clona (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by lucialu

La ce ne uitam dupa ce se termina Clona?Nu mai baga braziliene nimic?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...



Mie mi-ar placea sa revad si Legaturi de familie. Super film.


Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Inima de tiganca...cred ca te referi la ala cu o fata Daria.Tot brazileiro era parca,dar nu in limba originala.Daca de el este vorba atunci eu nu l-am vazut.N-aveam gustul dezvoltat la rafineuri de-asteabrazileire.
Anca da.Si legaturi de familie a fost frumos si bun.
Mi-au placut Noemia si Mustafa aseara cu acoperisul cazut
Nazira si Miro action please

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

lucialu chiar nu mai retin titlul, a fost demult, da, era cu o tipa tiganca care s-a indragostit de un gadji. Mi-a placut felul in care prezenta diverse obiceiuri ale tiganilor.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Si mie mi-a placut faza cu Nazira, cica se ineaca, hop apare fat frumos, si o salveaza, in sfarsit i s-a implinit visul.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodului de ieri:
Leonidas o anunta pe Dalva ca va mai avea un copil ca Ivette este insarcinata.Tocmai atunci au ajuns acasa si Lucas si Maysa iar Dalva i-a chemat pt.ca Leonidas are sa le spuna ceva.Atunci Leonidas i-a anuntat ca va mai avea un copil.Leo a venit in vizita la leonidas si a fost luat din usa de Dalva care l-a intrebat ce vrea sa ii pregateasca sa manance si s-a dus cu el in bucatarie.A venit Leonidas si a inceput sa vorbeasca cu Leo.In a cest timp a aparut si lucas care nu a fost prea incantat de vizita lui Leo care ii spusese lui Leonidas ca vrea sa mearga in Maroc si l-a intrebat daca poate el sa ii cumpere biletul de avion.
Ivette i-a spus lui Leonidas ca are pofte adica pofteste la un inel cu piatra pe care l-a vazut intr-un magazin.Leonidas i-a spus ca poate sa mearga sa isi cumpere ce vrea.Ea a plecat la cumparaturi impreuna cu Laurinda.
Jade a vorbit cu Zoraide si i-a spus ca va pleca la Fes.Zoraide a intrebat-o ce face si unde va sta pt.ca unchiul Ali nu o va primi iar jade i-a spus ca nu va sta la unchiul Ali ci va vedea ea cum se va descurca.A plecat de la Deusa si s-a dus la Zein acasa si l-a rugat sa o adaposteasca o singura noapte pt.ca dimineata la pleca la Fes.
Unchiul Abdul se pregatea sa plece cu avionul la Fes si i-a spus lui Mohamed sa o aduca pe Samira si a intrebat daca Latiffa i-a facut bagajele.Mohamed l-a trimis pe Amin sa o aduca pe Samira dar cand a intrat in camera si s-a dus la patul Samirei acolo erau puse niste perne si Samira a lasat un bilet prin care le-a spus ca a plecat de acasa.Latiffa a inceput sa planga iar Abdul s-a enervat si a spus ca va pierde avionul numai din cauza fetei.A chemat-o la el pe Sumaya si i-a spus ca vor pleca si fara Samira.Ali impreuna cu Mohamed sa o caute pe Samira.Ali s-a dus la barul Jurei si a intrebat-o daca nu stie unde este Samira.Jura a intrebat-o pe Aninhnia daca a vazut-o pe Samira dar ea a spus ca nu a vazut-o decat de dimineata si nu stia unde mergea dar stie pe cineva care a vazut-o.Basilio a venit si i-a spus lui Ali ca a vazut-o pe Samira cum a plecat cu un baiat si s-a urcat intr-un autobuz si s-au asezat amandoi in spatele autobuzului.
Clarise a primit un buchet de flori de la Escobar prin care ii cerea sa se intalneasca cu el la ea acasa.Clarise l-a sunat la serviciu pe Escobar dar acesta nu a vrut sa raspunda la telefon si i-a spus Anitei ca nu vrea sa ii raspunda lui Clarise pt.ca astfel nu il va primi seara la ea acasa.Clarise s-a imbracat frumos si l-a asteptat pe Roger sa vina sa o i-a si sa plece in oras.Escobar a venit acasa la Clarise pt.a vorbi cu ea si a-i spune ca ar vrea sa vorbeasca cu ea si sa lamureasca situatia.Clarise a raspuns la telefon,si i-a spus lui Roger ca il asteapta sa vina sa o i-a sa mearga in oras.Escobar a plecat suparat iar Clarise a fost fericita ca a vorbit asa cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

nemary - chiar vrei sa iti raspundem la intrebare? mai bine nu stricam supriza, mai ales ca nu mai e mult si se termina.
eu am vazut partial si prima parte, dar totusi imi face mare placere sa ma uit si acuma, la reluare.
stiti fetelor ce film as mai vrea sa vad in reluare? Inger salbatic (Muneca brava) cu Natalia Oreiro


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor



si eu am vazut filmul la prima difuzare, dar din pacate nu am vazut sfarsitul. daca voi stiti cum se termina... nici nu stiu... sa-mi spuneti, sa nu-mi spuneti



Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodului de ieri:
Jade s-a dus acasa la Zein si i-a cerut sa o primeasca numai o singura seara si apoi dimineata va pleca.Dimineata a sunat-o pe Kadyjja si a intrebat-o daca si-a pregatit bagajul pt.a pleca iar fata i-a spus ca are un bagaj mic pt. a nu starni suspiciuni dar in timp ce vorbea cu Jade a fost auzita de Ranya care s-a dus la Amira si i-a spus ca Kadyjja va fugi cu Jade dar ca ea nu ii va spune nimic lui Said pt.ca in asa fel va ramane numai ea cu Said si se va scapa si de fata.A aparut Said si i-a spus ca este foarte bucuros ca Kadyjja danseaza prin casa si este foarte fericita iar Ranya i-a spus ca se intelege bine cu fata.
Clarise a primit flori de la Escobar si i-a spus lui Carol ca Escobar vrea sa se impace cu ea dar ea nu vrea asta.Cand era acasa si se pregatea sa se intalneasca cu Roger a sunat Nando si i-a spus ca este la inchisoare.Clarise s-a dus la inchisoare pt. a-l lua acasa pe Nando dar acesta trebuie sa se prezinte la judecatorie si daca nu se va prezenta va fi inchis si i se va face dosar penal.
Mel a ajuns acasa cu copilul si Xande s-a dus asa cum a promis ca va urca scarile pana la biserica in genunchi cu o papusa in brate.Mel a aruncat toata bautura ce o avea in camera pt.a nu mai fi tentata sa bea si sa se drogheze si i-a spus lui Dalva sa nu o lase sa iasa din casa.Maysa s-a dus la o intalnire a parintilor care au copii dependenti de droguri si si-a spus povestea si a cerut ajutor.
Lucas a plecat cu masina si s-a dus la barul Nefertiti pt. a fi singur si a se gandi ce va face mai departe cu viata sa.Cand a ajuns acasa in fata portii il astepta Leo care i-a aratat colierul pe care i la lasat Jade inainte sa plece.Lucas l-a intrebat daca Jade nu este la el acasa dar Leo i-a spus ca Jade a plecat dar ca nu stie unde s-a dus.
Ivett si-a cumparat un colier foarte frumos si s-a dus in camera la Maysa pt. a il arata si i-a cumparat si ei ce i-a cumparat un colier.
Tavihnio era acasa impreuna cu Lidiane si cu copii iar Lidiane i-a spus ca a inselat-o si ca a facut un copil cu o alta femeie.Tavihnio i-a spus ca nu a vazut-o pe aceea fameie in viata lui si ca va cere repetarea testului ADN.
Odette era acasa cu Karla si cu bebe si i-a spus Karlei ca Tavihnio va mai face un nou test ADN dar ca rezultatul va fi aceea iar Karla i-a spus ca iroseste banii de pesnsie alimentara pe teste ADN.
Tavihnio a tinut pledoarie de final al procesului intentat de Leonidas Deusei pt.paternitatea lui Leo si a spus ca Deusa ar trebui stearse din certificatul de nastere a lui Leo iar in locul ei sa fie trecuta ca mama sotia lui Leonidas.Decizia pt.finalul procesului va fi data numai luni.
Jade s-a dus acasa la Said si a stat in taxiul pt.a o astepta pe Kadyjja sa fuga impreuna cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

mai avem o saptamana si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by carmenpit77

