Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Na ca te calcai pe talpa. eu citii ca-i fiarta/calita, de-asta dadui timp mai mic...

quote:
Originally posted by kikineata

Ruxandra, carnea e cruda sau fiarta in prealabil?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Pai da tre sa fugi ca..shineva tre sa aiba grija de mancarea aia pt. cina. Am citit intr-un final dupa ingredinte si vazui ca se fierbe inainte in craticioara. Initial am citit doar ingredientele si deja plescaiam asa ca nu avea rost sa citesc cum se face..ca nu vreau sa stiu...acum am citit si stiu..nasol..

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:

Ruxandra, carnea e cruda sau fiarta in prealabil?

fiarta. fug

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Ruxandra, inca nu l-am intarcat pe Dragos dar nici mult nu mai avem. Am inceput sa-i dau biberon seara (vreo 150 ml) si-i place tare mult. Pe bune. Toti copiii sunt indragostiti de tz, al meu e indragostit de biberon. Dupa ce nu mai are ce suge, efectiv ma impinge si inca de cand vede cutia sare in sus de bucurie. Na, asta e.

Kokorina, mor de ras... Abia astept sa-i citesc sotului. Pe tine te stie drept mama lui Sandokan. Hai ca iar imi canta azi sandokaaan , sandokaaaan...

Marani, voiam si eu sa-ti spun ce a zis Kikineata. Tare fata buna esti!

Kikineata, of, tare mult ma bucur ca ti-ai revenit.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

...am un cheeef de muuuunca...ptiu...

miro bea nu are pe cine sa imite. asa ca ....

ruxandra paste la cuptor nu prestez, nu cunosc..

..sa vedem, ce nu mai stiu...

laura si bea tot asa face..doar ca nu se trezeste la 6 ci la 5 juma. ...

kokorina nu huli pufuletii..pe care eu ii cumpar cu balele intinse de-a lungul podelelor de la un magazin rusesc. care magazin, daa, daa..are si mustar de la bunica...
da' de mania mea cu eugeniile v-am spus? nuu? ....ca tot am avut casa plina de romanasi in vara am in pivnita inca doua cutii nedeschise. cutii. cu cate vreo 40 de eugenii..

yagmur....te citeam pe tine si ma vedeam pe mine....vecinii isi renoveaza gradina...dau oamenii cu ciocanul ala pneumatic in dalele lor de-mi tremura peretii..cum sa doarma shefa??? asa ca ne plimbam intr-o isterie. pe ploaie..la 13 grade..

te-m vazut si mi-am amintit ....monica da' muulte pagini are cartea aia mai!!! nu am nici bile si nici cutii de pantofi in casa...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sa cresteti mari si frumosi!

Alessia de Adinazot
Ada de Bebinuta
Kaan de Leyla

Kokorino, sotul tau e mortal! Mai lipseste sa se duca la meciurile nationalei pe stadion sa faca galerie Romaniei!!!
Vai Ruxandro ce pofta mi-ai facut cu pastele tale...nu am mai facut de 100 de ani. Eu le lasam la cuptor cam juma de ora, timp berechet pt rumenire...Yami yami!
A-deju, cand plecati mama draga?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

A dormit fata mea 1 ora juma dim si acu 2 ore juma sunt fericita...si tanti aia nebuna zicea ca doar cate juma de ora sa doarma!!

Ruxandra, ti-as zice prescurtat dar stiu ca nu-ti place, am facut azi si eu ciorba de perisoare special pt. Sara si conopida la cuptor reteta putin schimbata sper sa pape Sara maine ca altfel va biciuiesc...stiu nu e vina voastra da eu muncesc degeaba...si sarmanul sotul meu tot spera ca o sa vina vremea cand tre sa gatesc pt. toti trei si sa manance si el!!

Sambata fac dovlecei umpluti...na ca ceva tot a facut IDI cu mine...macar slabesc la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

uf, in sfarsit acasa...nici nu stiu daca sa ma bucur mai intai ca am scapat de viata la tara, sau sa ma enervez ca sunt cu fix 10 grade mai mult decat acolo. si astia tot nu au terminat de inlocuit bordurile din spatele blocului... operatiune care a inceput acum vreo luna...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gata, introdus obiectul muncii in cuptor. Acu

Saru' mana fetelor, mi-ati fost de un real ajutor. Dandusa, Kikineata, Leyla, Danutz

.. acu ca nu carecumva sa-mi otravesc oaspetii, testez vinul din reteta.. hac, hac. Ii tare bun si duuulce.. hic, hic.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Am uitat sa va spun...cica dati carne zic da...de care ? pai manzat, pui......vai pui? pai nu se da doamna se da gaina ca puii sunt injectati......injectat e creieru tau femeie!!..

Mey sa sti ca aici se-ascunde un dram de adevar. Am citit si la subiectul cu D.A. (dermatita atopica) si parca si Bambo a fost astfel sfatuita de pediatru => carnea de pui (mai ales cel importat) e cam injectata. Asa ca noi preferam carnea de vaca (si cele din crescatorii duc un trai mai aproape de normal, in comparatie cu pasaretul). Sau macar sa fie romaneasca.

.. stai un pic ca nu pricep. Cum adica se fie gaina, dar nu pui. Pai gaina n-a fost pui, respectiv injectata. Sau o fi trecut deja efectul?? Nu mai pricep.. sunt bulversata, pardon abtiguita..

quote:
Initial am citit doar ingredientele si deja plescaiam asa ca nu avea rost sa citesc cum se face..ca nu vreau sa stiu...acum am citit si stiu..nasol..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

servus dragelor ,

am fost la controlul de 9 luni la repetenta aia de isi spune dr ! concluzie : caut pediatru!! copilul este ok si asta e cel mai important dar cand o auzeam cum se mira cat de mare esteeeeee imi venea sa ii dau cu geanta-n cap !
nu a intrebat ce tip de pizza ii place daca mai manca la mcdonalds' ori ba daca i-am dat bere de ziua lui ... nika bre nika ... nici macar sa imi sugereze alte mancaruri ...nik nik .
traim in ro si asta ne ocupa viata !!

mda, hai sa va zik , azi bb a mancat o chestie cam ca musacaua de cartofi. i-am pus si niste iaurt si ptr ca se cam sifonase tot aspectul comercial , am amestecat totul asa cu furculision . s-a lins pe bot !!! apoi cre ca vreo juma de banana la desert ca s-au terminat deserturile alea bune de la nestle si asteapta ceva bun dupa papa de pranz ...

pupici ca sunt repetenta la citit din urma .

D

Mergi la inceput