MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mikuta flacaul meu e foarte fericit ca a facut cachitz si acum doarme linishtit :) dupa ce ieri toata ziua m.a terorizat

cat despre eu va zic sincer ca nu am facut prostii prea multe in sarcina mai ales pe la final cand il simteam pe ala mic atat de jos.Si mai ales cand la un control ginecologic mi.a zis ca il simte la degete.De atunci nici gandu nu imi statea damite poftele :)).Sper ca zilele astea sa reusim sa ne sexam :)))))mai ales ca duminica imi pleaca soacra in taraaaa yupyyyyy

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

mamii bafta atunci pt duminica,si lasa ca ne vine si noua rindul la astea care acum sintem in abstinenta si atunci sa vezi

MIRELA 27+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata mamicilor si viitoarelor mamici!

eu sunt inca adormita ... se trezeste de prea multe ori pe noapte, cafeaua deja nu-si mai face efectul.

Milanezelor, nu o punem si noi de o intalnire sau o lasam dupa ce nasteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

fetelor am pus pe foc legumele si carnea insa abia acum mi-am dat seama ca imi lipseste telul ptr batutul oualelor!!!!!!!! NOOOOOOOOOOOOOO! O sa le bat cu furculita ca in ''epoca primitiva''
O intrebare: voi cand faceti galustele separati albusul de galbenus? Eu nu am separat niciodata,dar am auzit pe cineva ca o face

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Cristina si bunica sotului meu cind le face galustele separa galbenusul ed albus in schimb eu nu si imi ies la fel de bune si pufoase ca ale ei asa ca le faci cum sti si eu ouale le bat mereu cu furculita "SPOR LA GALUSTE"

MIRELA 27+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am comis-o, am comis-o si ca sa nu ma invidiati va spun ca nu a fost asa de placut ca atunci fara burtic...(ne-am chinuit o gramada pana sa gasim pozitii care sa nu deranjeze burtici ci cand gaseam nu puteam sa stau prea mult ca amorteam...deci pt. mine mai putin...mai mult am vrut sa-l premiem pe tati...merita...are grija de amandoi fetitz....

cristina eu galustele le fac doar din albus si tot la furculitza....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!

Mamii,nu dispera, lucrurile vor reveni la normal,ba s-ar putea sa fie chiar mai bine (din cate zic astia prin carti)

Mikuta, ce ticker dragut ai ales!

Cristina, mai ai un pic si-ti cunosti fetita! Ai emotii?

Petro, unde ai disparut?

Ma intrebam daca voi ati avut sau aveti in timpul sarcinii probleme cu pielea.A mea e asa uscata si usor iritabila, in plus ma mananca ingrozitor

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!

Raportez o bbblina sanatoas, voioasa si activa. Totul ok, are 1,5 kg. ... mi-a dat de facut analize printre care si glicemia ... greutatea (mea) ok, tensiunea cam mare (vesnica mea problema) ... si cam atat!!! Poze nu am ca nu mi-a dat ... da' oricum are un aparat cam nasol ca nu prea se vede bine .. i-am vazut fetisoara, dargalasa de ea !!!!
M-a programat pt. eco morfo de ultimu trim ... o sa imi dea peste 2 sapt. alte analize pt. vizita cu anestezistul ... bagajul pt. spital ... pt. bb NIMIC, doar un schimb ca sa o scot din spital, iar pt. mama e valabila lista de pe prenatal ...

stefi - felicitari sotului sofer!!! Sa va poarte sanatosi in giro !!!

cristina - cum au iesti galustele? Na, ca m-ai molipsit ... si am vrut si eu sa fac, dar nu am gasit gris ... de fapt cred ca nu stiam pe unde-i ca nu eram obisnuita cu supermercatul asta unde am fost ieri. Am decis sa fac atunci tortellini in brodo ..

Mamaaaaa ... am pus sapt. trecuta 2 borcane de muraturi ... de fapt si alte zarzavaturi (morcovi, conopida) ... am mancat ieri de am zis ca pocnesc ... aveam o burta tare ... da' ce mi-au placut !!! Aaaa si dupa aia am dat-o pe struguri ... daca nu-s normala ... . Nu va spun ce era aseara in burta mea !!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Mai, mai da' ce spor aveti la scris...nu mai vorbiti deca ma urc pe pereti...eu n-am vazut de 5 luni...si n-o sa vad pana dupa nastere...deci va inchipuiti ca deja am facut paianjeni acolo ...
Dana- eu din pacate nu pot sa votez pentru intalneala ca-s consemnata la pat...ma bucur ca mai ies pana la magazin cu sotzu' dar dupa 15 minute sunt rupta de oboseala...eu voi putea dupa nastere..asa,la o pizza si o bere
Mie nu-mi prea ies galustele, ba le fac tari ba moi...soacra-mea in schimb le face bune, dar nu separa oul si le bate cu furculita...am inteles ca apa nu trebuie sa clocoteasca cand pui galustele la fiert...da nu-s sigura...eu fac supa cu taietei ca-i mai sigur

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Raluk31 am emotii foarte mari dar ca sa fiu sincera nu stiu daca emotiile sunt mai puternice decat frica!
pet.cost2005 galustele au iesit bune insa unele s-au cam imprastiat prin oala asta e..se pot manca si asa
Fetelor voi ce ma sfatuiti? ptr spalatul hainelor lui bebe,este mai bun OMINO BIANCO ADDITIVO DISINFFETANTE, sau NAPISAN? nu ma refer la detergent bineinteles ci la produsul acela ptr desinfectarea hainelor.
Am vazut ca planuiti o intalnire,super!!!! Numai ca eu sunt din Roma nu din Milano
Eu stau mai mult pe acasa in ultima vreme,ptr ca am ordinat o saltea de pat matrimoniala de la EMINFLEX si astept sa ma sune pe tel.fix ptr consegna.Azi diminerata m-au sunat cei de la scoala ( aici in italia eu nu lucrez ptr ca am vrut sa-mi termin studiile,si invat) cica se incepe dupa 1 octombrie.Foarte bine ptr ca si asa nu puteam merge acum,si o sa merg abia dupa ce am nascut la seral vreo 3 ore atat cat tine de la 17.30-20.30 In timpul asta m-am gandit sa il las pe sot cu fetita si sa le las o sticluta cu lapte muls cu pompa ( daca o sa am lapte bineintele) ptr ca nu as vrea sa intrerup scoala

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput