MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 23
mamii spune:
fetele nu va bazati ca vii imbraca aia pe acolo..ca acum se merge pe alaptarea la cereree si atunci va aduce copilul in camera imediat cum nashteti si nu or sa stea de capu vostru sa schimbati copilu.Va duceti voi la ele si le cereti ajutor dak e nevoie.Asa ca din proprie experienta va trebuie un schimb pe zi:)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
MIKUTA4 spune:
raluk31 sarumina,dar tu de ce nu iti pui la semnatura cit sapt ai nu sti inca ce va fi bebe sau .
Aoleoooooooooooooo aici se vorbeste de nastere si eu cu cit ma apropii incepe sa imi tremure ,eu eram asa de curajoasa ca vroiam sa nasc natural dar e cu semnul????????????????????'
La spitalul unde nasc eu cere si schimburi pt bebe ce bn de voi Petro ca nu va cere pt bebelusi nimic
MIRELA 27+
SARA-MARIA ingerasul nostru
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamii
Oricum ei nu ca murdaresc hainele doar ce le speli de praf asa..Cred ca din maternitate am primit napisan inca nu l.am folosit.
povestea lui Alex
in primele luni nu se murdaresc ei ... dar asteapta sa mai creasca un pic, sa manace singuri, in special fructe ... sa nu mai spun de baut.
astazi a fost prima zi cand a mancat singur, prima zi cand a ramas la camin si la masa de pranz. Cand am fost sa-l iau, pantalonii (raiati) erau plini de orez. Si-a lasat meniu pe haine. Acum inteleg de ce mi-au cerut 2 schimburi de haine.
cristina85ss spune:
Fetelor eu voi naste la San Camillo Forlaninisi o intrebare: ce anume este pomata di calendula
pet.cost2005 multumim ptr lista
Ginger00eu mutande monouso le-am cumparat din farmacie.marca chicco, se numesc MUTAMNDE A RETE POST-PARTO, 4 bucati ( atat este intr-un pachet,am platit vreo 7 euro,dar mi-am luat 2 pachete ptr ca ma gandesc ca-mi vor fi utile.Nici eu nu am incredere in mutande din hartie.
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
pet.cost2005 spune:
mamii - pai de aia am si intrebat dr. ce trebuie sa iau ... si daca mi-a zis ca nimic pt. bb il cred pe cuvant ... Si nu e chestie de spital cat de "luxos" e ... ci, tot el mi-a explicat, ca asa se asigura ca hainele pe care le dau ei sunt sterilizate corespunzator, isi declina orice fel de responsabilitate in caz de dermatite si alte boli de genul acesta. Cu alte cuvinte nu au incredere ce aduci tu de-acasa, iar ei, ca sa se asigure, iti pun la dispozitie schimburi.
cristina - cred ca inseamna crema de galbenele ... sper sa nu zic vreo prostie ...
mirela - cu toata frica pe care o am si eu ... am ramas convinsa la nasterea naturala, dar cu epidurala ... Doar daca nu se vor ivi alte probleme, desigur.
ginger - nu, nasterea nu se plateste ... nu stiu de cezariana. Si, desigur, vorbesc tot de Mangiagalli ...
Petronela
bb Silvia
dana7mi spune:
Petronela, cum sa nu ei cu tine haine pt. imbracat copilul dupa nastere? poate ca nu trebuie pannolini, insa hainute fiecare il imbraca cum crede de cuviinta.
creme/sampoane mie nu mi-au trebuit in spital pt. copil, doar haine de schimb (bady, sosetele, pantaloni, depinde si de vremea de afara, eventual o paturica). Eu am mers pregatita cu fasa pt. buric ... nu am folosit-o ca in spital aveau o alta metoda de protejat buricul si pe deasupra lui Ale ia cazut in primele 3 zile, creme pt. baie si dupa baie nu mi-au trebuit ... ii faceau asistentele baie cand ii spalau pe toti la ora 9-10 dimineata.
in schimb am avut pt. mine sampon/prosop/etc, tampoane pt. dupa nastere, chiloti de plasa, sutiene pt. alaptat (am avut in total 3 dar nu m-am impacat bine cu nici unul, in final am cumparat sutiene normale), camasi de noapte cu nasturi in fata ... pt. san, in special in primele zile, crema ... au si spitale in dotare, insa uneori mai raman si fara ....
mamii spune:
Petronela pentru orice eventualitate ia.ti la tine hainute pentru bebe macar un schimb.DAca nu o fi nevoie nu e bai dar si daca este si nu le ai.. mie mi.au cerut hainutele la al meu imediat cum l.am nascut mi.au scotocit in bagaje si.au luat ce au vrut si mi l.a adus inapoi in camera imbracat.
povestea lui Alex
MIKUTA4 spune:
Dana vroia sa iti arate ca a mincat si ce a mincat
Petro si eu tot la natural voi ramine dar ma gindeam si la posibilitatea astalalta cu cezariana.
MIRELA 27+
SARA-MARIA ingerasul nostru
pet.cost2005 spune:
Acum, ori sunt eu defecta, ori dr. ... nu se referea la panolini ... ci la schimburi ... body, tutine ... haine, in fine. Mi-a spus clar ca ii trebuie 1 schimb pt. iesit din spital ... desi i-am aratat lista unde scrie ca pt. bb sunt necesare 5 schimburi ... am sa mai intreb o prietena care a nascut acolo cum sta exact treaba.
dana - tu unde ai nascut, la ce spital?
Petronela
bb Silvia