MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 20
MIKUTA4 spune:
Ei dar vad ca sau incins spiritele cu "italienii",
Stefania felicitari sotului tau pt permis si sa il stapineasca sanatos si fara nici un puct luat
Iar acum in ceea ce priveste intrebarile italienilor daca avem aia sau cealalta este tot vina romanilor si de ce?va spun imediat ca sa ii impresioneze si sa ii faca sa ii ia la munca sau sa le mareasca salariile incepeau sa se plinga ca ei in tara nu au de nici unele si normal ca ei sa creada ca noi sintem saraci lipiti pamintului.Ca si mie mi sa intimplat ca doamna la care munceam sa ma intrebe daca noi avem masina de spalat in tara si iam spus ca mama avea masina de spalat automata de cind mam nascut ceea ce nu este adevarat,dar ce ce sa creada ca noi sintem mai prejos decit ei.Sau am mai intilnit cazuri unde ii ridicau pe ei in slavi si le spuneau ca datorita lor au putut sa isi cumpere aragaz ca altfel gateau in continuare la sobe cu lemne deci cine ia facut sa creada asta despre noi?
Nici noi nu avem de gind sa ramine aici de tot macar sa mai stam pina va merge printesa noastra la scoala si dupa aia ne ontoarcem.
Mirela 27+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
Roxali spune:
Neata!
Azi incepe baietoiul scoala, cla a 2a, iar am emotii... ca de, devine mai responsabil si mai independent.Nu prea are el asa chef, mai ales ca ma stie pe acasa... puteam sa mai mergem in parc, sa ne pupacim, sa ne jucam...parca bunica nu-l rasfata.
Mikuta vreti sa va intoarceti chiar cand fata va merge la scoala, ar trebui macar un an innainte ptr a se acomoda cu limba, sistemul
O zi buna fetelor!
Ali33si Enrico 7ani
poze
slimatei spune:
o cafelutza ceva?
multumesc fetelor era aniversarea nepotelei noastre patru'anisori da' sa stiti ca bere am baut si noi.... caci era fara alcool
si multumesc si pt. felicitariaseara am facut'o de ...oaie
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
slimatei spune:
katia daca vrei sa-mi trimiti Pm trimite caci il primesc!
sa avem o zi buna!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
cristina85ss spune:
Slimatei felicitari ptr sotul tau! Ma gandesc ca esti mandra cu el
Fetelor ieri am fost la ginecolog,am colul uterului complet sters,insa tot fundic. Dupa ceea ce mi-a spus medicul se pare ca mai putin pana la marele eveniment
In dimineata asta ma pregatesc sa fac niste bezele (meringhe) si o supa de galuste, ptr ca e mult de cand vroiam sa o fac insa nu stiam cum se numeste grisul pe aici. Am fost la supermercato si am luat o punga,sunt curioasa daca sotului meu o sa-i placa ptr ca nu a mancat niciodata iar eu m-am cam saturat de mancarea lor Toata ziua paste..paste si iar paste,ca si asa sunt destul de .. am luat 20 kg de cand sunt graviduta
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mamii spune:
stefaniaaaaaaaaaaaa ce ai facut aseara§????????:))
Neata feteleeee
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
cristina85ss spune:
Slimatei te invidiez ptr seara romantica..eu si sotul nu mai avem parte de asa ceva de aproape 3 luni. De cand am avut problemele cu sarcina cu acele contractii premature nu am mai putut face nimic ,iar acum cand o putem face ( chiar ne-a fost recomandat sa trecem la ''treaba'' ptr a grabi nasterea) sotul meu este speriat si-mi raspunde: ''Nu pot sa o fac atat timp cat stiu ca inauntrul tau este fetita noastra,imi este frica!'' Si mie imi vine sa tampesc cand il aud insa ce sa-i fac Si cand ma gandesc ca nici dupa nastere nu se va intampla nimic..cel putin in primele 2 luni,offff ! Asa ca bucurate ptr ca esti norocoasa
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
MIKUTA4 spune:
Neata fetelor si burticilor!!!!!!!!!
Roxali ce baiat mare are mama sa iti traiasca sa fie sanatos,iar cu intorsul acasa noi asa am vrea si am spera dar poti sa sti pina atunci ce se va intimpla?
Cristina deci mai e putin si iti vezi printesa uraaaaaaaaaaaa sa dea Dumnezeu sa nasti foarte repede,si sa fie sanatoasa,iar in privinta kg lasa ca le dai tu jos eu pina acum am pus 20 de kg si mai am pina nasc dati seama.
Petro dar tu ce faci nu vi sa ne dai noutati de cum a fost ieri la echo?hai ca te asteptam
La restu fetelor "hai fetele la o ca va asteptam"
Mirela 27+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
mamii spune:
mikuta tu ai mare dreptate in ceea ce zici cu italienii.Mie mi se face rau cand vad ca romanii nostri nu mai au pic de demnitate si cauta numai mila!Dar mai bine sa incheiem subiectul ca shtim cu toatele cum e 'in strainataturi'
Ma duc sa pipeeeeeezzzzzz
off si eu am incercat sa dar nu s.a putut ma si durea si apoi s.a trezit bebelul care urla ca din gura de sharpe....
Sper ca .. o sa fie cel putin ca inainte.
petro cum fuse la ecografie??Ce face Silvia??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
MIKUTA4 spune:
Da da ai mare dreptate Cristina aici si eu ma alatur tie cu treaba cu ca si pt mine a devenit o amintire mai de la contractii,mai de la faptul ca sotului ii este frica si i-am explicat ca nu ii face rau fetei dar el nu,si cum mia zis acum intr-o zi "Mai ales ca am simtit-o ca misca acolo in burtica"deci astept si sper.
Ce ciudate sintem noi femeile uneori ne rugam sa nu vrea nimic de la noi si acum ne plingem ca nu se mai ating de noi.
Mamii neata ce face flacaul?mai intreaba de fata mea?
Mirela 27+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU