clona (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

chiar nu stiam ca joia nu mai este "clona". si eu care abia il asteptam.
Countesa, sarcina usoara in continuare si nastere cat mai aproape de termen. multumim inca o data pt.rezumate.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, azi avem 2 episoade din Clona, de la 8.30 la 10.30... De-abia astept...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

fetelor, azi avem 2 episoade din Clona, de la 8.30 la 10.30... De-abia astept...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

mie imi zici??abia astept problema e ca nu stiu cum sa ma impart intre clona, dansez pt tine, si shoppingul pasiunea mea pe euforia doar in pauzele publicitare de la clona mai jonglez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nushu - depinde de cum iti stabilesti prioritatile. la mine Clona e prioritate, mai mut in pauza la Dansez pt tine, daca nu nimeresc si acolo iar vreo pauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Si eu la fel. cand la clona cand la dansez pt.tine, le-am pus prg. pe butoane apropiate la comanda
Cica pe 30 noiembrie se termina.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Poate sa-mi povesteasca si mie cineva Clona de aseara?Please....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

mai sunt 8 episoade din Clona.Si eu ma uit la Dansez pt.tine dar ma uit in reluare sambata de la ora 13:15-17:15 si vinerea ma uit la Clona.
Rezumatul episoadelor de ieri:
Mel a fost dusa la spital unde a si nascut la scurt timp dupa ce a fost internata dar copilul s-a nascut cu probleme de respiratie si a fost tinut sub observatie intr-un salon de nou nascuti si apoi a fost mutat la Terapie intensiva.Inainte de nastere Mel l-a chemat pe Xande si i-a spus ca copilul este a lui.Xande a sarutat-o si i-a spus ca totul va fi bine.Inainte de a naste Maysa l-a sunat pe Lucas si i-a spus sa vina repede la spital ca Mel va naste.Lucas era in fata casei lui Jade unde statuse toata noaptea pt.a putea vorbi cu ea si cand Deusa a iesit din casa i-a spus ca Jade doarme.Jade insa nu dormea si cand Deusa s-a intors i-a spus ca nu stie ce sa faca sa ramana cu Lucas sau cu Leo pt.ca inca nu s-a decis.In vizita a venit Zein care se intalnise cu Said si care i-a spus ca Jade este libera.Zein a cerut-o in casatorie pe Jade dar raspunsul il va afla doar peste 2 saptamani.Cand a vorbit cu Deusa Jade i-a spus ca pana la urma s-a decis si ca va pleca la Fez.
Zoraide a venit in vizita la Jade si i-a adus o poseta iar cand a deschis-o Jade a gasit bani in ea iar Zoraide nu a stiut sa ii spuna de unde sunt bani,dar banii erau de la unchiul Ali care inainte de a pleca Zoraide la Jade a uitat poseta pe past iar Ali a scos portofelul si i-a pus toti banii pe care ii avea la el in geanta.Ali i-a interzis lui Zoraide sa pronunte numele lui Jade in casa lui.
Kadyjja s-a certat cu Ranya pt.ca a avut copii invitati la ea si nu isi facuse temele.Kadyjjas i-a spus ca mai intai danseaza si apoi isi va face temele.Ranya i-a inchis muzica iar cand a vazut ca vine Said Kadyjja s-a prefacut ca lesina iar Said a venit langa ea si a luat-o in brate.iar Ranya s-a enervat si a plecat cu Amira in camera si i-a spus acesteia ca Said trebuie sa aleaga intre ea si fiica lui pe care le va lasa in voia sortii si daca va fi nevoita o va trimite pe fata la Jade.Said a auzit dar nu a zis nimic.
Lidiane a mers la tribunal impreuna cu Tavihnio dar nu a putut intra in sala si a fost foarte nervoasa.La procesul pt.stabilirea patermitatii copilului Karlei a fost interogat Tavihnio care a spus ca nu a vazut-o in viata lui pe aceasta femeie dar sa mai aiba un copil cu ea.Odette s-a apucat sa povesteasca cum s-a intamplat de Karla a ramas insarcinata si ca a fost impreuna cu Tavihnio 6 luni si apoi ea a aflat ca Tavihnio era insurat si avea 2 copii.Bineinteles ca a mintit.dar inca nu s-a terminat procesul.
Albieri a cautat-o disperat pe Edna si nu a gasit-o nici la clinica nici acasa.Edna a plecat la comisia de etica pt. a-l denunta pe Albieri ca a facut o clona si embrionul i-a fost implantat unei femei unei paciente de-a ei fara ca ea sa stie.
Clarise a vorbit cu Carol si i-a spus ca Nando isi revine si ca nu a mai luat droguri si ca ar vrea sa se intoarca in formatie.Nando l-a chemat pe Ceceu la el pt.a merge impreuna sa vada unde canta formatia dar pe drum s-a razgandit si i-a s[us lui Ceceu sa ii spuna unde canta ca va mereg el in alta zi si a plecat sa se inatlneasca cu Reghinihnia.
Clarise a fost sunata la servici de Alicihnia care il cauta pe Leonidas pt.a vorbi cu el .Clarise i-a spus ca este acolo dar dupa ce a inchis i-a spus lui Carol ca Alicihnia nu poate discuta singura cu Leonidas asa ca o va chema pe Ivette.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nu mai pot.Imi vine sa le sterg zambetele la tutele alea rele!Cum pot unii oameni sa fie atat de rai?Si sa minta atat de mult?Suna copilareste,stiu...Am cunoscut din pacate astfel de persoane dar de fiecare data imi fac rau la stomac.Chiar si in filme.Ce bine ca vad tot inainte de operatie!Si eu mai trag cu ochiul la DPT dar vorba Countesei este reluare sambata si fara reclama multa.Doamne cat de intelept poate sa fie unchiul Ali!Cat de bine simte oamenii!Aia mica e o smecherita!Kadijia.Ce urat se razbuna Edna!
Voi cu cine tineti la DPT?Sunt oripilata de duelul viitor.Imi plac enorm Alex si Cristina si au un caz ffff greu.Hai ca m-am intins.Ne vedem saptamana viitoare pe luni la serial

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

nu am reusit sa vad nimic calumea vineri. ba ma uitam la clona , la publicitate schimbam la dansez pt tine , dupa aia la shopping .. si uitam sa mai dau inapoi la clona... cand pe forum... si pan la urma n-am reusit sa vad nimic . si mie imi place de alex si de partenera lui

belutza

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 49

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

azi nu mai sunt 2 episoade?

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput