MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Petro dar de ce nu te duci la spitalul care nasti si la reparto nido iti va da lista cu tot ce iti trebuie asa a facut o prietena de a mea care trebuie sa nasca la inceputul lui octombrie si asa esti informata direct

MIRELA 27+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Bineinteles ca voi lua de rezerva si ceva in plus ... ca tot se vor folosi dupa ... doar nu le arunc. Dar ce rost avea atunci sa zica un singur schimb??? Ca doar nu il puneam pe el sa aduca de-acasa ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

mirela - da, e o idee buna. Am sa ma duc direct la sursa ... .

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu am fost la san giovanii inainte sa nasc de 2 ori sa intreb cum stau treburile pe acolo am batut la usha si iese o stronza si cik nashti? si zic nu..dar vroiam sa va intreb ...cand ai dureri mari vi si nashti aici !ZDRANG usa in fata....

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

eu am nascut la Buzzi, si este asemanator cu Mangiagalli (amandoua sunt spitale universitare, iar cartelele pt. gravidanta sunt simile) stiu asta ca medicul privat la care mergeam este medic la Mangiagalli si eu mi-am inceput vizitele la Mangiagalli si le-am terminat si nascut la Buzzi.

Mergi la inceput

mamii - eu nu vreau sa dau nastere la polemici inutile ... da' e clar ca tu nu te gasesti bine pe nicaieri aici in Italia ... eu pe unde am fost nu am fost tratata asa cum povestesti tu ... poate cu raceala, indiferenta, dar nu cu rautate. Informatiile de care am avut nevoie le-am primit totusi ... chiar daca a trebuit sa insist uneori. Acum, nu vreau sa zic ca sunt inconjurata de sfinti ... dar important este si atitudinea ta, cum pui problema.
Deci, revenind la subiect ... am sa merg si la spital sa intreb ... asa cum mi-a recomandat mirela. Sper sa nu te superi pe mine pt. interventie ... asa sunt eu mai directa, spun lucrurilor pe nume ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

eu as fi vrut sa fac cursul preparto la Buzzi, insa era prea tarziu ... trebuia sa ma inscriu cu 5 luni inainte ... insa am fost la cateva intalniri de prezentare a spitalului ... prima sambata din fiecare luna se face prezentarea spitalului Buzzi, a 2-a sambata din luna este o alta intalnire (pe diferite teme) ... aceste intalniri fac parte din cursul preparto ... pt.a te obisnui cu spitalul unde vei naste.

deci eu am ajuns prea tarziu la spital pt. cursurile preparto, insa tipa care se ocupa cu inscrierile mi-a recomandat sa particip la diferitele intalniri de sambata pt. a cunoaste spitalul, a fost foarte draguta, daca ajungeam mai repede poate ma integra si pe mine la curs, doar ca piedusem multe ore ...

Mergi la inceput

Nici mie la M. nu mi s-au parut asa de antipatic personalul ... am avut o prietena care a nascut acolo de 2 ori ... si de fiecare data cand am fost am vazut ca se poarta fff frumos personalul, iar conditiile sunt bune .. in saloane etc. Si iarasi mi-a mai placut la San Raffaele ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

O sa intreb si eu..de fapt am intrebat dar mi-au zis ca e prea devreme pentru mine si nu aveau in acel moment lista la indemana.Data viitoare (peste 3 sapt.)cer lista .

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Eu voi naste la San Giovani nu am fost pina acum sa vad care este treaba acolo,dar sotul meu a fost operat acolo si am vazut tratamentul a fost ireprosabil deci sper si la mine sa fie bine.Dar ce sa va zic de un spital de aici din Tivoli ca te trateaza cum se trata la noi in RO pe vremea comunismului daca tipi se zbiara la tine si te intreaba ca atunci cind teai nu tea durut,sau daca ai pus mai multe kg decit este prevazut in sarcina sa pui,zice ca ai mincat ca o vaca scz expresia atunci de astfel de spital ce sa mai zici ca faza cu trintitul usi in fata este o cortesie.

MIRELA 27+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput