Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Linasobolina,
nu-ti pot trimite pm,pentru ca nu l-ai activat...
am strans o punga mare cu lucrusoare pentru micuta si marsupiul de care-ti spuneam...
cand poti stabilim o intilnire,eu stau in Panetlimon langa p-ta Delfinului
Daniela,
am pachetul pregatit...,doar ca nu-l pot duce singura la posta...,astept o zi in care sa ma ajute sotul...,sper sa fie f curand...
mi-ar fi placut sa fiu mai promta...,dar nu reusesc sa ma impart...,scuze...

daca se poate sa-mi dati si mie un pm cu lista de care vorbeati...,nu vreau sa dau lcrusoarele cuiva de care nu are nevoie...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Chiar nu stiu ce se intampla, PM meu este activat. am incercat si eu la tine, dandusa, si nu merge nici in acest sens.
Ma poti contacta pe adresa de email: t.istrate@gmail.com
sa stabilim ce si cum
oricum multumesc mult pentru bunavointa si mai ales promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

am luat legatura cu cei doi frati de care se tot vb la TV ca sunt casatoriti cu acte in regula si au un bebe de 2 luni (au aflat ca sunt frati dupa ce a ramas gravida), o fetita.
Nu au de nici unele, ar avea nevoie urgenta de:
1. lapte praf - a zis mamica ca nu conteaza de care e (am ramas masca dar de, nevoi a te impinge la gesturi disperate), eu i-am trimis Humana I pt ca il aveam in casa dar am insistat ca daca nu il vrea sa nu insiste,
2. biberoane (i-am trimis eu deja unul si ii mai trimit, dar ma gandesc ca mai multe nu ii strica, de abia le schimba mai des),
3. pampersi,
4. hainute etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Fetelor, imi pare rau ca v-am parasit atata timp, dar m-am focalizat mai mult pe cateva familii vecine.
V-am citit insa de cate ori am apucat si va tin pumnii ca tare-mi sunteti drage.
Ma gandeam ca poate fetele care mai au hainute potrivite ca varsta (cam 1 an jumate si 3 ani) ar vrea sa trimita la Iasi pentru familia Gulian http://www.adevarul.ro/articole/domnule-basescu-nu-mi-condamnati-copiii-la-saracie/337742
Ce ziceti?

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am citit articolul!Bietii de ei!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristianamat

am luat legatura cu cei doi frati de care se tot vb la TV ca sunt casatoriti cu acte in regula si au un bebe de 2 luni (au aflat ca sunt frati dupa ce a ramas gravida), o fetita.
1. lapte praf - a zis mamica ca nu conteaza de care e (am ramas masca dar de, nevoi a te impinge la gesturi disperate), eu i-am trimis Humana I pt ca il aveam in casa dar am insistat ca daca nu il vrea sa nu insiste,
2. biberoane (i-am trimis eu deja unul si ii mai trimit, dar ma gandesc ca mai multe nu ii strica, de abia le schimba mai des),
3. pampersi,
4. hainute etc.

au fetita sau baietel?
as avea si eu cate ceva:
un costum gros pt afara,o geaca,ghetute imblanite,un biberon si se mai gasesc...
trimite-mi te rog adresa lor pe PM

edit,acum am vazut ca este fetita...,cu atat mai bine...,se potrivesc hainutele...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralcat

Fetelor, imi pare rau ca v-am parasit atata timp, dar m-am focalizat mai mult pe cateva familii vecine.
V-am citit insa de cate ori am apucat si va tin pumnii ca tare-mi sunteti drage.
Ma gandeam ca poate fetele care mai au hainute potrivite ca varsta (cam 1 an jumate si 3 ani) ar vrea sa trimita la Iasi pentru familia Gulian http://www.adevarul.ro/articole/domnule-basescu-nu-mi-condamnati-copiii-la-saracie/337742
Ce ziceti?

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

nu am f multe,dar ma gandesc ca orice/oricat le-ar fi de folos...
incerc sa mai cer pe la prietene care au copii de varsta lor
pana atunci,da-mi ,te rog adresa lor pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, va rog mult sa nu mai raspundeti mesjelor primite direct pe PM, fara sa fi trecut cererea si pe aici, prin topic, asta pentru a evita toate problemele sitoate suspiciunile care pot sa apara!

Daca cineva insista pe Pm si voi nu aveti incredere, puteti scrie aici, s avedem ce zic si celelalte fete, iar daca aveti indoieli, va rog sa va ascultati instinctul!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daniela,eu sunt perfect de acord!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

quote:
cristianamat Posted - 01/02/2008 : 16:09:52
--------------------------------------------------------------------------------
3. pampersi,
4. hainute etc.

Cristianamat, da-mi si mie adresa lor, te rog.

Mergi la inceput