Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Madis,as vrea si eu doua pijamalute pentru fetele Gabrielei(de fapt aflate in grija ei ca nu-s ale ei),daca se poate.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Cristiana, multumim mult pentru semnalul de alarma!

Propunerea ta este foarte buna (cea cu o persoana de incredere care sa verifice), dar, din nefericire, cateodata este foarte dificil de realizat.

Eu am promis acum sa trimit hainute in 3 orase din tara, mi-ar fi greu sa gasesc in fiecare dintre ele pe cineva care sa verifice (si da, una din persoane este si pe lista ta - o sa ma gandesc maine ce sa fac )

In ceea ce ma priveste, o sa le rog pe fetele care au nevoie de ceva din "oferta" mea sa nu-mi trimita mesaj ci sa posteze aici cererea.

Desi particip de ceva vreme in campanii mai mari sau mici nu inceteaza sa ma uimeasca si dezguste persoanele care incearca sa profite de cineva bine intentionat in detrimentul unor copii, batrini sau persoane lipsite de posibilitati ...

Mercic inca o data

PS Laura Nicole pun deoparte 2 pijamalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Madis---ti-am rasp pe PM.Le vreau pt o fam care sta la tara ,si sambata intentionez sa ajung la ei .Am aflat ca s bolnavi toti mama tata si copii si sa le duc una alta.Daca e nevoie fac poze si iti trimit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Lidiana, nu la tine era semnul de intrebare. Te sun maine si stabilim ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ok, Cristiana , multumesc!
Ideea lui Madis e cea mi buna deocamdata, nu se mai fac cereri de ajutor pe pm ci numai aici la subiect, transparent! pe pm s eface doar schimb de adrese!
Va rog sa le refuzati pe cele care sunt facute direct pe pm!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele, vad ca au aparut iar probleme, DanielaC sau care vreti din voi sa-mi spuneti si mie despre cine e vorba.

Madis eu am scris si aici si pe PM de obicei asa procedez si colo si colo.

Poate ne vedem maine pe la pranz daca poti oricum detaliile le discutam tot pe PM sau la telefon.

O zi buna !

Am acasa multe carticele( revistute) frumos colorate dar in franceza, daca le vrea cineva sa-mi spuneti parca nu ma indur sa le arunc, poate sunt copilasi care vor sa le rasfoiasca.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

M-am intalnit azi cu Madalina si mi-a dat pijamale si hanorace.Multumesc Mada,dupa cum am zis sambata vor ajunge la ei ,sper sa tina vremea cu noi.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Asa fetelor! Sa incercam sa facem totul aici, cu transparenta, cat se poate, sa evitam orice neintelegere!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Multumesc Daniela de PM.

M-am intalnit azi cu Madalina si mi-a dat pijamale si hanorace.Multumesc incaodata Mada si mai tinem legatura.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Am scris si eu intr-una din paginile anterioare ca am niste lucrusoare pentru bebe sub un an,pe care as vrea sa le dau.Cateva dintr-e ele le-am dat cuiva care m-a contactat pe PM,imediat.Termometrul de baie,crema si un prosopel,le-am promis lui Flufy,numai ca am avut fetita bonlavioara si nu am putut sa ajung la posta sa le trimit.Cred ca maine-poimaine,reusesc in sfarsit.Pentru restul,nu mai este nimeni interesat?

O seara buna!

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput