MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 6
mamii spune:
lasa ginger ca trec si contractiile astea stay cumintica si bucura.te de sarcina cat mai poti si de linishte in acelasi timp :)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
Ginger00 spune:
Raluk - cate saptamani ai? de ce nu-ti pui semnatura de ?
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Raluk - cate saptamani ai? de ce nu-ti pui semnatura de ?
Exact aia am vrut sa spun si eu ... mi-ai luat vorba din gura .
Cand ai termenul, in ce perioada?
Petronela
crisstiana spune:
Buna seara, burtici!
Ma scuzati ca intru asa peste voi aici, dar am o dilema si cred ca numai voi ma puteti ajuta.Eu locuiesc momentan in Spania, dar saptamana viitoare vin in Italia pentru 2 saptamani. Vreau sa imi fac o ecografie 3D, ca sa vedem si fata lui bb, dar o am programata in 27 septembrie aici in Spania, iar eu voi fi in Italia. Aici 3D se face in sapt.26-29.
Cum as putea sa imi fac o eco 3D acolo? Eu am acte de Spania si aici am acces la sistemul public de sanatate, dar in Italia nu stiu cum e. Ca sa-mi fac o eco 3D la spital acolo, trebuie sa am acte(card medical sau??) si trebuie sa ma inregistrez mai intai la un medic de familie, sau cum e sistemul acolo? De ce acte am nevoie si cat dureaza?
Ma gandeam si la o eco 3D la privat. Imi poate recomanda cineva un cabinet privat bun si ieftin in Roma?(daca da, lasa-mi un nr. de tel ca sa pot sa fac programare).Banuiesc ca trebuie sa ma programez cu 2-3 saptamani inainte. Aici asa este. Oricum, ecografia programata aici era tot la privat si ma costa 120 de euro. Acolo care sunt preturile? E mai scump?
Multumesc anticipat.
Crisstiana 25+
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!!
cris - hai ca iti raspund tot eu si pe-aici, pana sa vina si alte fete ...
Eu am fost numai in privat din cauza ca la stat ai fff mult de asteptat si trebuie sa-ti programezi cu muuult timp inainte. Deci, la privat o eco costa €100,00 (vizita gineco+eco) unde ma duc eu ... dar e la Milano. Si nu trebuie sa o programezi cu mult inainte ... max. 2 sapt. Nu stiu cum functioneaza sistemul la stat, dar presupun ca trebuie sa fii inscrisa la un medic de fam., sa iti dea acesta trimitere si da, sa ai card medical. In cazul asta nu te poate ajuta cumnata ta? Sa te duca la medicul ei de fam.? Insa, asa cum am mai spus, problema la stat e asteptatul ...
Sper ca ti-am fost de folos ... si ca fetele din Roma iti vor recomanda un cabinet particular ... .
Petronela
mamii spune:
neata fetele la cafelutzaaaaaaaa
cristiana eu stau la roma si toata sarcina mi.a supravegheat.o o gine in privat!Ca sa te duci in spital trebuie sa ashtpti ceva timp gen 2 saptamani.In privat unde am fost eu eco 3d nu e in culoare galbena dar e o ginecoloaga suuuuuuuuuuuuper super!consultatia este 60 de euro si ecografia tot vreo 60 daca imi aduc bine aminte.Daca te intereseaza iti pot da numarul de telefon dar si aici trebuie sa suni in curand pentru ca ginecoloaga asta are full non stop.Daca mai vrei detalii anunta.ma
Voi fetele ce faceti??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
Ginger00 spune:
'Na ziua la fete !
ce noapte nashpa am avut...n-am putut sa adorm pana pe la 3 si dupa aceea doar in reprize..ba ma doare spatele,ba am contractii ba ma junghie...abia astept sa se intoarca sotzul sa ma cicileasca (asa zic eu cand am nevoie sa fiu rasfatata) sa-mi treaca
si sa-mi aduca smantanica facuta in casasi sarmalute pregatite de soacra-mea.
Va pupi
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger00 spune:
era sa uit :
LA MULTI ANI MARIILOR MICI
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
mamii spune:
sa ma consider marie mica sau mare???