Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihakvcs spune:

Am uitat sa specicic,sant din(uzunu) jud giurgiu.Ma puteti contacta pe mail pisoiule@yahoo.pupici tuturor mamicilor si picilor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Au ajuns pijamalutele la Gabriela! Multumim mult!A trecut Gabi cu piticele pe la mine sa ma anunte si erau super incantate alea mici de "giamalutze",hihi!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Dantje

A trecut ceva vreme, dar nu v-am uitat si incerc nici pe puiutii care au nevoi.
Daniela , ma mai ajuti cu prelucrarea pachetului, si distribuitul lucrurilor unde trebuie? Vine cineva in curand in Bv.Ceva hainute, am niste lapte praf si incerc sa incropesc ceva , cand stiu mai multe iti scriu.Dar astept raspunsul tau daca ai vreme sa preiei pachetul.

Dantje & Martijn & Hannah
off topic: iti place Brasovul? Te-ai obisnuit?

Dana, fac tot posibilul sa te ajut, in ce perioada vine persoana in Brasov?
eu sunt binisor, am inceput sa ma acomodez, si zilele urmatoare cred o s aincep si noul meu job! din cauza asta te intreb cand vine, sa stiu cum sa facem!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by aka

buna. dintr-o intamplare mai putin fericita am ajuns la spital de pneumologie Marius Nasta sectia de pediatrie. e o cladire veche undeva in ferentari unde sunt spitalizati copii bolnavi de tbc, majoritatea abandonati sau provenind din familii cu 5.6... copii. ce am vazut acolo e foarte greu de descris. copii imbracati in niste zdrente, ca hainute nu se mai pot numi, legati cu niste carpe in loc de pampers, fara jucarii, unii in patuturi de fier, in fine totul arata jalnic. am intrebat o asistenta daca primesc donatii, raspunsul a fost afirmativ. cred ca macar cateva hainute si jucarii. copii au intre 2-6 ani, cei din sectia unde i-am vazut eu. si sunt in jur de 15-20 copii.
intrebarea mea era daca putem face ceva pentru ei.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Aka, sigur ca putem sa facem , cum sa nu, doar ca trebuie ca cineva din Bucuresti, sa stranga de la fetele care ofera, toate coletele, si sa le duca acolo!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICAI spune:

PENTRU "DANIELAC"
BUNA
SUNT MAM UNUI BAIETEL DE 1AN SI CINCI LUNI SI AS FI FOARTE INCANTATA SA POT AJUTA NISTE COPII A CAROR SOARTA ESTE ASA CRUDA.AM F MULTE HAINUTE SI JUCARII SI AS DORI SA POT ADUCE CU ELE MACAR UN ZAMBET PE FATA ACESTOR COPII.EU SUNT DIN AG SI TE ROG SA-MI SPUI MODALITATEA PRIN CARE AS PUTEA FACE UN ASEMENEA GEST.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Donez o pereche de blugi pentru gravida - sunt cu un elastic la burtica care se regleaza pe masura ce creste burtica(0-9luni)si o salopeta gen blugi catifelati.
Singura conditie este sa vina sa le ia de la mine de acasa deoarece am un bb mic pe care nu am cu cine sa-l las.
Daca are cineva un scaunel de masina pentru bebe mic care nu-i mai este de folos si vrea sa-l doneze ne-ar prinde bine mie si lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Dragele mele,

Multumesc ca m-ati ajutat cu pijamalutele si hanoracele. Mi-au dat doar "un pic de tot" lacrimile citind raspunsurile voastre ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Oh,Madis,maimutzelele mele se bucura tare mult cand primesc ceva si pijamalutele de la tine le-au incantat atat de mult ca voiau sa se imbrace pe loc in ele desi era miezul zilei si cantau cu ele in maini,dupa cum mi-a povestit Gabi!Cea mica mica nu vorbeste inca foarte clar ci doar ingana pe ceilalti dar Florinuta care are aproape 3 ani imi spunea ca "Giamalutza ei fefelata e aia cu utuletzi cu vede"

Cand trece Gabi cu ele pe la mine mi se umple casa si le las sa scoata toate jucariile Alexei si mi-e tare drag sa le vad "zburatacind" prin tot app cu Lady dupa ele!Imi mai alina dorul de Sandra mea!

Sambata trecuta a trecut maica-sa pe la ele sio nu-i venea sa creada ce frumos sunt imbracate cu lucrurile de la voi si ce ingrijite sunt!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by aka

buna. dintr-o intamplare mai putin fericita am ajuns la spital de pneumologie Marius Nasta sectia de pediatrie. e o cladire veche undeva in ferentari unde sunt spitalizati copii bolnavi de tbc, majoritatea abandonati sau provenind din familii cu 5.6... copii. ce am vazut acolo e foarte greu de descris. copii imbracati in niste zdrente, ca hainute nu se mai pot numi, legati cu niste carpe in loc de pampers, fara jucarii, unii in patuturi de fier, in fine totul arata jalnic. am intrebat o asistenta daca primesc donatii, raspunsul a fost afirmativ. cred ca macar cateva hainute si jucarii. copii au intre 2-6 ani, cei din sectia unde i-am vazut eu. si sunt in jur de 15-20 copii.

Aka, sigur ca putem sa facem , cum sa nu, doar ca trebuie ca cineva din Bucuresti, sa stranga de la fetele care ofera, toate coletele, si sa le duca acolo!

as putea sa va ajut cu colectarea in Bucuresti a acestor lucrusoare pentru copii. rugamintea ar fi ca atunci cind sint adunate sa ma insoteasca cineva (aka?) la spital ca sa le predam. adresa o dau pe PM cui doreste sa trimita prin posta, si tot pe PM discut cu cine e din Bucuresti. evident, voi scrie aici ce si cum primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:
Originally posted by dana_e

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by aka

as putea sa va ajut cu colectarea in Bucuresti a acestor lucrusoare pentru copii. rugamintea ar fi ca atunci cind sint adunate sa ma insoteasca cineva (aka?) la spital ca sa le predam. adresa o dau pe PM cui doreste sa trimita prin posta, si tot pe PM discut cu cine e din Bucuresti. evident, voi scrie aici ce si cum primesc.

multumesc dana . in seara asta vreau sa ajung pana la spital sa imi dea dnele asistente o lista cu copii, sa vedem exact cati ani au si cati sunt. revin mai pe seara.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput