MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 22
mamii spune:
cristinale iau pe rannnndddd.Pai lapte daca ai colostru in primele zile vei avea lapte.Laptele matern se regleaza in tzatze in functie de cat suge bebelusha.Deci cu cat suge mai des cu atat mai bine!
Pentru desinfectarea hainutelor eu folosesc desinfectant de la chicco si amorbident la fel.Miroase fain.Oricum ei nu ca murdaresc hainele doar ce le speli de praf asa..Cred ca din maternitate am primit napisan inca nu l.am folosit.
Despre nashtere nu are d c sa iti fie frica o sa fie totul bine si emotiile vor fi asha mari ca va trece frica:)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
cristina85ss spune:
mamii pai eu colostru am de pe acum,imi curge des din sani un lichid uleios galbui,iar in momentul in care curge,sanul stang ma inteapa usor iar la cel drept nu simt nimic nici o durere.
pet.cost2005 lasa ca e mai bine ca nu ti-a dat sa aduci de acasa haine ptr bebe.Mie in schimb da,m-au pus sa pun 4 schimburi compuse din salopeta sau costumas,ciorapei si body,fiecare schimb pus intr-un saculet de plastic transparent si cu numele meu lipit de saculet, nu stiu daca in sala de nastere ma lasa sa intru macar cu o poseta micuta in care sa-mi pun apa de baut si cateva servetele de nas.
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mamii spune:
cristina in travaliu s.ar putea sa nu iti dea voie sa bei apa poate cel mult o gura.Eu am intrat in sala de nashteri cu toate bagajele erau toate rasfirate pe acolo pentru ca am ajuns in ultimul moment cum s.ar zice.Nu sunt utile costumele si alte porcarii la spital ca nu face moda.Le trebuie intradevar cateva schimburi 2 3 adica boddyuri cu sau fara manecuta nishte shosetele sau botoshei si pampersi si servetele umede.Pentru tine iti trebuie 2-3 camasi eventual 2 3 perechi de shosete pentru ca dupa travaliu vei avea frisoane ( eu nu am avut dar depinde de la om la om) tampoane de vata, prosop,sapun,papuci,mutandine( eeu mi.am cumparat usa e geta si aveam si dealea de pe la bancarele ca nu folosesc pe tot fundu)si cam atat.
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
pet.cost2005 spune:
Aoleoooooooooo ... pe mine m-a apucat deja frica la gandul nasterii. Pe cat de curajoasa si optimista am fost pe durata sarcinii ... pe atat de fricoasa sunt acum ca se apropie momentul ... in fine, peste 2 luni. Numai la asta ma gandesc. Aseara am visat ca am nascut de vreo 5 ori ... pe toate caile posibile si imposibile, cezariana, epidurala, fara, natural ... si m-am trezit transpirata toata dupa atata efort .
cristina - te astept cu informatii detaliate dupa ... imediat ce poti sa ne dai amanunte, desigur ... despre cum a decurs travaliul, nasterea in sine, tot !!!! Stiu ca nici o sarcina nu se aseamana cu alta, dar eu sunt in faza de cules informatii pretioase.
Eu lista pt. bagaj am luat-o www.prenatal.it/libroaperto/corredo.asp" target="_blank">de-aici ... pe care dr. mi-a confirmat-o pt. mama, iar pt. bb a spus ca nimic. Te duci exact pe regiunea ta, spitalul unde nasti ...
Petronela
bb Silvia
Ginger00 spune:
Petro- yupiiiiiiii, scrie si pt. spitalul unde o sa nasc.Multam fain.
Intrebare: mutande monouso de unde iau????????ca nu mi se pare sa fi vazut pana acum...
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
pet.cost2005 spune:
ginger - pai nu e acelasi spital? Mangiagalli? Vezi ca ce e scris pt. bb nu e valabil ... doar un singur schimb ca sa il scoti din spital, pardon, la tine X 2 . Mutande monouso am vazut la magazinele specializate pt. gravide ... tip chicco, prenatal, mamma baby etc. ...
Petronela
bb Silvia
Ginger00 spune:
Cum adik ? nu trebuie sa-mi duc nimic pt. bebei? Ii imbraca ei cu ce au acolo,sau cum? Io ma gandeam ce trebuie sa-mi fac 10-12 pungi cu schimburi....nici creme sau chestii din astea?
Stii ce te rog...scrie la fiecare dintre noi pe listuta spitalul unde naste asa nu ne incurcam si io pot sa-ti rup balele cu intrebari
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
pet.cost2005 spune:
Ok, sa scrie fiecare graviduta spitalul unde o sa nasca ... si o sa-l adaug pe lista ...
Da, la MAngiagalli nu trebuie nimic pt. bb. Nu stiu de creme ...
Petronela
bb Silvia
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Intrebare: mutande monouso de unde iau????????ca nu mi se pare sa fi vazut pana acum...
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
se gasesc si in farmacii si in magazinele de specialitate (chicco, prenatal, etc), centre comerciale.
eu iti recomand cele de plasa elasticizate (mie mi le-a cumparat din farmacie), eu pe cele din tip hartie nu le-am folosit si sunt si incomode.
Ginger00 spune:
Inca o intrebare de baraj : se plateste nasterea ? (sunt asigurata)si daca e cezariana ?
cu cat intreb mai mult cu atat realizez ca am mai multe nelamuriri...deci nu da-ti cu rosii in mine de va pun atatea intrebari
+22 sufletelele mele
Atat mai avem