Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna dimi

JENI-unde sa merg sa vaz pozele cu petele de Anya 20.
La album foto nu le-am gasit ?

Fetele....voi cum i-ati dezobisnuit de dormitul in brate ?
Keita doarme in brate bine,dar cum il pun in pat zici ca l-ai ars cu ceva.Ofofof.ma vad toata ziua in brate cu el.

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si de la noi! Eu - una bucata mamica fresh ca o roza, fiindca am prins vreo 2 ore de somn dupa 5, ea - una bucata Minune frumoasa, care a mancat la 7 si de atunci pedaleaza de zor.
Mama samurailor, si noi avem aceeasi problema, cu adormitul in brate. Tati o tot rasfata dupa-amiaza cu plimbari in brate pana adoarme, insa dimineata, cand e cu mine incercam sa adormim si singurele. Mai povestim, mai cantam, pana oboseste pruncul si pica de somn. Vad ca azi are bateriile incarcate, ca nu da nici un semn de oboseala...

Mi-e o ciuda ca nu pot iesi cu caruciorul singura afara!! E asa un soare frumos ca ne-ar prinde bine o plimbarica. Dar singura nu-s in stare sa car ditamai automobilul patru etaje in sus si in jos, in timp ce Miruna ar ramane singura in casa. Trebuie sa-mi gasesc eu un vecin simpatic, vreun pusti care vrea sa faca bani de tigari, sa-l corp sa ma ajute de-acum inainte, ca nu mai merge asa. Pana la 3 cand vine tati suntem consemnate la domiciliu...

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

am trimis poze cu noi pe mailul comun.
sunt si de la botez si cele in sling (andutzy, fii pe faza . acum astept poze si de la ilenuta, ca asa a promis )

Samurai lady la mailul comun am gasit pozele lui Anya20-asa cum e scris si-n mesajul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Azi s-a indurat de mine Matei si m-a lasat sa dorm mai tarziu.

Nu mai stiu cine se langea de balansoar (si mi-e lene sa ma uit in urma )...asta de la Graco leagana si un copil de 7,5kg (prietenul lui Matei ...care are 5 luni)

Luna sa inteleg ca mica printesa a inceput sa doarma mai bine noaptea de ai timp sa mai apari pe la noi? Sau a inceput Cosmin scoala si de asta esti mai libera?

M-as plange ca afara-i frig si urat, dar dupa ce am plans toata vara ca eu nu mai pot de cald...m-as simti usor ipocrita! ...Asa suntem noi oamenii, nu ne convine nimic, mereu ne plangem de ceva...

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

yello all

1 mai fetele eu sunt tare invidioasa pe voi cele'uscate'!!!!
n
2Bebitoiul meu cum sunt mai putin de 27 de grade in camera cum are mainile si picioarele ghiata.E normal??Denota o circulatie proasta a sangelui??sau doar ii place caldura??

3anya super petele tale...uff ce frums e sa vezi asha cum surioara mai mare are grija de cea mai mica( cu tot cu pandishpan:)) )

Si aici e uratel afara.. uff vremile astea hi hi

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Am si eu o intrebate...a cerut cineva de la angajator acel salariu mediu pe companie care cica ar trebui sa-l primim la nastere? Am inteles ca la mine la serviciu s-ar acorda. Nu stiu cum sa intocmesc cererea. Aveti idee, gasesc un model pe undeva?

A...si inca ceva...este posibil ca dupa terminarea concediului de 126 de zile sa iti iei medical ca sa amani intrarea in CIC? Asa am auzit, dar parca nu imi vine sa cred.

Ma bucur ca v-au placut pozele. Multumim de aprecieri .
Jadi am trimis si eu poze pt. album, dar nu apar . Le-am trimis prea tarziu?

Anya, Lorina multumesc pt. cuvintele frumoase. Voi sunteti cele care aratati cu adevarat bine. Eu mai am vreo 7 kg de dat jos .

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alinutzo sunteti niste frumosi toti 4!ce familie reusita!si am vazut si cuscrele si pe dragalasul de vlad ce o mai alearga pe anya....dar arina seamana cu mami,parerea mea si anya 100% cu tata
nana mai ai putin tinem pumnii sa treaca usor!
lavi tare bine arati,beeetooon!
luna ma bucur ca "adelicioasa" s-a hotarat sa o mai lase putin pe mami sa doarma.si la mine functioneaza faza cu incalzitul.
gabi eu elisei ii fac masaj si gimnastica de 1-2 ori pe zi.ea s-a nascut cu piciorusele mai in interior datorita pozitiei din uter.ii fac masaj fortand putin piciorul sa revina la forma ideala si masand mai mult muschii gambei laterali exterior.iar gimnastica consta in flexia piciorului pe gamba respectand pozitia lui ideala 8 exerxitii si trag de varful piciorului spre exterior cand laba piciorului e in unghi de 90 de grade fata de gamba alte 8 exercitii.fac chestia asta de 3-4 odata.sper ca ai inteles.oricum merg la ortoped in ungaria dar inca astept certificatul de nastere ca nu-l am.daca voi afla ceva nou de acolo te anunt cu placere.
andra si jadi si eu am o tzatza stafidita dar produce saraca cat pt amandoua.de intarit am uitat care e senzatia,am impresia ca dupa ce termin alaptatul voi arata ca o africana deaia cu tzatzele mici ca doua piei ce atarna la buric vorba lui mily.
si mai vroiam sa mai zic ceva dar am uitat si nu va suparati pe mine.ma duc sa aranjez pozele de botez sa ne vedeti si pe noi

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Asa m-as fi plimbat cu bebe in oras, dar e frig si rece si foarte umed. Si stiu ca pe umezeala nu prea e bine de scos, plus ca nu e confortabil...
Parca da sa iasa soarele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Alina/Anya, superba familie!Sa-ti traiasca petele!

Alina.a,stai tu dragutza linistita cu tzatzele ca le ai foarte frumoase si o sa ramana asa!Si pune odata pozele alea ca nu mai pot de nerabdare!

Cristina26,merci de sfatul cu infasatul...il stiam deja tot de la tine (povesteai mai demult cum procedati cu Ingrid)si da roade uneori

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

www.flickr.com/photos/10446738@N06/sets/72157601743034502/" target="_blank">poze botez elisa
eu eram ca deobicei zombi de oboseala si o coafeza idioata(a mea era in concediu)mi-a tras o freza de profa pensionara....fara suparare pt cadrele didactice de pe aici

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput