cafea cu aroma de femei!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Mei,nu-mi mai ziceti de scoala,ca va strang de omusor.Incepe activitatea,scoala peste 2 sapt.Sarea de lam. face rau la stomac,de asta nu-ti mai era greata,ca te durea stomacu si uitai de varsaturi.Cu bubele alea ale tale,nu-mi ramane decat sa-ti scot ochiul si sa-ti pun altu'.De acord?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eeei, wonderful, da' stii ca te obraznicesti? La munca! Ce atata leneveala, 2 luni...

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

vezi daca ii scoti ochiu Iulicai macar sa-i pui unul bun la loc.
Albastru, verde, mov sa zica ea cum vrea.

Mergi la inceput

Pt. ca-i de-a noastra,ii dau mai multi si ea o sa poarte dupa cum e trendu'.Ce zici?I-o facem?Ca singura nu poci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cum sa imi scoateti ochiul?Ce aveti cu ochiul meu?Imi place culoarea lui nu vreau alta culoare.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Cum sa imi scoateti ochiul?Ce aveti cu ochiul meu?Imi place culoarea lui nu vreau alta culoare.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze
Parca te-ntreaba cineva?O sa ai un gauroi da' fara bube.Nici asa nu-ti place.Cine sa va mai inteleaga pe voi,fomeile?Au dreptate si bietii barbati cateodata.

Mergi la inceput

Adinut,daca incep,si-o sa incep,scoala,cum mai stau io de vorba cu voi toata ziua?Cum sa stau io la scoala ca zanateca,si sa las acasa bunatate de dc?

Mergi la inceput

Pai sigur ca poti, ca te duci la scoala doar vreo 4-5 ore, apoi esti libera ca pasarea ceriului.

Iulica, nu e la alegere daca sa-l scoatem au ba. La alegere e culoarea la ala nou. Pricepisi?

Mergi la inceput

Ne trimiti orarul aici, si atunci esti invoita. Ai vazut ca si eu am cerut invoiala pentru cand plec. Asa si tu. Bagi orarul si in orele alea esti scutita.

Mergi la inceput

Ba,o sa am iar multe ore ca tre' sa iau suplimentare,sedinte de catedra,de cerc,de consiliu profesoral,cu parintii,inspectii cu toti boii care ne .. cu noile metode de bla,bla,bla,odata cu intrarea in UE.Vaaaaaai de c...meu!Iar tre' sa umblu cu saridonul in geanta.Si tu nu ma intelegi de loc.

Mergi la inceput