cafea cu aroma de femei!
am deschis pachet nou,haideti de va beti cafelele ,fumati tigarile si spus ofurile.
monica mami de print
Raspunsuri
Rebiana27 spune:
Sar'na Principe! Hai la conversat! Poate nu ne mai gaseste Wonderful cand vine proaspat dusata!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
A_Iulia spune:
Habar n-am. Vezi in dreapta pe butoanele alea care iti apar.
Adina + Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
Te loghezi si-ti apare langa subiectu' creat optiunea editeaza, optiunea sterge... si altele parca... si dai click pe sterge!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
A_Iulia spune:
Pai nu-l poate sterge daca voi ati postat acolo.
Ia stergeti-va mesajele si asa o sa poata sa-l stearga.
Sau s-o stearga...miseleste.
Adina + Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
Bai io sterg da' sa nu se supere wonderfula pe mine ca n-am "vorbit" nitel cu ea la "subect". Wonderfulo !
Poze, Varsta lui Luca