clona (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

Rezumatul episodului de ieri.
Mohamed a chemat-o pe Samira sa mearga impreuna cu el si Amin sa le cumpere calculator.Samira a spus ca merge cu ei,dar Mohamed i-a spus sa isi puna valul si o va duce,dar Samira a spus ca nu isi pune valul.Dupa ce a plecat Mohamed Latiffa i-a spus Samirei ca trebuie sa isi puna valul ca Mohamed va pleca la Fes peste 2 sapt. si pe ea nu o va lua si crede ca isi va lua o alta nevasta in afara de ea.Latiffa a rugat-o pe Nazirra sa aiba grija de casa ca ea sa poata pleca cu Mohamed dar Nazirra i-a spus ca se mai gandeste ca atunci cand ea a vrut sa aiba grija de casa Latiffa nu a lasat-o.
Xande s-a dus sa o vada pe Mel si i-a dus un cadou de ziua femeii si a stat cu ea.Mel l-a sunat pe Lucas si i-a spus ca se va interna.
Clarise s-a dus in vizita la Roger dar Alicihnia i-a spus ca este plecat pt.a face ultimele pregatiri pt.a putea pleca impreuna la Paris.Clarise a intrebat-o daca pleaca impreuna la Paris iar Alicihnia i-a spus ca da.Atunci Clarise a plecat.Cand a venit Roger Alicihnia isi facuse lista cu tot ce ii trebuie pt.plecare.Roger a intrebat-o daca nu la cautat Clarise,pt.ca portarul i-a spus ca a vazut-o dar Alicinihnia i-a spus ca Clarise nu a venit ca daca venea o cunostea.
Mel s-a internat de bunavoie intr-o clinica.Dalva a vorbit cu cealalta servitoare si i-a spus ca daca Mel isi va reveni ea ii va multumi Fecioarei ca a salvat-o.
Jade a ajuns acasa si a imbratisat-o pe kadijja care era foarte bucuroasa ca jade s-a recasatorit cu tatal ei,dar Jade i-a spus ca nu s-au recasatorit.Kadyjja i-a spus lui jade ca poate sa aranjeze casa cum vrea ea pt.ca este prima sotie,dar Ranya i-a spus ca ea este stapana casei nu Jade.Au inceput sa se bata amandoua si sa se traga de par dar a aprut Said si le-a despartit.Ranya a inceput sa o blasteme pe Kadyjja iar fata i-a raspusn si ea tot cu blesteme iar cand a vazut ca apare Said Kadyjja s-a prefacut ca lesina.Said s-a dus la ea si a a vut grija de ea.Ranya cand a vazut asta s-a enervat si a plecat cu Amina si cu baietelul in camera.Ranya s-a jurat ca o va alunga din casa pe Jade.
Albierii a vorbit cu matiolli si i-a spus ca a fost convocat de consiliul de etica si ca trebuie sa spuna adevarul despre faptul ca leo este clonat si ca Leonidas a intentat proces de paternitate.leo a aparut la clinica si ia cerut lui Albierii sa nu spuna la proces ca el este o clona pt.ca oamenii se vor speria de el,dar Albierii i-a spus ca va trebui sa spuna adevarul.Leo a plecat nervos si s-a dus la o taraba de ziare pt.a afla mai multe despre oaia Doly.
Leonidas a lua cina cu Amalia si Amalia la intrebat daca el este tatal clonei dar el nu a mai apucat sa ii raspunda pt.ca a aparut ivette care i-a facut scandal si i-a dat cu poseta in cap.Amalia a plecat iar Leonidas s-a bucurat ca Ivette a aparut pt.ca a scapat de Amalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc fff mult pt rezumat, nu am apucat sa vad ...
Stiti cumva cate episoade mai sunt ???


Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

in total sunt 250 de episoade iar episodul de ieri seara a fost cu nr.211.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Multumesc si eu !

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

nu vreau sa va supar dar ve-ti fi tare dezamagite de ultimul episod. Este un fel SF mai ales ce se intampla cu matusa martira,nu mai stiu cum o cheama.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Mi-am amintit numele matusii Nazira.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

ce se intampla cu Nazira?am inteles ca pleaca pe un covor fermecat cu Miro?daca mai tin eu bine minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si ce se mai intampla ???


Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

Rezumat episodul de ieri.
Latiffa este foarte suparata ca Mohamed va pleca la unchiul Ali fara ea si fara copii.Jade merge in vizita la Latiffa si ii spune ca nu mai vrea sa il vada pe Lucas niciodata.Apare Mohamed cu mustafa si ii spune sa duca bagajele jos ca va pleca.Latiffa ii spune lui jade ca Mohamed vrea sa plece fara ea si ca crede ca unchiul Abdul vrea sa ii aranjeze o casatorie in Fes.Intre timp suna Zoraide care la auzit pe Abdul vorbind cu tatal unei fete nemaritate de acolo si ca aranja o casatorie cu Mohamed,si ii spune latiffei sa nu il lase pe Mohamed sa vina singur la Fes.Latiffa isi ia valul si pleaca cu Jade dar la iesire se intalneste cu Amin care ii spune ca Mohamed nu si-a luat bagajele cu el dar ca a plecat undeva.Latiffa ar vrea sa mearga dupa el dar nu poate sa plece de acasa in lipsa lui Mohamed.
Leo a mers acasa la Lucas ca sa se intalneasca cu el.La vazut pe Lucas care s-a tuns ca si Leo si i-a spus ca s-a intalnit cu Jade in Maroc ,s-au intalnit la ruine si a sarutat-o si Jade i-a raspuns la sarut si ca el a vrut sa ii dea colierul pe care Jade l-a pierdut.
Jade era acasa la Said si dansa impreuna cu Kadijja si alte verisoare ale fetei si cu baiatul acela care cred ca o place pe Kadijja,Duda.Ranya era foarte suparata ca Jade se distreaza si i-a spus unei femei din casa care o ajuta cu copilul sa ii transmita lui Jade sa opreasca muzica ca copilul nu poate sa doarma,iar Jade sa mearga la Ranya in camera sa vorbeasca cu ea,si sa ii mai spune ca ea,Ranya este prima sotie si casa este a ei iar Jade va face ce spune ea.Jade i-a transmis ca daca are ceva sa ii spuna sa vina jos sa vorbeasca cu ea.Kadijja s-a suparat si l-a sunat pe Said sa ii spuna ce le face Ranya .Said vorbea cu Mohamed care se plangea ca nu stie ce sa faca cu Samira ca nu vrea sa poarta valul.Said i-a spus ca trebuie sa mearga acasa ca acoperisul casei sale se prabuseste.
Clarise a fost sunata de Nando care i-a spus ca are nevoie de bani pt.droguri.Clarise i-a raspuns ca nu va vorbi cu el la tel.ci sa vina acasa.Nando a aparut acasa dar era drogat si i-a cerut 10 reali lui Clarise.Clarise i-a spus ca nu ii va da bani pt.droguri si l-a sunat pe Escobar sa vina sa o ajute,dar Nando s-a enervat ca nu ii da bani si s-a apucat sa sparga prin acsa si a trantit-o pe jos pe mama sa.Dupa catva timp a aparut Escobar dar Nando disparuse,iar Clarise plangea in hohote.
Alicihnia l-a vazut pe Miro pe motocicleta cu Telhminia si s-a enervat iar cand acesta a cautat-o ea era fosrte suparata si l-a intrebat cu cine a fost si el i-a raspuns ca a fost cu Telmihnia care este prietena cu Xande.Alicihnia i-a spus ca il iubeste si ca de aceea este geloasa.
Nazirra a vorbit cu Latiffa care a rugat-o sa aiba grija de casa pt.ca ea sa plece cu Mohamed la Fes dar Nazirra i-a spus ca ea a vrut sa aiba grija de casa dar latiffa nu a lasat-o si ca acum cand vede ca Mohamed s-ar putea sa se insoare cu alta femeie atunci are nevoie de ajutorul sau.
Maysa a vorbit la clinica si i-au spus ca Mel raspunde bine la tratament,si i-a spus lui Lucas ca trebuie sa decoreze camera copilului.Lucas a spus ca sa gandit de mult la faptul ca Mel va avea un copil la un moment dat si ca ei se vor ocupa de camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by countesa

in total sunt 250 de episoade iar episodul de ieri seara a fost cu nr.211.


Eu stiam de 350.

Criss si Alex

Mergi la inceput