Sa-l ajutam pe micutul Edi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

sa auzim numai de lucruri bune!

amin!

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianleuce spune:

va salut si va doresc un sfarsit de saptamana foarte placut sunt in fata pc-ului si nici o veste asteptarea asta ma copleseste parca imi mananca toate resursele am vb cu Magda putin mai devreme era prin oras la cumparaturi si imi zice "tati sti la ce pret am vazut o pereche de ciorapei pt bb?"la care eu curios o intreb cat? 22,90RON am zis ca este o gluma si nu am crezut-o spunandu-i ca nu imi arde de glume si sa se mai uite o data la pret a doua confirmare a fost acceasi.Intrebare ce anume aveau acei cirapei in compozitie?cumva fir de aur? sau ce ?
astept vesti de la Magda si revin.pa

Mergi la inceput

numai d-zeu stie soarta micutului Edi si nu putem afla nici macar de la dr o veste cat de mica ar fi de bine sunt foarte rezervati in ceea ce priveste starea de sanatate a micutului spunandu-ne ca nu le plac cum evolueaza si asteapta si ei o imbunatatire din partea lui.sa speram ca va reveni in forta si ne va aduce zambetul pe buze oare cat vom fi nevoiti sa mai asteptam aceasta clipa minunata?in urma antibioticelor pe care le administreaza copilul are probleme cu flora intestinala si ii dau ECOFLORINAcare se administreaza intre doua antibiotice "Nume: ECOFLORINA
Producator: Ecobi Farmaceutici

--------------------------------------------------------------------------------

Prezentare farmaceutica: Flacon cu dop dozator a cate 7, solutie buvabila.
Caracteristicile produsului: Ecoflorina este un preparat constituit dintr-un amestec de fermenti din familia lactobacililor, prezenti in mod obisnuit in intestin, lipsiti de patogenitate. Administrati pe cale orala, acestia parvin in intestin, unde intalnesc un mediu ideal pentru reproducere, repopuland astfel flora enterica fiziologica. Acestia produc vitaminele complexului B, in special B12, favorizand absorbtia. Administrarea ecoflorinei contribuie la refacerea sintezei enterice a acestor factori proenzimatici si favorizeaza corectarea disvitaminozelor datorate antibioticelor si chimioterapicelor in general.

Indicatii terapeutice si mod de administrare: Se recomanda in mod special in terapia auxiliara a refacerii florei microbiene intestinale, alterata in urma tratamentelor cu antibiotice si/sau chimioterapice, 1-2 flacoane pe zi, preferabil intre mese. In timpul unei antibioterapii se recomanda administrarea de Ecoflorina in intervalul dintre doua doze de antibiotic.
Mod de utilizare: Dupa deschiderea capsulei de plastic, se preseaza dopul pentru caderea continutului in lichid. Se agita inainte de administrare si, eventual, se poate dilua in putina apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Buna fetelor ,

Am revenit din nou printre voi . Sper ca Iulian v-a tinut la curent cu toate noutatile despre BB . Asteptarea ne inebuneste pe toti , dar speranta ne insoteste permanent cu fiecare zi incercam sa zimbim si sa-i aducem lui Edi puetrea de a lupta mai departe . Ii vom fi alaturi cu totii si vom ajunge sa cunoastem fericirea momentului cind va sosi acasa in familia lui . Se spune ca atunci cind iti doresti ceva foarte mult se si indeplineste . Credem in aceasta vorba inteleapta si nu vom ceda oricit ne fa fi dat sa luptam .
Multumesc Anduluca pentru gestul facut . Confirm primirea banilor .Inca o data mii de multumiri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna dragii mei, cred ca si pitica mea a facut diaree.

off astept si eu vesti bune de la voi, nu e nici o imbunatatire?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Numai piticu trebuie sa mai lupte acum , i s-au administrat toate medicamentele care sa-l ajute sa evolueze spre bine si bineinteles bunul Dumnezeu care e sus si vegheaza asupra lui .
Va tinem la curent cu evolutia lui BB strumf .
Va pup si aveti grija de voi .

