MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ai venit cristina sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara!

petro da' ce-nseamna si atat?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

hihiihhhhhiii ... sunt in economie de cuvinte !!!!

cristina - bine ai venit !!! Nastere usoara si bb sanatos si mancacios !!!!! Te-am trecut si pe tine pe lista.

Gata, am decis .... am si trecut la semnatura ... fetita noastra se va chema Silvia. Dupa indelungi dezbateri ...

dana - woowww ... ce vedeta !!!

Petronela
Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buna fetelor!!!!
cine va poate tine pasul?
adevarul e ca sint cam ocupata acum si nu mai stiu cu ce sa incep si cu ce termin.....
Cristina-bine ai venit in grupul nostru,am o multime de intrebari
mai intai auguri si sa nasti usor si putine ore de travagliu,ma bucur ca o numiti Giulia ca si fetita mea care are aproape 3 luni
deci:unde locuiesti la roma?unde o sa nasti?te-ai gindit sa nasti cu epidurala sau fara?cum a fost pina acum gravidanza?esti aproape arrivata in cima-manca pochissimo!wow cred ca abia astepti sa o vezi pe Giulia
Dana-am vazut si eu filmatul,asa e,in tara e dezastru,ne convine sa ne facem feriile intr-o tara sa o vizitam si tot nu ajungem sa cheltuim ca si in Ro
Mamii-am vazut pozele cu princhindelul tau,cit e de mare si frumos!creste foarte bine,cit are acum?cit cintareste si citi cm a crescut?Giulia mea are 5,450 si 60 cm si marti ci tocca primul vaccin
Ginger-odihneste-te si ai gija de pitici si profita de relax si liniste,inca mai poti
Slimatei-frumoase poze,am fost si noi de citeva ori la nettuno,acolo locuiesti?
Petcost-Sivia e un nume frumos,imi place,esti din acelasi loc cu Mikuta 4 daca bine retin,nu?
Mikuta4-dove vai a finire sempre? scri un mesaj si nu te mai faci vazuta pt un bell pò,come me
Fetelor acum va salut si va pup pe toate si sa prepar o cafea,dimineata n-am avut timp dar o beau acum,mai doriti?
o zi buna

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

katia - da, suntem amandoua din Focsani (eu si Mirela), da' nu ne cunoastem personal ... ca sa vezi ce mica-i lumea!!

stefiiiiiii ??????? Pe unde te-ai ascuns? Te-ai luat de mine ca sunt telegrafica ... da' vad ca nici tu nu esti mai vorbareata azi .

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor multumesc pentru primire
Katia eu voi naste la spitalul San Camillo Forlanini in Roma,nastere naturala bineinteles. Eu sper foarte mult sa fac epidurala,am facut deja vizita la anestezista si am semnat,in plus am facut toate analizele de sange cerute ptr anestezie si au iesit ok.Daca nu apare ceva neprevazut,sper sa ma folosesc de epidurala.Sarcina a decurs bine la inceput insa in luna a 7 a am avut ceva contractii premature si mi-au dat sa iau VASOSUPRINA ptr relaxarea uterului.Le-am luat pana la 34 saptamani de sarcina,apoi le-am intrerupt. Medicul meu este privat si nu lucreaza la spitalul unde voi naste insa asa cum si voi stiti,aici in italia nu te asista medicul la nastere ci doar ostetrica insotita de asistente ( ma refer la nasterea naturala).In roma locuiesc in zona Eur Laurentina iar medicul meu are cabinetul in Cesare Pavese.Printre voi este careva din Roma?

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro sunt aici ce credeai ca am fugit?...dar nici eu nu prea am cu ce ma lauda ....
doar ca mi-e un somn....

felicitari pt. nume la bebelina!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

fetelor ati fost careva in romania anl asta? ce moneda circula acum,euro sau tot lei?

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Fetelor-nu vreau sa va stresez ca v-am intrebat de unde sinteti din tara dar acum va intreb aici unde locuiti?
Cristina la Roma sintem:eu locuiesc la fiumicino,tu,Mikuta,Slimatei,Mamii si cred ca si ginger daca nu gresesc
Ginger si tu locuiesti la Roma?

multumesc si scuze daca sint stresanta,va pup

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sa raspund pe raaaaaaand

katiapam pai bebitoiul meu la ultima cantarire acu vreo 2 saptamani avea 5600 si 61 de cm acu cred k are vreo 5800 banuiesc...Si eu am prenotat vaccinul pe 10 octombrie eu sigur voi leshina langa el!

cristinaeu sunt din roma:).San camillo din cate shtiu e cel mai bun spital la categoria nashteri.Oricum nu ai nevoie sa te insoteasca doctorul sau mai shtiu eu cine k oricum durerile sunt aceleasi cu doctor sau fara!Dar eu sper sa nu ai dureri

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput