MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 18
dana7mi spune:
pe langa bonus bebe care este dat de statul italian, fiecare comuna in parte mai dau ceva ajutoare ... deci sunt ajutoare locale si se da in baza resedintei, deci interesati-va la primaria de care apartineti. La Milano nu am auzit/beneficiat de astfel de ajutoare pt. nou nascuti.
katiapam spune:
Mamii-imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar nu e la fel peste tot si eu locuiesc la Roma de mai mult de 6 ani dar e chestie si peste ce oameni dai,sint cite vrei parasute pe aici dar nu cred ca trebuie generalizat,la Roma sintem foarte multe dar sintem cam ca peste tot in lume,incearca sa gasesti cu cine sa vb mai mult,acum nu ai timp de bb sa lucrezi dar ai sa vezi ca toate se rezolva incet,si eu am auzit atit de mult cuvintul asta dar sa sti ca e adevarat daca ma uit in urma pot sa zic ca ne-am indreptat spre bine,si poti sa intri aici sa scri si sa ne spui tot ce vrei,noi iti raspundem,dai sus cu moralul si bucura-te de viata ca esti tinara
Raluk-in biserica ortodoxa,procedura ca acasa depinde de zone,mie nici ca mi-a placut ritualul in sensul ca-i pun in apa de 3 ori cu totul,saracii copii toti se puneau pe plins cind isi dadeau seama ce fac cu ei,asta e....
mamma di giulia-20/06/07
cristina85ss spune:
Fetelor aveti dreptate din pacate...aici in Roma si nu numai,romanii nu sunt vazuti cu ochi buni,si asta din cauza unor tampiti alcolisti care fura,se prostitueaza,unii ucid..etc si ne fac de ras pe oriunde trec.Mie mi-a fost greu sa ma acomodez aici tocmai din cauza rasismului si prejudecatiilor,dar nu ii poti invinuii pe italieni,ptr ca imediat ce deschid t.v sau citesc un ziar vezi '' romanii au facut asta..romanii au facut si asta..'' cum sa mai aibe incredere in romani,dupa ''publicitatea'' ce ne facem pe aici
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
katiapam spune:
Fetelor cu parere de rau nu mai e nici un bonus,a fost pina anul trecut dar anul acesta nu a mai aprobat prodi(tirchio)
purtroppo niente soldi va be
daca intrati pe google gasiti am cautat.......niente soldi
mamma di giulia-20/06/07
mamii spune:
eunu ii invinuiesc cu nimic dar nu poti sa ma bagi si p mine in oala cu alcolishtii care zac pe strada si cred ca nici fata de panarama nu am.in fine sincer eu nici nu vreau sa ma obishnuiesc aici.
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
katiapam spune:
Cristina-din pacate asa e,chiar am vb in paginile pcedente de romanii de pe aici "unii" cei cu publicitatea si cam trebuie da inghitim si noi pt. ei,fanno schifo,oricum noi nu putem schimba lucrurile si daca am vrea ca vb aia taranul e tot taran,non cè niente da fà,ma refer la taranii de pe aici,betivi si etc.....
Slimatei-cum a fost examenul? ai primit vesti de la sotul tau?
mamma di giulia-20/06/07
katiapam spune:
Mamii-bineinteles ca nu te bag in aceeasi oala cu toti,ar fi culmea asa am fi toti nu?nici mie nu-mi place cum stau si beau si cite mai fac dar n-avem cum sa schimbam treburile? de cit timp esti aici? eu sper totusi cel putin pina mai stai in Italia sa te poti acomoda cit de cit,incearca sa te simti mai speciala decit ce vezi in jurul tau si bucura-te cit poti de ce e frumos
mamma di giulia-20/06/07
mamii spune:
katiapam eu nu vorbeam ca ma bagi tu in aceeasi oala ci vorbeam de italieni.Ca marea majoritae ne considera la fel pe tot barbatii betivi si hoti ..femeile parashute.Asta este!eu ma simt mult mai spoeciala si imi stiu puterile dar cand ti se tranteshte o faza gen' eh lasa ca la voi acolo la romania nu faceti scoala ca nu prea exista!' iti mai pica si fata:)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
katiapam spune:
Mamii-te inteleg,stiu cum e,
de exemplu la o tabacherie unde merg mai des intr-o zi vorbeau de una o rominca care urma sa se casatoreasca cu un italian ceva nepot de-a lor si fata le-a spus ca la noi in ro nu avem nici macar un supermercato si imi spune mie ca e asa visto ca aia n-a vazut unu de cind e iti dai seama ce m-am apucat sa comentez si i-am spus sa o intrebe din ce virf a muntelui a aterizat si aia in italia de nu a mai vazut un supermercat?si mai povesteste ca nici macar atita nu avem?deci de parasute e plin
mamma di giulia-20/06/07
Raluk31 spune:
Katia, o fi crezut ca daca se pretinde umila,castiga simpatia cuiva
In orice caz,lucruri slabe sunt destule. Stau si ma intreb uneori care e cauza...educatia deficitara?