Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by ICAI

PENTRU "DANIELAC"
BUNA
SUNT MAMICA UNUI BAIETEL DE 1AN SI CINCI LUNI SI AS FI FOARTE INCANTATA SA POT AJUTA NISTE COPII A CAROR SOARTA ESTE ASA CRUDA.AM F MULTE HAINUTE SI JUCARII SI AS DORI SA POT ADUCE CU ELE MACAR UN ZAMBET PE FATA ACESTOR COPII.EU SUNT DIN AG SI TE ROG SA-MI SPUI MODALITATEA PRIN CARE AS PUTEA FACE UN ASEMENEA GEST.

ICA

Ica, multumim ca te-ai alaturat noua!
sa asteptam sa vedem cine solicita ajutor de la tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

aka asteptam lista de la tine cu varstele piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

Dragele mele prietene,vin cu o rugaminte ptr.voi:am o amica,cu o situatie nu tocmai buna,care are un baietel de 4 ani,tatal copilului avand probleme cu serviciul,este chiar plecat din oras,veniturile lor sunt foarte mici,iar eu m am gandit sa va rog in numele lor,daca aveti cumva hainute de la baieteii vostri,care nu le mai vin,sau nu va mai sunt utile,sa i ajutati si pe ei cu cate ceva.V ar fi tare recunoscatori.Daca cineva le poate da cate cava sa mi scrie pm si eu le pot da adresa lor.V am mai scris eu acum vreo doua luni despre un baietel foarte amarat,de pe strada bunicii mele,care avea cam trei luni atunci,acum cred ca are cam 5,dar e foarte micut ca e nascut prematur...dar nu am primit nici un raspuns de la nimeni,daca il puteti sau nu ajuta si pe el,si n am mai insistat,m am gandit ca va veti amiti si de el...insa revin cu o rugaminte din nou la voi si ptr.acest copilas,situatia acestora fiind chiar foarte jalnica,traiesc intr o casa de le cade acoperisul in cap..ptr.acest copilas o pot trimite chiar pe mama la posta si apoi sa i duca hainutele,ptr.ca familia e sub orice critica,mama are cam 15 ani si tata un pic mai mare...eu le am mai dat de la Antonia mea mereu cam ce am avut,dar acum incepe sa mi fie si mie greu,tre sa mai trag de hainute,ptr.ca vine si urmatorul bebe..
eu va pup ,va urez multa sanatate si felicitari ptr.tot ce faceti aici!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu am haine de domnisoara subtirica, cam 12 ani....si haine marimea 38-40 pentru fete mai mari....sau chiar femei

daca aveti nevoi contactati-ma pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Lia,eu o am pe fata Gabrielei,care are 14 ani deci e o domnisorica,si o fetita de exact 12 ani dar arata de 10,a unei femei vaduve(care mai are o fetita de 5 ani jumate ).

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Danielac, persoana a ajuns in Brasov, am trimis hainute pentru bebelusi, de fapt sunt pana la 2 ani, lapte praf.Da-mi un indiciu cum iti e mai bine.Cred ca persoana ar putea sa le aduca la tine daca imi dai un nr de tel sa poata lua legatura cu tine.Astept un semn de la tine.Mercic mult

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

Danje, eu m-am angajat si lucrez de dimineata dupa ec o duc pe Dia la gradi pana la 17 cand ma duc direct la gradi sa o i-au...
daca persoana prin care le-ai trimis stie unde e firma la care lucrez, m-i le poate aduce si ziua acolo, daca nu acasa pot doar dupa ora 17.30-18.00...
iti scriu un pm cu numarul meu de telefon.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am de dat niste hainute groase pentru un baietel de 2 ani (merg si la fetite). Are cineva nevoie?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cine ma ajuta si pe mine...am niste haine de baieti, unele merg si la fete, ramase dupa stefan mici. As vrea sa le trimit si nu stiu cui. Hianele sunt de la 0 la 2 ani.

Daca este vreo familie sau persoana interesata sa-mi srie....mi-ar conveni ca cineva care are drum prin arad sa i l edau asa. Prin posta sunt destul de multe haine zic eu.
E greu ca nu am timp de studiat listutele dar ma intereseaza hainute pentru baieti de la mar. 98 in sus...stefan are 1 m si 18800.

tel. 0745859217
szamcsekv@yahoo.com

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de 2 zile a aparut la noi in parculet o fetita de 3 ani dulce foc. si fff saracacios imbracata. ma uitam la ea ieri, se juca cu alta fetita, si cel putib jumatate de ora i-a tot inchis si deschis nastureii de la geaca. erau mai, rosii si atat de mult au atras-o...mai incolo studia pantofiorii unui baietel. ea era in ambele zile in niste pantaloni de casa, cu o bluza la fel, se vedea ca e amarata tare. mamica la fel. si era atat de dulce...se juca atat de frumos, nu era cu nimic mai prejos decat ceilalti, poate chiar mai sus...avea asa o relatie cu mama...nu stiu..mi-a ramas gandul la ele. azi le-am vazut iar. si am intrebat-o daca ar deranja-o sa primeasca niste hainute. asa i s-a luminat fata...eu o sa fac un pachetel si pt mama, cu haine de cand eram eu slaba slaba...dar d al meu e mic, si pt fetita nu am hainute. dar stiam sigur ca aici voi gasi pe cineva duspus sa o ajute. o sa ma uit si pe listuta acum dar am vrut sa va povestesc si voua.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput