MAMICI DE ITALIA (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Ginger00 spune:
'Neata !
Eu m-am trezit a doua oara de dimineata...la 6 ma scol ca mi-e foame si bag la ghiozdan o cana de lapte si cereale si dupa mai trag cu muzicuta pana cam pe la ora asta
Si eu sunt curioasa de €1000 bonus...cica nu in toate provinciile se da, o sa-l trimit pe sotz odata sa intrebe aici in comune, ca poate,poate ...
Fetele ce iau Vasosuprina , va copiez aici un rasuns al unui medic in legatura cu contractiile:
"La Vasosuprina è un farmaco superato per la scarsa efficacia e gli alti effetti collaterali.
Meglio il riposo, una buona idratazione, curare eventuali infezioni vaginali o urinarie e passare ad una terapia solo se ci sono modificazioni della situazione del collo.
Si tende oggi ad usare un calcio antagonista che non dà palpitazioni e toglie le contrazioni.
Il nome farmaco è Nifedipina compresse da 10 milligrammi a seconda del protocollo in vigore."
Nici mie nu mi l-au dat , mi-a zis ca inca e devreme si nu am probleme cu colul .
In legatura cu Romania...preturile sunt la stele la alimentare,bunuri de prima necesitate..tot,tot...ca sa nu mai vorbim de imobiliare sau terenuri...au ajuns sa concureze cu occidentul...pacat ca nivelul de trai e la pamant.Nush' unde o sa se ajunga dar mi-e ca s-a goli Romania de tot si-or ramane numai pensionarii saracii...
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
cristina85ss spune:
Il bonus bebè
Il bonus bebè è un assegno di 1.000 euro che lo Stato dà a ogni genitore che ha avuto un figlio o lo ha adottato nel 2005. La stessa cifra spetta anche per ogni figlio "secondo o ulteriore per ordine di nascita, ovvero adottato" nel 2006. È quanto è espresso nel testo della Finanziaria 2006 sulle "Disposizioni per la formazione del bilancio annuale e pluriennale dello Stato", legge numero 266 del 23 dicembre 2005, commi 330-334 dove sono espresse modalità e requisiti di idoneità per ricevere l’assegno.
Per ulteriori informazioni si può telefonare al numero verde 800863223.
Putem sa sunam la numarul verde de mai sus si sa ne informam,poate mai este valabil,insa am cautat si pe internet si scrie ca sa va da aceasta suma de bani doar copiilor ce au primit cetatenia italiana si s-au nascut in 2005-2006.
Katiapam cum se activeaza pm?
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
pet.cost2005 spune:
katia - wooowwww ... e superba gogosica !!!!!!!! Sa va traiasca si sa va faca viata cat mai senina !!!!!!!
Poza nr. 14 imi place mult ... cu limbuta putin scoasa
Edit: si poza nr. 26 e fainaaaa !!!!!!!
Petronela
bb Silvia
katiapam spune:
Multumim mult Petcost!
Cristina-du-te sus la inceputul paginei asta care iti intra mereu unde scri si dai clic la contul meu si activezi mp,si ititrimit paswwordul,ok?
mamma di giulia-20/06/07
Ginger00 spune:
Katia- ptui sa n-o deochi pe Giulia da' ce frumoasa-i ...si mamica bineinteles
Cristina - mergi in partea stanga a ecranului ,sus in Meniu - fa click pe Mesaje private si la Options activezi.
daca nu ai inteles mai intreaba
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
slimatei spune:
buna dimineata!
habar n-am cum ziceti voi ca nu am activat PM caci eu primesc mesaje pe PM
eu am un somn azi ..abia m-am trezit+ ca stau si in stres...sotul meu are exam. a scuola guida si deja l-au mai picat odata(la strada)si nici nu se de ce ...cica nu-i placea cum a guidat...ce e asta rasism...?....sper macar ca acum sa fie altul...si sa fie si el atent...pana cand nu vine acasa stau intr-un stres....si abia a plecat
la toate fetele
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
cristina85ss spune:
Ginger00 eu am luat vasosuprina la cererea medicului si a fost ok.
Fetelor cum se spune la gris in italiana,sunt aici de 3 ani si nu am vazut pe niciunde am incercat sa-i explic sotului meu in italiana ce anume este,insa m-a intrebat azi dimineata: esti sigura ca nu ai visat? eu nu stiu sa existe asa ceva
Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
MIKUTA4 spune:
Noi acum ne-am intors de la medicul de fam ca sa imi iau impegniativa pt electrocardiograma ca miine ne ducem sa facem toate analizele inclusiv curba glicemica.
Cristina la fel mia dat si mie dr sa iau una la 12 ore dim la 8,30 si seara la 8,30 si asta pina la sfirsitul sarcini si eu sint deja la a doua cutie de vasosuprina deci sa sper ca de acum in colo sa se amelioreze situatia?
Katiapam tu sti ca ti-am mai spus dar reconfirm ai o fata superbe sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in viata si Dumnezeu sa o protejeze de toate relele
Ginger00sarumina pt informatie,dar cred ca si Nifedipina nu se da decit cu prescriptia medicului nu?
Ma gindeam sa iau si no-spa dar ma gindesc daaca nu sint prea multe si vasosuprina si no-spa,dar sa vedem poate,poate ..............
Mirela 27+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Neata !!!!!!
Intrebare intrebatoare: ce stiti de bonusul bb de €1000 ??? Avem si noi dreptul? Ca citisem pe undeva ca se da si la cetatenii comunitari ...
Petronela
bb Silvia
dupa cate am inteles (buget 2007) se da pt. primul copil nascut in 2007, deci daca nasti in 2007 ai toate sansele sa il ai (este valabil si pt. romani, ca suntem comunitari).
noi nu am intrat cu vechea lege a bugetului ... se dadea pt. primul copil nascut in 2005 si al doilea in 2006 ... pentru mine era primul in 2006 ... deci nu am primit nimic.
pet.cost2005 spune:
cristina - e semola/semolino di grano duro ... adica www.fiutaprezzi.com/images/standard/30_8076800305012.jpg" target="_blank">asta.
Petronela
bb Silvia