MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 19
mamii spune:
bai eu nu am nimic cu taranii sau oameni de la tara.Da fi frate sincer!Nu ai facut scoala nu ca nu exista.Nu ai vazut supermercato ca la tine in sat nu e nu ca nu exista!Unii italieni ( si treaba asta nu se intamploa doar in italia) cred ca romania e mai rau ca somalia!Nu mai stiu cine a venit la noi in tara si facea cica 'a pai eu ma asteptam la altceva ... imi era frica sa ies pe strada venisem de curiozitate da chiar imi place si o sa mai revin'.off off lumea asta
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
Roxali spune:
Fetelor v-ati cam incins pe seama macaronarilor...toate ca toate, dar la noi turismul lasa de dorit, mai ales ca nu e pret-calitate...de ce sa nu recunoastem ca vin multi italieni la noi numai ptr romancute.Treaba cu putane nu prea tine ca ei au si mai multe care fac la domiciliu, dar probabil nu le vor ca-s scumpe sau batrane.Dupa mine fiecare se simte asa cum e si deci, nu ma voi simti cu musca pe caciula din cauza tiganilor sau altor romani...fiecare tara e plina de "gunoaie".
Mamii, faci ce faci si iar te simti jignita de macaronari.
Despre cei 1000 € mi s-a spus si mie la Consultorio ca nu ii mai dau anul asta, erau valabili doar ptr al-doilea copil.
Katia vreau sa vad si eu mandretea de fetita.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Ginger00 spune:
Atunci sa zic si eu o perla a fiicei sefului lui barbatu-meu: Dar la voi in Romania exista computere????????????????????????????????????????????????????????????Bine ca nu eram acoo ca-i raspuneam vreo doua incultei aleia...ia duca-se sa faca o tzara de scoala ca-s mai incuiati ca badea Ion din varf de munte...
Pe mine odata m-a intrebat unul dintre soferii care venea la incarcat (ca era un pakistanez care zicea ca pana acasa in Pakistan face 13 ore cu avionul) cat fac pana in Ro cu masina si i-am zis ca vreo 12 ore.S-a mirat si a zis: pai cum , ala face 13 ore cu avionul si tu 12 cu masina?????? Raspuns: Draga, vazand ca ai atata cultura generala,nu ma supar pe tine dar la intoarcerea din vacanta iti aduc o harta geografica sa te uiti ca Romania e in Europa nu in Asia ....
Astea nu-s decat vreo 2 chestii ca de-ar fi sa le insir...v-ati crucii...
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
mamii spune:
bwuahaha si pe mine m.a intrebat una daca la noi la capitala avem metrouri:))
povestea lui Alex
slimatei spune:
multumimi de ganduri...stiam eu ca am sot destept...prima o poi... l-a luat... dar numai eu stiu cum am stat cu inima cat un purice.. si fetitzu' cu mine... dupa ce m-a sunat ne-am linistit amandoua ..acum cred ca a adormit si asta mica..era si timpul....
acum ma gandesc ca tb sa sarbatorim....
si daca tot spuneati ca vreti sa vedeti poze (noi)sper sa reusiti sa le vedeti aici
http://www.flickr.com/photos/13068460@N06/
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
mamii spune:
doamne cred ca e super sa stay printre atata verdeata si linishte!Super stefy.Sper ca te.ai odihnit!Eu parca visez la asa ceva pe zi ce trece mai mult!Si nushu al cui e tortu ala da arata biiiiiine rau.Si iti sta foarte bine gravidoasa si cu rochita!
povestea lui Alex
katiapam spune:
roxali-iti trimit un mp cu passwordul
slimatei-cum sa-ti trimit mp?vad ca nu il ai activat,felicitari sotului pt carnet,cum a fost examenul?greu?
mamma di giulia-20/06/07
katiapam spune:
slimatei-ce frumos iti sta cu rochita si ce tort apetisant...
ne inviti la desert?
mamma di giulia-20/06/07
Roxali spune:
Katia e frumoasaaaaaaa focccccccc fetita are cu cine sa semene.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Slimatei,pai barbatii erau ocupati cu berea, iar voi cu tortul...a ti reusit sa-l terminati int-o zi??
Ali33si Enrico 7ani
poze