Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 30
Sheannamp spune:
Initial creeata de bebeko
Dragi mamici, daca cunoasteti familii care se pot bucura de hainute sau jucarii ,familii sarace care nu-si permit sa le cumpere, eu le dau cu mare drag,de la baieteii mei.Cele mai multe sunt pentru primele luni de viata (0-6 luni),unele sunt noi,cu eticheta,altele foarte putin purtate.Doresc sa le dau cuiva care sa se bucure de ele.O familie cu un bebe mic sau cu mai multi copii ar fi ideala, mi-au ramas si de la baietelul meu de 2 ani, pot continua sa le dau pe masura ce copii cresc.Rog seriozitate si pe cineva care intradevar are nevoie de aceste lucrusoare.Nico
Nico37+ si mami de bebe Gabriel (1 an si 6
luni)
burtika spune:
buna ziua mamici,
am un carucior in stare foarte buna pentru bebelusi ( 0-6,7 luni) pe care vreau sa-l dau, dar trebuie sa-l dau foarte repede pt ca nu avem loc (stau in garsoniera). va rog, cine are nevoie sa-mi dea un semn, altfel mi-l duge sotul la ghena si mi-ar parea tare rau!
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
dandusa spune:
quote:
Originally posted by burtika
buna ziua mamici,
am un carucior in stare foarte buna pentru bebelusi ( 0-6,7 luni) pe care vreau sa-l dau, dar trebuie sa-l dau foarte repede pt ca nu avem loc (stau in garsoniera). va rog, cine are nevoie sa-mi dea un semn, altfel mi-l duge sotul la ghena si mi-ar parea tare rau!
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
nu-l arunca,te rog...,il pot lua la mine si-l pastrez pana cineva va avea nevoie de el,ar fi pacat sa-l arunci...
nu am pe nimeni caruia as putea sa-l dau acum,dar il tin la mine,am spatiu si cand cineva il va vrea il trimit cu placere...
da-mi detalii pe PM,cum pot sa-l iau de la tine
Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006
Aralia spune:
Ziua buna!
Am o pompa de san Chicco in stare ff buna, adica am folosit-o de 2 ori ca dupa aia nu am mai avut nevoie de ea. Daca o vrea cineva, sa-mi dea un PM.
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
nona_denis spune:
Buna fetelor,
Cunosc o fata saraca ce locuieste langa bunicii sotului meu si este insarcinata cu al doilea copil, trebuie sa nasca saptamana viitoare.
Daca are cineva hainute pentru nou nascuti ( eu i le-am dat la primul nascut, nu erau chiar noi pentru ca si eu am mai primit din ele ) cred ca i-ar fii de foarte mare ajutor. Bebe se pare ca este fetita. Locuiesc in Mereni,judetul Teleorman, dar i le pot duce eu, pentru ca mergem destul de des pe acolo.
noni
danielac spune:
Danje, aseara a venit amicul tau si mi-a adus coletul de la tine!
Azi hainutele si jucaria si laptele praf au ajuns la prietena mea psiholog, care mi-a spus ca vor ajunge la o familie amarata pe care ea o stie bine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
nona_denis spune:
Buna fetelor,
Cautand putin mai in urma cu speranta ca mai gasesc una - alta pt viitoarea mamica despre care v-am scris mai sus, am dat peste mesajul acela in care scria ca totul trebuie sa se faca pe forum, fara mesaje private. Sa stiti ca eu , in necunostinta de cauza am trimis lui Burtika pentru carucior si lui Sheannamp pentru hainute.
Haideti sa remediem problema( pt ca m-am oferit sa le duc eu si nu vreau sa se creeze o confuzie), cine are ceva de dat, sa ma contacteze ca sa ii dau adresa viitoarei mamici si un nr de telefon. Am dibuit si eu sa activez PM - ul.
Orice este binevenit pentru ei, avand inca un copil mai mare, tatal fiind singurul salariat ( face naveta la Bucuresti - lucru care il costa un sfert din salariu ).
Nona, mami de Denisache
aka spune:
imi cer scuze ca n-am mai dat nici un semn in legatura cu copii. Cristina a fost bolnavioara aproape toata luna februarie, am fost in spital, in fine, acum e bine. dar nu stiu cand mai pot ajunge acolo. n-am cu cine sa o las pe Cris...fac tot posibilul sa ajung, dar nu stiu cand.
dar, am un carut de dat. are si husa pentru picioare. noi am fost foarte multumiti de el. asteptam doritor.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006
Carmen_So spune:
Nona denis, eu as prefera sa ti le aduc tie, am vazut ca esti din Bucuresti. Iar am strans din hainutele donsoarei nr.2, sunt cam de 0-6 luni si s-ar putea sa mai aiba si o alta colega de a mea hainute din aceeasi categorie (fetita, 0-6 luni). Am prefera sa le aducem la tine, ne e mai usor asa decat cu pachetele (cred ca o sa fie destul de multe).
Daca esti de acord, le-am aduce saptamana viitoare (si-mi trebuie adresa si un tel).