra(mamici sept-oct) o romanca din Japonia a nascut la 27+3 2 bebelusi, de 2 luni aant in spital, nu au avut probleme, dar acum daca pot respira trebuie sa capete kg necesare.
Ali33si Enrico 7ani
poze