cafea cu aroma de femei!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

vreau pilaaaaaf

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu_boches

Fetele, in seara asta avem la Tv, pe KD, UNI.Poate apuc sa vad, ca de cind a inceput nu m-am uitat in nici o simbata, doar ca si azi ma uit printre picatele, ptr ca finii mei care i-am cununat in 28.07.07, s-au gindit sa-mi aduca DvD-urile de la nunta sa le vad.Cind incepe NPM2?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Lulule, sa mor io daca am inteles ceva din postarea ta.
Unde avem si ce?
Ce sa inceapa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Nici io nu pricep.Haideti repede,ca l-am scos din cuptor,pilaful nu sotul,si e bun,cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Eu va spun BYE-BYE.Revin marti, dar pina atunci sa nu va destrabalati prea mult si sper sa va gasesc...
O duminica placuta.
wonderfulo- vezi ca luni mergi la scoala, sa nu stai miine seara pina tirziu.La culcare odata cu, curcile.
rebiana-sper ca ai primit mail-ul de la mine.
adina- nu mai "papa" curentul, ca e scump
iuliana - sa te faci bine
principe = ia cu ceai de sunatoare, sa-ti treaca de rau
adino - pe Kanal D, este emisiunea "Un nou inceput".am intrebat cind incepe "nora ptr mama2"

Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

La pilaf. vreau castraveti murati.

Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu_boches
adino - pe Kanal D, este emisiunea "Un nou inceput".am intrebat cind incepe "nora ptr mama2"

Liana&Luana(17.09.02)

Pai atunci sa-ti raspund, Lulule.
Nu putem sa ne uitam la KD pt UNI, pentru ca o sa ne uitam la PC cu PP (mail ales la W,M si J, ca sa nu mai zicem de CC).

Am auzit ca NPM2 incepe atunci cand TC vor baga in paralel GPS1.

Pup

Mergi la inceput

...ca sa nu mai vorbim ca se termina KKK,e ultimul episod,incepe KGB,e-n ruseste,CDG,are aterizari anulate.Numa' noi stam pe baricade,cat o tine aroma.

Mergi la inceput

Se termina KKK?

Mergi la inceput

Nu stiai?Da' incepe seria a 3 a,odata cu alegerile sau referendum ul,ceva pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am mai revenit si eu putin ca mi-am adormit puiutul meu scump.
Pana acum am stat la soacra-mea si acum am ajuns acasa,stau dezbracata,deabea asteptam sa ma simt si eu in largul meu.Sunt niste oameni extr-aordinari,am niste socrii sa imi traiasca,avusai noroc si de sot nu mai zic.

Cand am plecat de la ei s-au imbufnat pt ca vroiau sa ramanem si astazi dar nu am mai vrut sa stam ca vroiam si noi acasa la noi.

Principe imi pare rau ca te simti rau.Stii cum faceam eu cand imi era greata?sare de lamaie cu apa si zahar,deci nu lamaie,sare de lamaie si ma puneam imediat pe picioare,poate merge si la tine.

Si Wonderful incepi scoala,nasol rau de tot.Eh cu putin exercitiu o sa te obisnuiesti.

Vad ca voi pe aici faceti voodoo,poate imi faceti si mie ceva ca sa mai scap de ghinionul asta care ma bantuie de la un timp?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput