MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

stefi - sa stii ca si eu numai am dormit sapt. trecuta ... cand am venit din RO ... aveam un somn !!!!! O fi schimbul de program ...

cristina - circula lei in RO ... aia noi, adica RON. Dar pe anumite locuri am platit si in euro. Adica la intrarea in Ro ... rovigneta, la hotel, plinul de motorina ... ca nu aveam lei si pana am ajuns acasa am platit in euro. Eu tare ma incurc in bani acasa ... RON, facut echivalentul in leii vechi ... plus in euro (pt. mine, ca sa am termen de comparatie).

katia - ai lucrat cumva la securitate cu atatea intrebari??? Glumesc, desigur .... sper sa nu te superi ... si eu sunt curioasa din fire. Eu stau la Milano, provincia ... la 30-40 min. de Milano ...

Si de nascut ... tot la Milano o sa nasc ... la Mangiagalli. Cine a zis ca o sa nasca tot acolo? Ginger, parca????

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Katia- eu stau la Milano.Tot am vrut s-ajung si eu la Roma sa vizitez Colosseum-ul da' n-am ajuns...acu' nici atat

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ginger la anu pe vremea asta vei fi la coloseum daca vrei:)

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

hehe,n-ar fi rau

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro, felicitari pentru decizie Mai rar se aleg nume romanesti pe aici!

Mergi la inceput

Petro- da, la Mangiagalli o sa nasc si eu

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna ce fac fetele?

CRISTINA bine ai venit printre noi si nastere usoara iti doresc din tot sufletul si bebelina ta sa se nasca sanatoasa si sa fie cuminte.

PETRO Felicitari ptr nume este tare frumos la fel ca printesa ta sint sigura de asta pe amindoua.

MAMII Pai daca il scoti pe Ale la licitatie eu dau cel mai mult indiferent cit ar da celelalte fete eu dublez flacaului si mamei lui.

PAM Asa este intru mai rar dar asta nu inseamna ca nu va citesc si uite va promit ca o sa intru mai des de acum inainte tie si Giuliei.

Ginger00ce faci cum stai la cap contractii?sper din tot sufletul sa imi zici ca nu le-ai mai avut.

STEFI Dar niste poze din RO nu ne pui?tie si lui Stefi cea mica

Roxali in legatura cu curba glicemica eu aas intelesesem de la dr mea,dar m-am informat mai bn si asa este cum ai zis si tu oricum sarumina pt raspuns

dana7mi,Serj,piccaflor,Roxali,raluk31, cite un si o de la noi.

Mirela 27+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Mikuta- azi n-am avut numai cateva contractii...sa mai ameliorat situazia de saptamana trecuta din fericire

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ralu - Silvia e si aici ... la aia m-am si orientat sa fie universal .. ca sa nu-i creez probleme copilului pe-aici, pe la scoala, prin acte, dar nici neamurilor din RO sa nu le fie greu, sa nu li se para un nume straniu.

Asa ... imi placea mult Raluca si sigur i-as si pus numele asta daca eram in RO. Vorbesc serios !!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata !
Bine ai venit Cristina!

In legatura cu preturile in Ro, credeam ca numai mie mi se par mari, dar raportate la salariul lor.Anul trecut m-am dus fara familion de 2 ori, ptr niste probleme cu casa si ptr dentist, dar m-au last masca preturile mai ales ptr produsele romanesti.
Cele care aveti parintii acolo santeti nevoite sa mergeti in fiecare an...noroc ca pe mama o am cu mine si in rest las patriotismul mai moale

Ma duc sa-mi pregatesc un panino si poate reusesc sa readorm.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput