Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Va multumesc mult fetelor.
Am sugerat sa fie date direct lui Mari, ca sa nu fie vreo urma de suspiciune. Am sa iti las mesaj cu nr meu de telefon si adresa.
Mergem destul de des pe la tara, pentru ca acolo locuiesc bunicii sotului, din pacate si socrii.

Nona, mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Danielac ma bucur ca au ajuns,si-ti multumesc de ajutor.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna fetelor. Are cineva de donat un scaunel auto sau vrea sa-l vanda ceva mai ieftin (~50 RON)? As fi interesata pentru bebele meu de 1 luna. Un scaunel e destul de scump si nu-mi permit sa dau mai mult de 50 RON pe scaunel.
MULTUMESC
ID-mess : adrianayo2003.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

O cutie sigilata de NAN H.A.2. Astept solicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

O sa rugam un moderator sa ne ajute sa deschidem un nou topic si sa il inchida pe acesta vechi!

Multumim de ajutor!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Pantalonasii de graviduta de la Danielle tocmai au ajuns la viitoarea mamica din Mizil.M-a contactat ieri ca sa-mi spuna .

Fetele,din intamplare,aveti cumva vre-un carucior gen sport pentru o pitica de 8 luni fasneata foc dar grea ?Mamica se chinuie cu ea in brate peste tot pentru ca i s-a rupt caruciorul pe care-l avea inainte si nu-si permite sa cumpere altul.Multumesc anticipat!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

intrasem sa va rog daca aveti cumva un carut pentru un baietel de 8 luni...,mamica lui il creste singura si se descurca f greu...
apoi am vazut ca si Laura va ruga acelasi lucru...,poate reusim sa-i facem fericiti pe amandoi

Mamica stralucitoare
8+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Am intrat si eu cu rugamintea de a ajuta 2 comori, frate si sora,gemeni,in varsta de 3 anisori!
Parintii sunt harnici,insa serviciile pe care le au nu le dau sansa de a-i creste pe cei mici fara lipsuri; nu au sprjinul nimanui si trebuie sa-i duca la gradi,ca sa-si continue ambii munca, dar nu au hainute adecvate!
Credeti ca ne puteti ajuta?

Va multumim!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:
Originally posted by dandusa

intrasem sa va rog daca aveti cumva un carut pentru un baietel de 8 luni...,mamica lui il creste singura si se descurca f greu...
apoi am vazut ca si Laura va ruga acelasi lucru...,poate reusim sa-i facem fericiti pe amandoi

Dana eu am carut dar nu e sport. il stii ca l-ai vazut primavara trecuta in herastrau. daca il vrea, cu cea mai mare placere.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by hristina

Am intrat si eu cu rugamintea de a ajuta 2 comori, frate si sora,gemeni,in varsta de 3 anisori!
Parintii sunt harnici,insa serviciile pe care le au nu le dau sansa de a-i creste pe cei mici fara lipsuri; nu au sprjinul nimanui si trebuie sa-i duca la gradi,ca sa-si continue ambii munca, dar nu au hainute adecvate!
Credeti ca ne puteti ajuta?

Va multumim!

Kasi si Victoria

Am de dat jucarii si medicamente de la baietelul meu. Hainute nu am pentru 3 ani, le folosim noi. La ce adresa?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput