Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ANYA: da asa este daca stagnezi si nu scoti cumva laptele prin smuls, alaptat sau pompat, atunci urli de durere, cel putin asa mi s-a intamplat mie cand eram in spital, am crezut ca nasc prin ce dureri am trecut si doar din cauza saniilor dar durerile parca treceau si prin burta nu alta, dar uterul se strange daca alaptezi, si cum nu iesea nimic, trebuia sa incerc de cateva ori si cu o asistenta langa mine care imi strangea si masa sanii dar eu muream de dureri, si nu iesea nici o picatura.... am crezut ca mor in acele 24 de ore in care daca nu as fi continuat sa o pun pe bebelina la san si nu as mai fi pompat din cand in cand cand ea dormea... si fara acele comprese calde apoi reci, cred ca durerile m-ar fi capiat. Dar trebuia sa continui altfel cred ca as fi regretat daca s-ar fi pierdut laptele.
Exact, eu cred ca tine ca doar in cazul unei mastite cu puroi trebuie incetata alaptarea, doar din cauza durerilor, nu poti ca vin dureri si mai mari, care te vor cutremura cu totul... apoi intrebarea este daca nu se merita sacrificiul pentru copilasul tau??? Eu consider laptele de mama, pretios ca aurul, daca il pierzi e de neinlocuit.De aceea la mine conteaza fiecare picatura.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am o rugaminte la fetele care au depus deja actele pt CIC sa imi spuneti si mie ce imi trebuie .Luna asta termin si eu CIC 2 si trebuie sa depun dosarul pt a intra direct in CIC 3

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

am trimis poze cu noi pe mailul comun.
sunt si de la botez si cele in sling (andutzy, fii pe faza . acum astept poze si de la ilenuta, ca asa a promis )

Mai petelor sunteti de nota zece plus! Cred ca tati e cel mai mandru din lume!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:

sunt si de la botez si cele in sling (andutzy, fii pe faza . acum astept poze si de la ilenuta, ca asa a promis )

Mai petelor sunteti de nota zece plus! Cred ca tati e cel mai mandru din lume!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

m-am emotionat!intr-adevar, lui tati nu-i ajungi la nas...pai cine mai are fete ca ale lui?! mai ales ca-i si seamana...nu s-au vazut mai frumoase, mai destepte si mai "devreme-acasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by claucia

Poze cu mandra mea scumpa aici: http://www.flickr.com/photos/13994486@N00/

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Foarte frumoase pozele tale. Sa iti traiasca minunea.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:

Super faine pozele. Ce frumoase sunteti, mai vrem poze.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by samadhi

ANYA: da asa este daca stagnezi si nu scoti cumva laptele prin smuls, alaptat sau pompat, atunci urli de durere, cel putin asa mi s-a intamplat mie cand eram in spital, am crezut ca nasc prin ce dureri am trecut si doar din cauza saniilor dar durerile parca treceau si prin burta nu alta, dar uterul se strange daca alaptezi, si cum nu iesea nimic, trebuia sa incerc de cateva ori si cu o asistenta langa mine care imi strangea si masa sanii dar eu muream de dureri, si nu iesea nici o picatura.... am crezut ca mor in acele 24 de ore in care daca nu as fi continuat sa o pun pe bebelina la san si nu as mai fi pompat din cand in cand cand ea dormea... si fara acele comprese calde apoi reci, cred ca durerile m-ar fi capiat. Dar trebuia sa continui altfel cred ca as fi regretat daca s-ar fi pierdut laptele.
Exact, eu cred ca tine ca doar in cazul unei mastite cu puroi trebuie incetata alaptarea, doar din cauza durerilor, nu poti ca vin dureri si mai mari, care te vor cutremura cu totul... apoi intrebarea este daca nu se merita sacrificiul pentru copilasul tau??? Eu consider laptele de mama, pretios ca aurul, daca il pierzi e de neinlocuit.De aceea la mine conteaza fiecare picatura.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Parerea mea este similara cu a ta.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Si uite asa, iar sunt singura aici. . Nu prea am ce sa mai fac, decat daca vreau sa vorbesc eu cu mine, sa mai imi trimit si eu mie cate un raspuns, or doua... dar mai bine nu.
Noapte buna fetelor!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna Dimineata !!!!!!!!
Am sosit cu , poftiti va rog !
L-am pus pe bebe in patut acum dupa ce a papacit. Are la patut ceva jucarii atarnate si se uita la ele si pedaleaza de zor. Mie mi s-a parut ca a scos si un GA asa aiurea. Se poate sa inceapa sa gangureasca deja (la 5 saptamani), sau a iesit aiurea GA-ul ala ?
Zi buna la toate fetele, ma duc la cafea cu sotul meu si apoi revin la voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Anya20, am vizualizat pozele de la botez, cele din a doua luna si din sling. SUPERBEEEEEEEEEEEEEEE ! Ce copii frumosi ai, iar tu zici ca esti top model si altcineva ti-a dus sarcina, nu zici ca ai nascut mai ieri-azi !
Pupici si felicitari !

Mergi la inceput