Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 27
gabrielle74 spune:
Madis--hainutele de la tine au ajuns ieri la destinatie.
Si eu sunt de acord cu felete.
danielac spune:
multumesc de sustinere fetelor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
ralcat spune:
Dragele, eu am trimis direct in satul Movileni, judetul Iasi pe numele ei hainute si mancare si nu mi s-a intors pachetul pe post de destinatar necunoscut. Cred ca totusi sunt cunoscuti in sat si postasul a stiut unde sa duca. Daca vreti, ma straduiesc sa aflu mai mult, ca am gasit un numar de telefon de la primarie dar acu e tarziu si nu mai raspunde nimeni.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
linasobolina spune:
Multumim Lilianei si Dandusei pentru lucruri.
Sa vedeti reactii:
cand a pus-o pe Maria in scaunelul de masa, saracul copil care nu stia decat in brate, nu stia ce i se intampla, iar mama cand a vazut si leganul si scaunul, care i-au umplut camera, a ineceput sa planga, spunand ca "ea nu a avut niciodata asa ceva la copil".
Marsupiul a venit ca mana cereasca, pentru ca asa isi mai capata si ea putina libertate si poate sa o scoata mai usor afara pe Maria, pentru ca ii era greu cu carutul pe scari de la etajul 2.
inca o data multumim
ralcat spune:
Ma renintorc cu info despre familia Gulian, cu raspunsul de la consiliu: "toata lumea stie pe toata lumea aici, e de ajuns numele destinatarului si satul ca suntem cateva familii".
Acu, cum ne-o (le-o) fi norocul.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
aka spune:
buna. dintr-o intamplare mai putin fericita am ajuns la spital de pneumologie Marius Nasta sectia de pediatrie. e o cladire veche undeva in ferentari unde sunt spitalizati copii bolnavi de tbc, majoritatea abandonati sau provenind din familii cu 5.6... copii. ce am vazut acolo e foarte greu de descris. copii imbracati in niste zdrente, ca hainute nu se mai pot numi, legati cu niste carpe in loc de pampers, fara jucarii, unii in patuturi de fier, in fine totul arata jalnic. am intrebat o asistenta daca primesc donatii, raspunsul a fost afirmativ. cred ca macar cateva hainute si jucarii. copii au intre 2-6 ani, cei din sectia unde i-am vazut eu. si sunt in jur de 15-20 copii.
intrebarea mea era daca putem face ceva pentru ei.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
hristina spune:
Draga Madis,am ridicat coletul si-ti transmit multumiri in numele meu si al cauzei pentru care ai donat acum si cu alte ocazii!
Cu prietenie!
Kasi si Victoria
Dantje spune:
A trecut ceva vreme, dar nu v-am uitat si incerc nici pe puiutii care au nevoi.
Daniela , ma mai ajuti cu prelucrarea pachetului, si distribuitul lucrurilor unde trebuie? Vine cineva in curand in Bv.Ceva hainute, am niste lapte praf si incerc sa incropesc ceva , cand stiu mai multe iti scriu.Dar astept raspunsul tau daca ai vreme sa preiei pachetul.
Dantje & Martijn & Hannah
off topic: iti place Brasovul? Te-ai obisnuit?
daniela2006 spune:
Bun gasit!Am hainute de la baietelul meu cam pentru 7 luni pana la 1 an jumatate.Daca le-as putea trimite cuiva care are nevoie de ele,va rog sa imi spuneti.Eu sunt din Suceava,daca stiti pe cineva in zona,cu atat mai bine.
Mihakvcs spune:
Buna tuturor!ami este jena sa scriu acest anunt dar este singura mea speranta ca voi face rost de hainute si poate si un scaunel de masa pt fetita mea Rebeca de 1an si 3 luni.Pana acum am cumparat hainute d p siteuri,am mai mers prin mag second hand,dar acum nici macar atat nu mai ami permit :cry: Rog din suflet cine ma poate ajuta, sa o faca,avem intradevar nevoie de ajutor sa ne putem bucura la fel ca alti copii ai caror parinti sant mai norocosi.va multumesc anticipat tuturor.Multumesc Danielei ca a creat acest subiect.