cafea cu aroma de femei!
Raspunsuri - Pagina 18
wonderful spune:
mancarea-i pe juma' gata.Armasaru' meu a venit co coada-ntre picioare.Ii era rau,mititelu.Ceci mai am puteri de voodooista.E bland,tandru,se uita ca un miel,nu stie cu ce sa ma mai ajute.Mama lui de inginer!Se pune cu o prifisoara rodata si cu nervi de ofiter SS.Io,deocamdata-s condescendenta.Bagati la cap,ca d-aia scriu,ca mi-s gaina batrana si stiu ce spun.Totu-i in dozare si-n timing.Uneori sunt prea siguri de noi,se satura de prea mult bine si si-o iau in cap.Atunci noi tre' sa ne repliem si sa luam atitudine de fomei cu cap si personalitate si sa-i aducem cu picerele pe pamant.Ati bagat la cap sau am vorbit degeaba?
Rebiana27 spune:
Nu numai ca am citit da' am bagat si la cap! Nu cedam pana nu vin la noi si vor recunoaste ce au!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
wonderful spune:
Fiti pretentioase,fitzoase,daca trebe,ca sa fiti respectate.Io asa am facut.Am invatat pe parcurs.Sunt calda,calina,tandra,da' cand vad ca-i cresta rattul,sunt sloi de gheata.Poti sa pui mancarea pe mine 1 sapt. ca nu se strica.La inceput ,chiar cand nu era vina mea,faceam io primu' pas,ca de,ma luam dupa 'desteptu' cedeaza primu','u te pui cu prostu' si alte tampenii.Iaca nu mai vreau sa fiu desteapta si ma pun cu toti 'prostii'.Vad ca da rezultate.Acu' toarce multumit in dormitor,tzucu-l-as doar pt. ca mi-a pupat cazmaua(mana).
principe spune:
gagicilor,
neata,sunt bolnava,mi-au cazut greu gogosile si rulada cu nuci ,nu am putut sa dorm ,se pare ca vrajile lui adina si-au facut efectul,am aprins candela sa fuga spiritele.
acum ma duc o fuga la bucutarie sa vad ce fac baietoiului ala mic de papa ,ca acus se scoala.
monica mami de print
wonderful spune:
Tu esti de vina,Printesa mamii,ca i-ai zis vrajitoarei ca-i dai gaurile de la gogosi sa le pape.Aprine si niscai torte,pe cele mai mari din comert si du-te de ,bea niste ceaiuri cu multa lamaie.S-altadata nu mai hali cu atata ca noi tot nu putem ajunge acolo sa ti le luam din fata.
lulu_boches spune:
wonderfullo - dete sfintu sa apari si tu?Avuzasi cu wonderfullu?Nu poti zice ca nu, ptr ca la ora 17.00, cind ai intrat, mincarea ta era doar pe "fiftin" facuta. Pai treaba ii asta?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
A_Iulia spune:
Pai nu pentru gaurili de la gogosi m-am nervat io, ci pentru voodoo cu ecshi! Hai ca fac o vraja repede principe sa-ti treaca raul, bine?
Wonderful, asa si eu m-am purtat cu ecsu, ca sa ma condamne la sfarsit ca io nu l-am iubit deloc si ca el m-a iubit enorm si in concluzie ca mi-am batut joc de relatie. So, care era lectia?
Ia sa trag o fuga la Bacau sa vad ce mai e pe-acolo
Adina + Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Pai nu pentru gaurili de la gogosi m-am nervat io, ci pentru voodoo cu ecshi! Hai ca fac o vraja repede principe sa-ti treaca raul, bine?
Wonderful, asa si eu m-am purtat cu ecsu, ca sa ma condamne la sfarsit ca io nu l-am iubit deloc si ca el m-a iubit enorm si in concluzie ca mi-am batut joc de relatie. So, care era lectia?
Noi 2 ne iubim f. mult si nu ne-am plictisit unul de altul nici dupa atatia ani.Io-s,cum am mai zis,mai pisicoasa,il alint,si a ajuns dependent de mine,de felul meu de a fi.De aia sufera cand is cu c.u.r.u.l. in sus si nu vorbesc cu el.Vino,iubitel,sa-ti demonstrez pe viu.Depinde si de barbat.Asa ca femeia se moduleaza dupa situatie daca are cu/pt. cine.Pup.Hai la un pilaf de gaina cu mamaliga.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Adina Iulia
Noi 2 ne iubim f. mult si nu ne-am plictisit unul de altul nici dupa atatia ani.Io-s,cum am mai zis,mai pisicoasa,il alint,si a ajuns dependent de mine,de felul meu de a fi.De aia sufera cand is cu c.u.r.u.l. in sus si nu vorbesc cu el.Vino,iubitel,sa-ti demonstrez pe viu.Depinde si de barbat.Asa ca femeia se moduleaza dupa situatie daca are cu/pt. cine.Pup.Hai la un pilaf de gaina cu mamaliga.
Te pup frumoaso. Doar sa fie clar ca ce e scris dupa Noi 2 ne iubim.. e scris de tine, eu n-am postat asa ceva. Te-ai bagat peste scrisul meu, frumoaso.
lulu_boches spune:
Fetele, in seara asta avem la Tv, pe KD, UNI.Poate apuc sa vad, ca de cind a inceput nu m-am uitat in nici o simbata, doar ca si azi ma uit printre picatele, ptr ca finii mei care i-am cununat in 28.07.07, s-au gindit sa-mi aduca DvD-urile de la nunta sa le vad.Cind incepe NPM2?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)