Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ma demoralizez de tot knd vad ce mature si frumoase sunteti!Eu pot sa pun p mine orice k tot copchila arat!
Alina arata super donshorica!tortu ala....

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Wooauuu,Alina,n-am asteptat degeaba.Ce frumosi sunteti totzi!Iar Elisa, o dulceatza si o papushica!Iar freza ta nu e chiar asa rea...ma asteptam la mult mai dupa cum ai descris-o tu.
Ziceti si voi fetelor ce sani frumosi are ... dovada clara in pozele de botez!(auzi la ea..."tzatze de africanca")

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

De cate ori vad ca trimiteti poze cu copilasi normal ca ma uit si concluzia e ca sunt tooooti absolut superbi, sa va traiasca!

Nikole esti bine? N-ai primit mesajele mele?

O zi buna la toata lumea, Sophie ma anunta ca s-an terminat pauza mea...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

milena dar erau dupa 7 ore de stat pe tusa ca atat a dormit elisa dupa botez nentoarsa!plus sutienul push up....

si azi imi vine masina.e tati dupa ea la oradea,tocmai m-a sunat ca e beton!aseara se distra cu elisa ii spunea "iti ia tati masin"si ea dai si razi...asta pe la 12 noaptea ,drept urmare si acum doarme si azi am dormit si eu pana la 10 deaia sunt asa fresh.
lia eu te inteleg ca eu doar stau cu copilul si mai ceva ordine prin casa si sunt zombi non stop.jos palaria in fata celor care au grija de 2 copii si mai fac mancare si alte chestii de genu'...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Luna sa inteleg ca mica printesa a inceput sa doarma mai bine noaptea de ai timp sa mai apari pe la noi? Sau a inceput Cosmin scoala si de asta esti mai libera?

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Nuuuu, doar ne-am invatat cu viata in armata.

Azi a inceput Cosmin scoala, si Adelise nu prea a dormit aseara. Dar merge.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Alinelor sunteti superbe! Am vazut si pozele cu "petele" lu' tata (Anya) si sunteti o familie superba, si cu Elisa si Alina.a la doua fete minunate.

Am mai vazut poze cu o mamica frumoasa Calucia si cu frumoasa ei.

As mai vrea sa vad pozici de Milena si Andreea dar nu stiu unde sa le gasesc.

Mamii 27 grade este prea mult. E normal sa aiba extremitatile reci, dureaza pana isi regleaza circulatia. Pentru a verifica daca le e cald sau frig pui mana sub bluzita la ceafa si trebuie sa nu fie transpirat. Si lasa maturitatea ca ai timp sa cresti. Ehe ce as mai vrea sa am si eu 21 ani si sa par pustoaica. Pe fiu-miu l-am avut la 22 ani si lumea credea ca mi-e frate. Si eu ma ofticam atunci dar crede-ma acum tare mi-ar mai placea.

Alina.a ce masinuta primesti? Sa o stapanesti sanatoasa.

Simoooo unde esti? Poti sa mai pui linkul cu poze cu Matei ca n-am apucat sa-l vad.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna schimbam matizul cu un golf V.

ieri am fost cu elisa la "evaluare" si a luat in doua saptamani 2,5 cm in lungime si 600g...si e totul bine daca am mai scapa si de anemia asta....dar in timp si cu rabdare.
azi cred ca e iar intr-una din zilele de "motzait" toata ziua...iar doarme...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Timi iarta-ma ca am fost in focuri, am primit mesajele dar de raspuns ...numai in gandul meu ti-am raspuns, stai ca tre sa ma descalt cu site-ul al;a in japoneza sa vad daca amazonul trimite si in Japan arnica...stiu ca anumite produse le trimit insa nu toate,...si tre sa ma descalt cu hiragana si catagana lor ca nu prea inteleg care cum...il asteopt pe al meu de la munca sa mai traduca si el, si apoi iti trimit PM.Pupici si mii de scuze...

Alina a. superbe pozele, mi-a placut enorm bisericuta ...da o nota de caldura, iti da sentimentul ca esti atat de aproape de Dumnezeu...
dincolo de toate astea, tu arati foarte bine, freza e chiar faina, ma gandeam ca ti-o fi facut vreun coc, sau te-o fi tapat...

Noi ii dorim Elisei o viata frumoasa ,si sa ii fie de bine sfantul botez!

Acum am si eu o intrebare si va rog mult daca stiti ceva despre asta lamuriti-ma si pe mine, ca eu in ipohondria mea incep sa ma panichez.
Pe scurt...din cauza trat ce l-am, luat ptr bronsita mea, i-am dat lui Kevinn 4 zile lapte formula...timp in care bietul bebe nu a facut kkutza, de unde poate si durerile lui de burtica si agitatia continua...
de doua zile am inceput sa-i dau piept, si imediat , la ceva timp de cand i-am dat tzitzi in gura, a facut o amaaaaaaaaaaaaaare placinta, de mi-a murdarit si hainele mele, a iesit din pampers toata treaba...
problema e ca imediat ce l-am schimbat, la 5 minyte,alt kkutza si de data asta cam apos, ceea ce stiu ca nu e bine...
am zis cxa daca nu se repta nu intru in panica asa repede...insa azi iar a facut un scaun apos si vreo 3 normale...incep sa ma panichez si sincer ma gandesc sa-l duca la spital insa va rog daca aveti idee de ce anume face asa, spuneti-mi si mie, ca inebunesc pana m,aine/..

independent de toata treaba asta cu kk , papa bine, doarme linistit, nu face febra...nu stiu ce alte semne sa mai caut sa imi dau seama daca e normal sau nu...

ieri am fost si noi la controlul de o luna, si a luat in greutate 700 gr, si a crescut 6,5 cm.
Dr a zis ca e totul ok , reflexe bune, etc...
dar eu nu mai am stare cu kkutza asta, simt ca inebunesc...

fug sa fac ceva de mancare ca devin acusi transparenta cat am putut slabi, offf
pupici

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola! si de la noi!
Azi ne-am trezit cam fornaite asa ca l-am trimis pe tati sa ne o=ia pompita de nas sper sa ma descurc!
Am vazut pozele Alinelor, ale Clauciei, felicitari pentru fetele frumoase!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Alina golf.

Nikole consistenta cacutei e apoasa de obicei oricum si asa am patit si eu cu printesa mea cand i-am schimbat laptele, oricum face caca foarte des, probabil si la tine e din cauza schimbarii laptelui cu cel de la san iar.

Mada deci? S-a petrecut?

Mergi la inceput