MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 17
mamii spune:
off off ce buna ar fi fost prima aia de 1000 de euro ii si vad transformati in hainele lu bebe
Katia e superba gagica ta !SA VA TRAIASCA!Seamana si cu mami..si cu tati!E haioasa rau in fustita si cu limba pe afara si ochioasaaaa....Iti mananca timpul ah???Si.a facut program sau.. inca te rascoleste??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Cristina-tu o sa ai parte de bonus sigur pt ca esti casatorita cu cetatean italian.am o cunostinta care e ca si tine casatorita aici si a primit
mamma di giulia-20/06/07
o sa aiba parte doar daca prevede legea (finanziaria 2007) ... banuiesc ca prietena ta a avut primul copil nascut in 2005, sau al 2-lea in 2006 ... ca altfel nici italienii nu iau nimic ...
Ginger00 spune:
Eu totusi cred ca trebuie fiecare dintre noi sa se intereseze in comune de residenza ca mi-a zis o tipa cu care eram in spital , ea statea in prov. di Varese si ea nu beneficia dar stia sigur ca in prov. di Milano se dadea anul asta ajutor.Cred ca depinde de comuna.
Am o intrebare : bineinteles la fetele care-s casatorite cu romani : voi ramaneti aici pe veci sau va intoarceti in tara mai incolo?
Noi ne vom intoarce,nu repede dar ne vom intoarce cam in 7-10 ani ...poate si mai repede.
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
mamii spune:
Doamne ginger poate eu sunt mai batuta in cap dar m-ash intoarce si maine!Defapt nu as mai astepta ziua de maine chiar azi.deci raspuns ferm convinsDA cel mult in 3 ani eu nu mai rezist aici psihic...poate sunt prea copila sa inteleg unele lucruri dar aici chiar nu mai imi vine sa stau
povestea lui Alex
cristina85ss spune:
Raluk31 multumesc ptr cmplimente
Fetelor eu de o noua lege in 2007 nu am auzit,bine ari fi sa fie bonusul ala caci stiu si cum sa-l cheltuiesc deja
As mai sta la povesti cu voi insa am o gramada de treaba pe acasa o fi vorba despre ''sindromul cuibului'' poate nasc,bine ar fi insa de maine,nu azi ptr ca trebuie sa iau raspunsul de la ultimele analize,...de fapt de luni ptr ca vreau sa stau acasa cu sotul in weekend nu prin spitale vorbim mai tarziu,pupici
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
katiapam spune:
Raluk-multumesc,botezul l-am facut aici luna trecuta
Dana-prietena mea a nascut anul trecut in august si fiind casatorita cu italian a primit 1000,oricum daca ai noutati anunta-ne
Mamii-am avut un noroc imens cu fetita noastra ca e foarte cuminte,inca nu mi-a fsacut nici o noapte in bianco,se trezeste pe la 1-2 noaptea pt poppata si pe cind termina lapticul deja doarme si trebuie sa o fac sa faca rutinul in somn si cu intorsul acasa noi categoric nu-deocamdata nici nu ma gindesc,poate ai dreptate in cazul tau e si virsta ca esti foarte tinara
mamma di giulia-20/06/07
Raluk31 spune:
Mamii, nu esti prea copila, nu apartii acestui pamant,atata tot Si de ce ne-ar fi rusine ca vrem sa ne intoarcem? Buna,rea,e tara noastra. Si apoi,peste tot e la fel,nicaieri nu poti spune ca e numai lapte si miere. Problema noastra e ca ponegrim prea usor Romania,pe cand altii sunt mai nationalisti,cum ar fi francezii de exemplu (sotul meu e francez).Oricate probleme ar exista,vor fi mereu mandri de locul de unde se trag.
Ginger00 spune:
Noi o sa ne botezam bebelusii la romano catolici.Eu sunt romano-catolica si sotul greco-catolic , cu un nas din Romania si unul italian
Mamii- si mie mi-e dor tare,tare de casa ca acolo am crescut si acolo am casa,masa si tot ce-mi trebuie dar daca plec de aici ce fac...imi mai trebuie bani si ca aici in Ro nu o sa castigam repede...sunt obisnuita sa-mi iau tot ce vreau,dar o persoana de acasa trebuie sa se gandeasca de 10 ori inainte de a cheltuii un ban...
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
mamii spune:
off asa este aveti toate dreptate.Dar eu nu shtiu .... simt ca imi perd vremea aici.Poate si daca as lucra eu ar fi altfel ar trece timpul altfel dar cum nici eu nu lucrez si nici nu stiu daca voi lucra ..as prefera sa stau in ro si sa lucrez si eu si el!Chiar daca m-as priva de la toate cumparaturile adica eu de fiecare data cand ies imi iau ori o bluza ori o geanta ori un rahat ceva.... Dar nu mi.ar pasa sincer!Nici nu m.as uita in italia as fi mult mai relaxata stiind ca am cu cine sa vorbesc shtiind ca pot bea cafeaua odata pe luna cu cineva stiind ca nu sunt privita cu alti oki ( aici esti romanca esti tarfa sau inculta..cel putin la roma)...
povestea lui Alex