mai avem o saptamana si gata


plus maine, 2 episoade, de-abia astept


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodelor de azi:
A avut loc pledoaria de final al procesului intentat de Leonidas Deusei dar inca nu a fost dat verdictul.Lobato a tinut pledoaria de final in favoarea lui Lucas si a spus ca din punct de vedere genetic Leo nu are cum sa fie fiul lui Leonidas ci este fiul Deusei iar Albieri este considerat a-i fi tata.
Edna l-a urmarit pe Albieri si a vazut ca s-a dus la un restaurant pt. a se intalni cu Amalia si a-i povesti despre clonare.Apoi a mers in masina si l-a sunat pe Julio pt. a-l intreba cum poate afla despre conturile din strainatate ale lui Albieri.Albieri s-a dus la clinica si i-a spus lui Julio ca Edna a aflat de contul din strainatate a lui si ca ea l-a denuntat comisiei de etica.
Mel era sa faca din nou o criza iar Dalva a chemat-o pe Maysa si Mel i-a spus sa ia copilul cu ea pt,ca nu se poate controla si va face o criza si i-a spus Dalvei sa ia toate parfumurile sau ce ar putea inhala de la ea din camera.
Maysa a luat copilul si a coborat jos unde s-a intalnit cu Ivette care a venit de la cumparaturi.
Lucas a inceput sa isi faca bagajele pt.a pleca de acasa si a se duce in cautarea lui Jade.
Tavihnio a repetat analiza ADN si a iesit tot pozitiva.Lidiane s-a enervat si i-a trimis valizele cu haine la servici si i-a spus ca va intenta divort.Tavihnio i-a spus lui Clarise ca nu o cunoaste pe femeia care sustine ca are un copil cu el.
Clarise l-a sunat pe Escobar pt.ca acesta sa vina la tribunal pt.ca Nando va fi interogat si i se va face dosar penal.Escobar la inceput a zis ca nu poate merge iar apoi s-a prezentat la tribunal.Nando a avut de ales intre a fi internat si a intra la inchisoare.Nando a ales tratamentul.Escobar a ramas cu Nando acasa pt.a vorbi cu el dar nu a stiut sa se descurce cu Nando care a spus ca nu stie ce va face si ca vrea sa se sinucida.Atunci Escobar a intrat in panica si a sunat-o pe Clarise sa vina acolo pt.ca el nu se descurca singur dar Clarise i-a spus ca el nu a fost prezent in fiata fiului sau decat atunci cand a fost bine iar acum cand a dat de greu el vrea sa fuga de responsabilitate.
Jade a fugit impreuna cu Kadyjja si a inchiriat un apartament unde sa stea ele doua sa nu le gaseasca nimeni.Au ajuns la Fes s-a cazat intr-o camera si au inceput si un fel de afacere si aveau si clienti dar Kadyjja s-a intristat si a intrbat-o pe jade daca il va mai vedea vreodata pe tatal sau iar Jade i-a spus ca il va vedea dar nu chiar acum pt.ca astfel vor fi gasite.
Said a aflat de la femeia care a dus-o la scoala pe Kadyjja ca aceasta a disparut.Apoi dupa catva timp a primit un buchet de flori de la Jade prin care aceasta ii spunea ca a plecat cu Kadyjja pt.ca el nu a lasat-o sa se apropie de fata sa.Said a spus ca va pleca la Fes pt.ca acolo a mers jade pt.ca acel loc il cunoaste foarte bine.Si a spus ca daca o va gasi ii va da 80 de lovituri de bici.Ali a plecat la Fes urmand ca Said si Ranya sa il urmeze.
Ze Roberto s-a dus acasa la mohamed si i-a spus ca Samira sta la o prietena si ca el o iubeste foarte mult si ca este de acord sa se converteasca.Impreuna cu Ali s-a dus sa o aduca pe Samira acasa.Cand a ajuns acasa Mohamed a imbratisat-o cu toate ca inainte spunea ca o va bate.Pana la urma a spus ca va accepta ca Samira sa nu poarte inca valul dar cu iubirea ei pt.Ze Roberto inca nu a fost de acord.
Lobato s-a hotarat sa se duca sa isi viziteze familia dar nu a vut curaj sa intre in cladire si a venit de mai multe ori in fata cladirii si apoi s-a dus la un bar si a baut si apoi s-a dus si si-a cumparat droguri.Dupa un timp s-a dus inapoi la casa familiei sale a aruncat buchetul de flori si bomboanele a fugit si l-au prins niste oameni in momentul in care a lesinat.A fost dus la spital si doctorul i-a spus ca va muri iar copii au venit la el l-a spital si i-au spus tata.
Albieri s-a dus la comisia de etica hotarat a spune adevarul despre clona pe care a facut-o dar acolo a fost intampinat de un alt coleg care a spus ca nu poate exista un om clonat si seful comisiei de etica i-a spus lui Albieri ca nu il mai lasa sa isi sustina discursul ci i-a dat altui doctor spatiul alocat lui.Albieri a iesit si a sunat-o pe Amalia si i-a spus sa se intalneasca acas si ii va povesti totul despre clona pe care a facut-o.
Alicihnia s-a intalnit la Nefertiti cu Aurelio si i-a dat acestuia cartea ei de vizita si i-a spus sa o caute a doua zi pt. ca atunci vor vorbi.
Jura a fost de neinduplecat in incercarea lui Tiao de a se impaca cu el si a aruncat toate cadourile care le-a primit de la el.

Mergi la inceput