Mergi la inceput

se lasa seara si imi este atat de urat pt ca sunt singur si departe de fiintele dragi mie atat scumpul baietel Eduard cat si sotia mea Magda,care si ea a obosit in cumplita lupta a supravietuirii. Vorbim de trei patru ori pe zi la telefon si daca am inregistra acele convorbiri prea diferite nu ar fi numai ca speranta ca imi va da o veste mai buna ma face sa o sun.In seara asta a spus ca bb a plans toata ziua si cand a fost la el dr ii administra sedative pentru al linisti. Cum va spuneam intr-un mesaj anterior scapam de una si dam de altele :a scapat de dializa si acum este constipat si i-au pus o sonda s-al poata ajuta sa iasa afara. Intestinle impreuna cu flora stomacala i-au fost puse in pericol din cauza atibioticelor pe care i le dau fiind nevoie de un alt medicament care sa ii refaca flora somacala acesta numindu-se "Ecoflorina". Si pe care trebuie sa mearga la farmacie sa il cumpere pt ca in spital nu au acest medicament. Nu stiu cat timp va mai rezista si Magda pt ca ii este destul de greu sa il vada in aceeasi stare de cate ori urca in terapie,imaginandu-si ca la urmatoarea vizita pe care i-o va face sa-l gaseasca mai bine. O inteleg destul de bine numai ca nu am ce face sa-i pot usura suferinta,distanta asta asa de mare o face sa se simta singura si neajutorata.sper ca in noaptea asta dumezeu sa vegheze asupra celor ce au nevoie de mangaierea lui si maine dimineata sa primesc vesti mai bune sa pot sa vi le impartasesc si voua. va doresc o noapte cat mai linistita si sa auzim de bine noapte buna voua si celo dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Iulian,
nu se poate sa-ti iei concediu de odhina sau medical,sa mergi la Magda si la Edy?
Le-ar prinde muuuuult mai bine daca ai fi acolo...,au nevoie de tine ca de aer...si tu ai nevoie sa fii alaturi de ei...
Apoi ma tot gindesc ,chiar nu se poate sa mergeti in alta tare cu Edy,pentru recuperare...?,aici se pare ca nu-i merge foarte bine...,medicii n-au cele necesare...si parca nici ei nu stiu ce se intimpla...sau nu stiu...
Magda a intarcat? cum papa Edy acum?
Offff,doamne ,sintem alaturi de voi cu tot sufletul...,ne rugam ca Edy sa se faca bine...,trebuie sa se refaca si sa vina acasa...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

trebuie rabdarea ,recuperarea este anevoioasa, este un nou nascut,nou nascutii nu au sist digestiv matur,este normal sa treaca usor de la diaree la constipatie si invers.
RABDARE SI NU VA DEZANIMATI.

monica mami de print

Mergi la inceput

salut referitor la deplasarea mea la Cluj nu spun cu rea vointa sau sa ma intelegeti gresit dar la prima vedere toti spun ca prezenta mea acolo ar putea fi benefica pt amandoi ma refer la micutul Edi si la mama lui numai ca nu a-ti luat in calcul si varianta ca eu mai trebuie sa ma si spal sa si dorm unde sa pot face aceste lucruri care nu mi se par mofturi sau cum ar gandi altii totusi eu voi incerca sa ajung acolo nu stiu exact cand probabil dupa data de 01 10 2007 pentru ca de la data de 01 10 07 intru in concediu de crestere a copilului pana atunci nu pot sa fac nici un demers referitor la concediu de odihna sau medical pt ca trei saptamani de cand s-a nascut bb nu am lucrat am stat pe la portile spitalelor si apoi am fost si la Cluj unde am stat o saptamana. faceti si voi un calcul financiar tinand cont ca numai drumul pana acolo este de cca 100RON cat imi trebuie mie sa pot sta o zi in Cluj? sa mananc si sa dorm?va spun eu aproximativ 70-80RON pe zi ori 10 zile sa zicem ca s-ar recupera in aceste 10 zile se aduna in jur de 700-800RON+transportul pana acolo si inapoi adica 200RON+700-800RON=900-1000RON corect?
de unde credeti ca a-si putea sa procur acesti bai?cand eu muncesc pe 750RON.diferenta cum o pot procura?
Inceea ce priveste tratamentul lui EDI intr-o clinica din strainatate i-ar fi benefic micutului nimic de zis ca la noi nu se poate pt ca medicii nostri parca ar face experiente si nu stiu ce rezultat va da in urma tratamentului pe care il administreaza.
numai ca si aici ne lovim de partea financiara care este destul de costisitoare nu vreau acum sa ma apuc sa fac calcule pt ca va dati si voi seama ce inseamna sa mergi in afara,mai ales la spital. nu doresc nici la dusmanul meu sa treaca prin momentele de asteptare prin care am trecut eu si acelea fiind nesigure cu un risc foarte mare de deces, fiind pus in fata faptului implinit de a semna (a-mi da acordul)de a fi operat micutul chiar cu riscul de a nu supravietui.Ma opresc aici pt ca nu mai rezist am lacrimi in ochi va doresc o zi buna
Iulian

Mergi la inceput