clona (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Intr-adevar asta a fost metoda prin care Karla a reusit sa ramana insarcinata. Si mie mi s-a parut un pic tras de par, dar nu imposibil. Mai ales ca, Ramonika, nu toate prezervativele au spermicid.
Va iesi cu scandal cand va afla Lidiane de copil, evident ca nu o sa-l creada la inceput pe Tavihno ca nici macar n-o cunostea pe Karla, dar pana la urma adevarul va iesi la iveala.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mi-a placut reactia lui Yvette cand au venit drogatii la nunta la ea sa faca scandal, a reusit sa previna stricarea completa a petrecerii.


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodului de ieri.
Unchiul Abdul a venit in vizita la Mohamed impreuna cu logodnica lui Mohamed iar Latiffa s-a enervat foarte tare cand a vazut-o.Logodnica lui Mohamed a spus ca a venit sa il vada pe viitorul ei mire ca sa vada daca se simte bine.Mohamed a coborat din camera pt.a saluta invitatii dar a plecat in scurt timp unchiul Ali spunand ca trebuie sa se odihneasca.Unchiul Abdul a plecat iar Latiffa i-a spus unchiului Ali ca nu o poate suferi pe posibila viitoare sotie a lui Mohamed.Ali i-a spus Latiffei ceva la ureche si a sfatuit-o ca a doua zi sa o invite la masa pe logodnica lui Mohamed,sa o intrebe ce i-a spus el si apoi va vedea ce va fi.Latiffa a invitat-o in oras a stat de vorba cu ea dar intre timp in acelasi loc a aprut si Nazirra care a inceput sa se certe cu Latiffa si apoi a plecat.Latiffa a venit acasa i-a spus unchiului Ali ca a intrebat-o si i-a soptit raspunsul unchiului Ali la ureche si era foarte fericita.
Clarise s-a dus sa il vada pe Roger pt.a vorbi cu el si a-i explica ce s-a intamplat.La intrebat de ce a plecat cu Alicihnia in concediu iar el i-a spus ca Alicihnia i-a spus ca ea,Clarise incerca sa se impace cu fostul ei sot,dar Clarise i-a spus ca nu este asa si ca Alicihnia l-a mintit.Apoi Roger a sarutat-o.
Reghinihnia a intrat in casa la petrecerea lui Leonidas si s-a intalnit cu Lidiane si i-a spus ca are nevoie de bani pt.ca mama ei este foarte bolnava.Lidiane i-a dat 200 de reali iar Reghinihnia a plecat s-a dus la Nando si i-a spus ca a facut rost de bani pt. droguri.
Apoi dupa catva timp nu mai aveau bani si toti impreuna cu Mel s-au gandit sa fure de la oamenii dintr-un autobuz,dar in timp ce Mel fura de la oameni in autobuz era Xande.Cand l-a vazut Mel a scapat din mana tot ce furase si a fugit din autobuz.Xande a plecat dupa ea si a certat-o ca de ce s-a spucat de furat.Mel i-a propus sa se mute impreuna dar Xande i-a spus ca ultima data cand s-au mutat impreuna ea a furat tot din casa si le-a vandut.Mel i-a raspuns ca numai el o poate ajuta sa revina la normal pt.ca toti au parasit-o.
Jade statea de vorba in camera ei cu Zoraide cand a aparut Kadijja care i-a spus ca Ranya nu o lasa sa asculte muzica pt.ca zice ca copilul nu poate sa doarma.Jade s-a certat cu Ranya si apoi a lasat-o pe Kadijja sa danseze.
Nunta lui Ivette cu Leonidas a iesit foarte frumoasa dar totusi Alicihnia a fost foarte nervoasa cand a vazut ca Ivette este foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodului de ieri:
Mel vorbeste cu Xande si ii spune ca vrea sa se mute impreuna dar Xande nu este de acord.Xande o intreaba pe Mel daca vrea sa manance un hot-dog si ea este de acord iar cand Xande se duce sa cumpere Mel dispare.ea merge sa se intalnesca cu Reghinihnia pt.ai astepta pe cei pe care i-au trimis sa sparga seiful din casa lui Mel si sa fure banii.
Maysa s-a pus sa se culce cand aude un zgomot in casa.Coboara si este atacata de hoti care au venit sa fure bijuterii si bani care credeau ei ca sunt in seif.Maysa le da bijuteriile dar seiful nu stie sa il deschida.Intre timp apare acasa Lucas cu masina si cand vede un hot afara cu pistolul da cu masina peste el si apoi pleaca la poilitie.O parte din hoti sunt arestati.Maysa da declaratii in legatura cu identitatea hotilor.In timp ce Maysa este amenintata de hoti este sunata de Lidiane si de Leonidas dar nu poate sa le spuna ce se petrece in casa deoarece este amenintata cu pistolul la timpla.
Odette publica in ziar fotografia fiului lui Tavihnio iar Lobato gaseste un ziar pe capota masinii lui Tavihnio in care era publicata poza copilului.In gluma ii spune lui Tavihnio sa ii arate poza lui Lidiane pt.a o mai speria putin.si il roaga sa ii lase ziarul pt.a il arata lui Carol si lui Clarice.
Clarice ii spune lui Carol ca s-a impacat cu Roger si ca abia asteapta sa vada ce mutra va face Alicihnia cand ii va vedea impreuna,dar Clarice trebuie sa ii spuna lui Roger despre Nando.
Alicihnia acum a luat pe altcineva in vizor adica pe Leonidas.Acum s-a apucat sa caute articole despre viata lui Leonidas.
Jura se pregateste de campionatul mondial si vrea ca strada lor sa castige concursul pt.cea mai frumoasa strada.
Mohamed merge la moschee sa se roage iar dupa ce el pleaca Ali ii spune Latiffei sa pregateasca o petrecere pt. logodnica lui Mohamed.Latiffa se enerveaza dar Ali ii spune ca stie el ce face si o sa-l scape pe Mohamed de casatorie.
Noemia se cearta cu Mustafa pt.ca aceste o aude vorbind la tel.si trimitea mesaje deochiate oamenilor care i-au dat in avans banii pt. asta si ii spune ca pt. asta el va trebui sa le dea banii oamenilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Countesa, ce ne-am face fara tineeee!!!!! Multumin de rezumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Countesa si eu it multumesc!!! De obicei nu intru sa scriu,dar de cetit cetesc.Sarcina usoara cat ti-a mai ramas!Si BB cumintel si sanatos!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

multumesc.Azi avem doua epidoade din Clona d la ora 20:30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodelor de ieri.
Unchiul Abdul vine in vizita la Mohamed impreuna cu viitoarea lui mireasa.Latiffa este foarte nervoasa ca trebuie sa se poarte frumos cu viitoarea mireasa.Aceasta ii aduce un cadou un colier de aur iar unchiul Ali ii spune ca si Latiffa are un cadou pt. ea.Latiffa merge in camera ei impreuna cu Zoraide si ii alege pt.Zuleika o pereche de cercei si merge si ii da.Aceasta se bucura foarte mult si ii spune ca crede ca se vor intelege ca dpua surori.Unchiul Ali o intreaba pe Zuleika cine i-a fost doica atunci cand a fost mica.Zuleika spune un nume iar Ali ii raspunde ca din pacate aceasta a fost si doica lui Mohamed deci nu se pot casatori.Unchiul Abdul o cheama pe Nazira pt.a confirma spusele lui Ali iar Latiffa merge in camera Nazirei si se pune in genunchi in fata ei si o roaga sa ii spuna unchiului Abdul ca este vorba despre una si aceasi doica.Nazira mereg la Abdul si ii spune ca este adevarat ca Zuleika si Mohamed au avut aceeasi doica si nu se pot casatori.Dupa ce scapa il scapa de casatorie pe Mohamed, Nazira ii spune Latiffei ca ii este datoare.
Mel este prinsa de politie si dusa la sectie pt.ca cei care au intrat in casa ei le-au spus politistilor ca ea impreuna cu Reghinihnia si cu Nando sunt autorii morali ai jafului.Maysa impreuna cu Lucas si cu Dalva merg la politie pt.a da declaratii impotriva autorilor jafului dar acolo ei descopera ca autorii sunt Mel si prietenii ei.Lucas spune ca isi retrage acuzatiile si o suna pe Carol pt.al reprezenta in calitate de avocat.Carol vine impreuna cu Clarise pt.a-l lua pe Nando.Toti pleaca cu parintii lor numai Reghinihnia ramane si pleaca singura pt.ca mama ei fusese acolodar inainte ca ea sa fie eliberata a plecat.Mel il suna pe Xande dar la tel.raspunde o fata,Mel se supara si nu vrea sa mai vorbeasca cu el dar o cheama la ea pe Telmihnia si ii spune ca nu stie daca va putea scapa vreodata de droguri si o intreaba daca Xande si-a gasit o alta prietena.Telmihnia ii spune ca asa este si daca ea va continua sa ia droguri poate Xande va fi cu aceea fata.Xande ii spune acelei fete ca este indragostit de Mel si numai pe ea o iubeste.
Tavihnio primeste o telegrama de la Odette prin care il anunta ca are un fiu dupa ce Odettte a venit la birou iar Tavihnio nu a primit-o,si ea s-a prezentat ca fiind soacra lui.Tavihnio suna acasa si vorbeste cu Telmihnia care ii spune ca bunica ei nu a venit pe la ei pe acasa iar apoi Telmihnia o intreaaba pe Lidiane daca mama ei este in oras si de ce nu a venit la ei.Lidiane ii spune ca tocmai a vorbit cu mama ei si i-a spus ca este acasa la ea.
Jade a vorbit cu Sad si l-a intrebat daca se mai casatoresc iar Said i-a spus ca se mai gandeste.Sora Ranyei i-a vazut vorbind si i-a spus Ranyei sa mearga sa stea langa Said ca Jade il vrajeste din nou.Ranya s-a dus langa Said dar acesta le-a spus ca are o cina de afaceri si trebuie sa plece.El s-a intalnit cu Zein si acesta l-a intrebat daca s-a gandit ce va face cu Jade dar Said i-a raspuns ca se va gandi si ii va da raspunsul luni.Apoi s-a dus acasa ar Jade si Ranya se certau si Ranya i-a spus lui Jade ca Said nu o va lua de nevasta si ca ea vrea sa convoace consiliul de familie pt.a se hotara ce sa faca.
Jura a tinut un campionat de biliard.
Leonidas a trimis acasa o ilustrata in care povesteste cum este in luna de miere.
Roger a vorbit cu Alicihnia si i-a spus ca el vrea sa se desparta de ea pt.ca s-a impacat cu Clarise dar dupa ce a plecat de la Alicihnia de acasa a sunat-o pe Clarise si i-a spus ca va ajunge i 10 minute la ea Clarise i-a spus sa nu mearga la ea pt.ca ea nu este acasa.Clarise era la sectia de politie pt.a-l scoate de acolo pe Nando.
Edna a vorbit la tel cu un prieten de-a lui Albierii cu care Albierii a spus ca s-a intalnit saptamana trecuta dar aceasta a spus ca nu l-a mai vazut pe Albierii de un an iar Edna a intrat la banuieli si cand i-a spus lui Albierii acesta a negat spunandu-i ca poate prietenul lui a uitat ca s-au intalnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

n-am mai urmarit de vreo 2-3 sapt , dar citesc pe aici . multumim countesa , ce ne am face fara tine

belutza

http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Countesa multumim mult pt.rezumate. am apucat sa vad si eu o parte din episoade, si vreau sa spun ca, desi nu-mi place rolul Alicihniei(dupa ce a distrus mai multe relatii acum vrea sa se "dea" si la Leonidas) actrita joaca f.bine rolul. Cred ca este singurul personaj care nu-mi place.



Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput