MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

MIKUTA4 multumesc ptr urare
Roxali ai dreptate in privinta preturiilor,sunt exagerat de mari si ptr noi ce venim cu bani din italia,cat despre ei saracii...ce sa mai vorbim.
Am uitat sa va salut,inca dorm se pare Buna dimineata la toate

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

o si din partea mea fetelor .Va doresc o zi fara contractii si poate cine shtie o nashtere ??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Cristina am citit ca tu ai luat vasosuprina la tine s-ia facut efectul ca eu am o luna de cind iau si contractii tot am,da este foarte adevarat ca alea dureroase sau mai rarit dar celelalte nimic.

Ginger00 tare ma bucur sa aud ca nu mai ai contracti sa dea Dumnezeu sa nu mai ai deloc pina la sfirsitul sarcini.

Fetelor dar ce se intimpla acasa la noi in (Ro) ma refer ca majoritatea cu care vorbesc zic ca preturile sint mari si sau intors foarte dezamagiti de acasa.
EU am facut hai cine vine sa o savuram impreuna? la toate fetele

Mirela 27+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata!

Bun venit Cristina si nastere usoara! Si eu am o prietena Cristina care trebuie sa nasca la sfarsitul acestei luni.

Petro, deci ramane Silvia, frumos nume si bine ca este acelasi si aici si in Ro.

ce obositor este cu inserimento la nido ... il las pe Ale, merg la munca ... la pranz merg sa-l iau, il duc acasa .... si revin la munca.

si mai doarme si rau noaptea, prin somn se trezeste si zice Tzatza ... este tare dulce cand il auzi, dar ma trezeste din ora in ora .

Pupici tuturor mamicilor si bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!!

Abia m-am trezit ... si sunt inca chioara de somn.

dana - l-ai intarcat de-i duce dorul tzatzei? Ce scumpic !!!

Intrebare intrebatoare: ce stiti de bonusul bb de €1000 ??? Avem si noi dreptul? Ca citisem pe undeva ca se da si la cetatenii comunitari ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

MIKUTA4 eu am avut de la 28 saptamani de sarcina contractii dese si nedureroase,bebele era foarte jos si ma apasa pe colul uterului.Aveam impresia che iese afara din mine atunci cand ma plimbam sau stateam in picioare. Nici la mine in prima luna de vasosuprina ( mai exact dupa prima cutie de 20 pastile)nu a aparut vreo schimbare,insa din a doua luna lucruriile s-au schimbat si ma simteam excelent nu am mai avut nici o contractie. Singura problema este ca vasosuprina poate face sa intarzie instalarea travaliului,si deci a nasterii. Exista riscul unei nasteri dupa termen,daca pastilele au fost luate ptr mult timp,cum a fost in cazul meu,eu le-am luat pana in saptamana 34 de sarcina.
pet.cost2005 despre cei 1000 de euro am auzit si eu,sotul meu s-a informat si cica legea nu mai este valabila.A fost valida ptr cele ce au nascut pana in 2007,eu asa am inteles.

Cristina 39+ GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cristina - aha ... am inteles, merci de informatie.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Dana7mi
MIKUTA4 am uitat sa te intreb,tu cate pastile de vasosuprina iei pe zi? Poate ai inca acele contractii din cauza ca nu iei suficient.Eu luam o pastila la 12 ore,deci 2 pe zi.Una dimineata cand ma trezeam si alta seara inainte sa dorm

Cristina 39+ GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata' gagici!
am intrat in rind cu lumea!!! cu voi.
in sfirsit am avut timp sa completez albumul

http://album.alfemminile.com/album/see_319529/ioana.html
va trimit in mp passwordul

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune: