clona (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

Clarise este acasa cu Carol si intre timp apare Nando care drogat fiind ii spune mamei sale ca il cauta politia.Se ascunde in camera si striga ca il cauta politia.Clarice se apuca de plans si ii spune lui Carol ca ea nu mai stie ce sa faca nu mai poate dormi noaptea i se face frica de cate ori suna telefonul crede ca va suna cineva sa ii spuna ca Nando a murit sau ca a fost inchis de politie.
Mel se simtea rau si Dalva a chemat-o pe Maysa la ea.Mel i-a spus ca va pierde copilul si nu vrea acest lucru.Chiar a pierdut copilul a facut avort spontan si a fost chemat doctorul care a constatat acest lucru.Mel a fost foarte trista si s-a apucat de strigat la Maysa sa iasa din camera sa o lase singura.Maysa a plecat din camera si sa asezat la usa camerei lui Mel si s-a apucat de plans.A aparut Lucas si Mel i-a spus ca a pierdut copilul si el a luat-o in brate sa o linisteasca.A sunat telefonul in camera lui Mel si a raspuns Dalva,iar la telefon era Reghinihnia care ia spus ca vrea sa vina la Mel pt.ca o cauta politia.Politia a fost si acasa la Mel sa o caute pt.ca au fost furati bani din barul d-nei Jura de catre Reghihninia si Nando si acolo li s-a spus ca si Mel face parte din gasca lor.Maysa le-a spus ca Mel nu este acasa ci este plecata la bai.Le-a spus politistilor sa mearga sa vorbeasca cu socrul ei.
In casa unchiului Ali era petrecere mare in cadrul careia Abdul a invitat o fata impreuna cu familia ei sa il cunoasca pe Mohamed si sa ii aranjeze o casatorie.Zoraide i-a spus unchiului Ali ca Mohamed nu a adus-o pe Ltiffa si pe copii cu el si ca Latiffa a sunat de mai multe ori sa vada cum a ajuns Mohamed si el nu a vrut sa raspunda la tel.Ali i-a spus lui Mohamed cavrea sa vorbeasca cu el dar Mohamed i-a spus ca vor vorbi dupa petrecere,dar Ali i-a sugerat lui Mohamed sa nu lase supararea sa ii intunece judecata.Familia care a fost invitata la petrecere a venit iar Mohamed a vazut-o pe fata care i-a fost aleasa de Abdul si a spus ca este frumoasa.
Said a venit impreuna cu Kadijjain camera la Ranya si i-a adus valuri foarte frumoase.Ranya l-a intrebat daca toate valurile sunt a ei.Kadijja ia spus ca vrea si ea sa isi aleaga valuri,iar Ranya si Amira i-au spus ca este prea mica sa poarta val,dar Said i-a spus lui Ranya sa o lase pe Kadijja sa isi aleaga ea prima valurile.Kadijja i-a spus ca va alege valuri pt.ea,pt.Jade si pt.Nazira.Bineinteles ca a ales cele mai frumoase valuri si s-a dus cu ele la Jade si i-a spus ca tatal ei i-a trimis valurile cele mai frumoaseiar Ranyiei i le-a lasat pe cele mai urate.
Said a stat de vorba cu Nazira care i-a spus sa o lase pe ea sa conduca casa 2 minute si va vedea ca sotiile lui il vor asculta.Said a spus ca pana la urma asa va face.
Reghihninia s-a dus la casa lui Mel si nu a fost lasata sa intre si s-a apucat de urlat ca o nebuna la porta sa o lase sa intre.
Leo a primit o citatie de la tribunal din partea lui Leonidas care vrea ca pe certificatul lui de nastere sa fie trecut Leonidas ca tata iar sotia lui ca mama.Deusa sa fie stearsa din certificatul de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, da cum de a pierdut mel copilul? ca parca tin minte ca a nascut si nu-si putea alapta copilul cand s-a difuzat serialul pt prima oara?


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

a pierdut copilul poate ca va avea altul asta inca nu stiu.
rezumat episodul de azi.
Latiffa a vorbit cu Samira si i-a spus ca Mohamed nu i-a telefonat ca sa-i spuna cum a ajuns la Fes.Atunci Samira i-a spus ca ea formeaza nr.iar Latiffa va vorbi.Latiffa a vorbit cu Mohamed si i-a spus ca se aude muzica acolo si a intrebat ce se intampla de ce este petrecere ca Mohamed sa isi aleaga alta sotie,iar Mohamed i-a raspuns cael este la petrecere dar nu pt.a-si alege sotie.Atunci Latiffa i-a spus ca daca isi va alege o alta sotie cand se va intoarce acasa nu ii va gasi nici pe ea nici pe copii.In timpul cand Mohamed vorbea la tel.Zoraide s-a asezat langa fata care a fost promisa pt.Mohamed si i-a spus ca Mohamed nu are grija de sotia lui Latiffa nice de copii lor nu ii da bani nici pt.haine nici pt.imbracaminte.Fata s-a speriat.
Xade a fost cautat de Tehlmihnia care i-a spus ca mel a piedut copilul iar Xande a sunat la Mel acasa iar Dalva i-a spus adevarul.Lucas i-a spus lui Leonidas ca daca el intenteazaproces pt.al recunoaste pe Leo ca si copilul sau Lucas intenteaza si el proces impotriva lui Leonidas si a plecat la Lobato pt. a-i cere ajutorul.Dupa ce a plecat Lucas Lobato l-a sunat pe Tavihnio si i-a povestit tot si i-a spus ca el,Lobato nu poate fi avocatul apararii i acuzarii in acelasi timp intr-un singur proces,iar Tavihnio i-a spus ca nu il poate lasa singur chiar acum.
Mel a vorbit cu Maysa si a intrebat-o ce i-a spus medicul in legatura cu sarcina sa iar Maysa i-a raspuns ca doctorul i-a spus ca copilul avea malformatii din cauza drogurilor pe care le-a luat Mel in timpul sarcinii si ca daca va mai continua sa ia droguri nu va mai putea sa aiba copii sau se vor naste cu malformatii.
Albierii a fost anuntat de julio ca comisia de etica va retrage acuzatile aduse impotriva lui de Simone dar la Albierii nu ia convenit pt.ca a spus ca asa nu ii va fi recunoscuta munca.Apoi s-a dus in vizita la Jade pt. a-i inapoia colierul pe care il luase Leo s-a intalnit cu Jade dar si cu Said care a fost de fata cand i-a dat colierul.
Said dupa ce a plecat Albieri s-a dus in camera lui Jade dar acolo erau Ranya si Kadijja care se certau pt.ca Ranya nu vroia ca Kadijja sa ii umble prin lucruri dar Jade i-a spus ca numai Said are dreptul sa ii spuna fetei pe unde sa umble si pe unde nu.Intre timp a aprut si Nazirra iar Said i-a spus ca va pleca pt.trei zile de acasa si ii lasa casa in grija Nazirei care era foarte fericita si i-a sups ca o sa aiba grija de odalisce.
In timp ce vorbea cu mama sa in camera lui Mel a parut Leo adus de Dalva iar Maysa a plecat si i-a lasat singuri pe amandoi iar Mel i-a spus lui Leo ca seamana cu tatal sau numai ca deste de varsta ei iar Leo a intrebat-o pe care dintre ei il prefera mai mult pe el sau pe Lucas iar ea i-a raspuns ca pe el pt.ca el o intelege mai bine.
Deusa s-a dus la Ivette acasa impreuna cu Leo si cu sotul ei pt.a se intalni cu avocata care o va reprezenta la proces.
Xande s-a dus la plaja unde s-a intalnit cu Pitoco si cu Miro si le-a spus ca nu stie ce sa mai faca si ca a crezut ca cel mai greu pe lume acum era examenul la facultatea pe care l-a luat dar acum crede ca cel mai greu este situatia lui Mel.Miro era suparat ca Alicihnia a plecat in calatorie de afaceri dar el intre timp a aflat ca de fapt.ea este plecata cu seful ei in calatorie de placere.A spus ca va rezolva problema cand se va intoarce Alicihnia.
Clarise este foarte speriata a doua zi cand se trezeste impreuna cu Carol din cauza lui Nando.cand se uita pe geam o vede pe Reghihninia dormind in fata casei sale si o trezeste si ii cere sa plece dar fata se aseaza in pat si adoarme.Nervoasa il suna pe Escobar care ii spune ca el nu poate pleca de la servici in mijlocul programului pt.a avea grija de Nando.Clarise se enerveaza si ii spune lui Carol ca daca il suna Alicihnia imediat s-ar fi dus dar daca il suna ea el niciodat anu are timp.
Escobar vorbesete cu Anita si ii spune ca nu stie ce sa se mai faca cu nando si ca Clarise a dat telefone la clinici pt.a=l interna pe Nando dar ca sunt foarte scumpe si el nu are atatia bani.Anita il intreaba daca i-a spus lui Clarise ca nu mai are nici apartamentul iar el i-a spus ca nu are curajul sa ii spuna,si nu mai are nici masina pt.a o vinde si a face rost de bani pt. a-l interna pe Nando la o clinica de dezintocsicare.
Leonidas il cheama pe Lobato la el pt. a-l intreba de ce Lucas a fost de dimineata la el,pt.a-i cere sfatul unde sa gaseasca un avocat bun,iar Lobato i-a raspuns ca Lucas a venit pt.a-i cere sa fie avocatul lui iar Leonidas a inceput sa rada.Lobato s-a enervat si l-a intrebat ca el nu crede ca el Lobato este un avocat bun si si-a scos sticla si a baut din ea iar Leonidas i-a spus ca este ora 9 dimineata si nu este bine sa bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hai contesa, ce faci? nu te-ai uitat aseara?
aseara s-a uitat al meu la meci si mi-a dat cu flit de la TV. am vazut numai in pauza meciului scena cu intalnirea dintre Jade si Lucas in barul ala. in rest, astept rezumatul tau.


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

nici eu nu m-am uitat pt.ca m-am uitat la carcotasi si in final am adormit.nu am vazut decat ca Mohamed era la unchiul Ali si vorbea cu el iar Zoraide a luat trelefonul sa o sune pe Latiffa dar s-a ragzandit si a spus ca o sa o sune dimineata.A aparut Abdul care i-a spus lui Mohamed ca familia care i-a ales-o pt.nunta este foarte fericita si mireasei ii este pe plac,iar Mohamed trebuie sa mearga in oras sa ii cumpere aur miresei.si asa s-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

Mohamed a plecat sa caute cadou pt.mireasa dar era foarte suparat pt.ca nu mai vrea o a doua sotie.i-a spus unchiului Ali dar acesta i-a raspuns ca si-a dat cuvantul si ca cuvantul unui barbat are valoarea unui contract.Intre timp Latiffa a vorbit cu Jde si i-a spus ca vrea sa faca rost de bilet de avion pt. apleca la Fes iar Jade i-a spus sa isi vanda bijuteriile.A mers la amanet le-a vandut si si-a facut bagajele pt. apleca la Fes si va ajunge vineri exact cand are loc logodna lui Mohamed.Copii vor ramane la Jade.Leo s-a intalnit cu Lucas care i-a aratat albumul pe care il prezinta pe el si pe fratele lui geaman iar Leo a adus o poza in care era el si mel cand erau mici.Leonidas a venit acasa si le-a spus ca saptamana viitoare va face nunta cu Ivette.Mel a chemat-o acasa la ea pe Reghihninia care a intrebat-o daca nu vrea niste prafuri sa se mai linisteasca iar Mel i-a spus ca a pierdut copilul.
Nando s-a trezit si a intrebat ce zi este iar Clarise i-a spus ca pe el oricum nu il intereseaza ce zi este atata timp cat are bani pt. a-si cumpara droguri si i-a spus ca de 2 zile decat el doarme ea nu s-a dus la lucru pt.ca ii era frica ca el va pleca cu ceva din casa .Nando i-a cerut bani iar Clarise nu a vrut sa ii dea atunci a bruscat-o a furat ce a putut din casa si a plecat..
Creusa s-a dus din nou la Lidiane pt.a vorbi cu ea iar aceasta a intrebat-o ce era in plicul pe care il tot ducea cu ea iar creusa nu a vrut sa ii spuna.
Maysa a vrut sa ii organizeze o intalnire lui mel cu fosti colegi de liceu.
Jura era supararta ca Tiao s-a uitat la alta femei cand era cu ea si nu mai vrea sa vorbeasca cu el.Noemia s-a certat cu Mustafa care nu i-a dat voie sa mearga la bar dar ea tot s-a dus sa vorbeasca cu Ligerio sa incheie o afacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

countesa multumesc pentru rezumat, il citesc mereu cand nu reusesc sa ma uit.

Ce enervant este unchiul Abdul, imi venea sa-l iau la palme cand l-am vazut cum jubila cand am mers cu Mohammed sa cumpere aur, ziceai ca-l cumpara pentru el si mai multe nu.
Si Lucas si Maysa pentru ca trateaza cu atata naivitate si usurinta problema lui Mel cu drogurile.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

quote:
Originally posted by countesa

Mohamed a plecat sa caute cadou pt.mireasa dar era foarte suparat pt.ca nu mai vrea o a doua sotie.i-a spus unchiului Ali dar acesta i-a raspuns ca si-a dat cuvantul si ca cuvantul unui barbat are valoarea unui contract.Intre timp Latiffa a vorbit cu Jde si i-a spus ca vrea sa faca rost de bilet de avion pt. apleca la Fes iar Jade i-a spus sa isi vanda bijuteriile.A mers la amanet le-a vandut si si-a facut bagajele pt. apleca la Fes si va ajunge vineri exact cand are loc logodna lui Mohamed.Copii vor ramane la Jade.Leo s-a intalnit cu Lucas care i-a aratat albumul pe care il prezinta pe el si pe fratele lui geaman iar Leo a adus o poza in care era el si mel cand erau mici.Leonidas a venit acasa si le-a spus ca saptamana viitoare va face nunta cu Ivette.Mel a chemat-o acasa la ea pe Reghihninia care a intrebat-o daca nu vrea niste prafuri sa se mai linisteasca iar Mel i-a spus ca a pierdut copilul.
Nando s-a trezit si a intrebat ce zi este iar Clarise i-a spus ca pe el oricum nu il intereseaza ce zi este atata timp cat are bani pt. a-si cumpara droguri si i-a spus ca de 2 zile decat el doarme ea nu s-a dus la lucru pt.ca ii era frica ca el va pleca cu ceva din casa .Nando i-a cerut bani iar Clarise nu a vrut sa ii dea atunci a bruscat-o a furat ce a putut din casa si a plecat..
Creusa s-a dus din nou la Lidiane pt.a vorbi cu ea iar aceasta a intrebat-o ce era in plicul pe care il tot ducea cu ea iar creusa nu a vrut sa ii spuna.
Maysa a vrut sa ii organizeze o intalnire lui mel cu fosti colegi de liceu.
Jura era supararta ca Tiao s-a uitat la alta femei cand era cu ea si nu mai vrea sa vorbeasca cu el.Noemia s-a certat cu Mustafa care nu i-a dat voie sa mearga la bar dar ea tot s-a dus sa vorbeasca cu Ligerio sa incheie o afacere.


Mai stii cumva ce nr. are episodul?

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

episodul de aseara a fost 220, daca imi aduc bine aminte, deci cel de vineri a fost 219?

ce s-a intamplat aseara. latiffa a plecat la Fes, era pe drum in masina si in urma ei, Nazira ii facea observatie lui Mustafa ca de ce a plecat odalisca, ca fara ea, casa se prabuseste, iar mustafa zicea ca nu i-a dat bani Latiffei si nu stie cum de a putut pleca.
mel a fugit iar din casa si la poarta s-a intalnit cu Leo caruia ii zicea "tata" si Lucas privea din pragul usii si era gelos. cand Leonidas i-a zis ca trebuie sa faca ceva in prinvinta lui Mel, ca nu mai poate continua asa, Lucas a zis ca sa faca el (Leonidas) ceva.
Xande a primit un telefon de la proprietarul apart. unde a stat el cu Mel, ca ii lipseste mobila, Mel a vandut mobila din apart. pentru droguri. Xande nu stie cum sa rezolve problema, vrea sa imprumute bani, dar afla Jura (de la Basilio) si se duce acasa la Mel si ii povesteste Maysei ce a facut Mel si spune sa plateasca parintii ei pt pagube, nu o sa plateasca Xande.
Jura o prinde pe REgininha la coltul strazii si ii spune sa ii dea banii furati, altfel o duce la politie. regininha ii spune ca nu are banii si se roaga sa nu o duca la politie, iar Jura o pune sa spele multe vase in schimbul banilor, iar dupa aia ii promite ca o duce la parintii ei.
Deusa planifica o masa la care sa o invite si pe Soninha, sa o cupleze cu Leo. Leo e de acord, pare incantat de idee si ii spune ca ar vrea sa o aduca si pe Mel la o masa la ei, sa o cunoasca familia lui. Deusa nu e f incantata de idee si ii spune lui Leo ca o sa se gandeasca la o zi in care sa o invite, dar fara prea multa convingere.
Jade cu Ranya iar se paruiesc si Said e disperat, de abia reuseste sa le desparta.
Miro se duce la Alicinha cu gandul sa-i reproseze ca s-a dus la Paris cu Roger nu in vizita de afaceri, dar ALicinha reuseste sa-l pacaleasca, ii spune ca vizita a fost de afaceri, dar confidentiala, de aceea ROger a lasat impresia ca ar fi calatorie de placere, si vrea sa il sune pe Roger sa-i confirme lui Miro, chiar daca isi va pierde slujba ca a spus secretul, dar Miro o opreste si se impratiseaza, se impaca.
Clarice asteapta ca Roger sa o sune, dar nu primeste nici un telefon si se gandeste sa se intalneasca intamplator cu Roger.
Mohamed e la petrecerea de logodna si se caieste f tare ca trebuie sa se insoare, dar Ali ii spune ca nu poate da inapoi, ca s-ar face de ras in tot orasul si MOhamed se duce inapoi la petrecere f mahnit.


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

rezumatul episodului de ieri.
Mel a vrut sa plece de acasa pt.a-si cumpara droguri dar Maysa nu a lasat-o si atunci Mel a impins-o pe Maysa si a plecat totusi.Mel a vorbit cu Reghinihnia si i-a spus ca trebuie sa vorbeasca cu Xande si ca merge la el.Xande a vorbit cu Basillio care i-a spus ca cel de la care a luat apartamentul in chirie ii cere bani pe chirie si pt. mobila pe care Mel a vandut-o.Xande s-a dus sa vorbeasca cu chiriasul si i-a spus lui Basilio sa nu ii spune d-nei Jura unde merge dar Basilio nu s-a abtinut si i-a spus d-nei Jura tot iar aceasta s-a dus acasa la Mel sa le ceara bani parintilor ei pt.obiectele pe care mel le-a vandut.
Clarise a aflat ca Roger s-a intors dar i-a spus lui Carol ca nu a sunat-o si ca ar vrea sa se intalneasca cu el.
Alichnia s-a intalnit cu Miro care a certat-o pt.ca a aflat ca a fost plecata in calatorie de placere cu Roger .Ea a negat acest fapt si apoi l-a sarutat.
Jade s-a certat cu Ranya pana a venit Said sa le desparta.
Mustafa a vorbit cu Nazirra si i-a spus ca nu stie cum de a putut pleca Latiffa daca el nu i-a dat nici un ban.

Mergi la inceput