Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by Laura13
pe mine ma termina trezirea la 6 (si pt noi, ca suntem rupti), dar si pt el ca nu e odihnit. dupa 1h maxim, doarme iar. deci nu se trezeste de prea mult somn.
Laura, da de ce nu incerci sa-l mai pui la culcare imediat dupa masa de dimineata ? Conu, dupa ce-si serveste biberonul (6-7,30), este schimbat, dragalit si pus iara la culcare. Cateodata adoarme instant (de la finalul biberonului) , alteori mai vorbeste cu amicii din pat vreo juma de ora, dupa care se face liniste.. sforr, sforr.
Si mai facepana spre 10, cand e fresh si gata sa se bucure de-o noua zi.
si la noi este la fel...,doar ca la noi mai maninca de vreo 2 ori pina la 10...,dar adoarme...,asta-i esentialul...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
ruxandra_sb spune:
Vorba lui boier Matei:
Shineva, sa m-ajute shineva!!! 
Pt o reteta de paste la cuptor, la cate grade se potriveste acesta?? Si cam cat se tin??
Aici e reteta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85381&whichpage=9
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Vorba lui boier Matei:Shineva, sa m-ajute shineva!!!
Pt o reteta de paste la cuptor, la cate grade se potriveste acesta?? Si cam cat se tin??
Aici e reteta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85381&whichpage=9
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
nu am cuptor cu grade...
sper sa aveti parte de o cina minunata
si sa nu ma injurati...www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mindrete de Crinuta
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
nu am cuptor cu grade...,asadar...eu le-as pune pe gratarul din mijloc...,la foc potrivit ,adica nici prea prea...,nici foarte,foarte...,le lasi pina se rumenesc...,mai mult n-au nevoie ca-s paste...
sper sa aveti parte de o cina minunatasi sa nu ma injurati...
Priceput pan se rumenesc.. da cam cat inseamna asta cu aproximatie, sa-mi fac o idee. Juma de ora? Mai mult, mai putin?
Si nu te injuram, ci te pupam cu foc . Iar cina nu stiu cat de minunata va fii.. cu mine pe post de bucatar..
.. fug, fierb spaghetele. revin.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kikineata spune:
Am citit tot si multumesc de incurajari...parca mi-a intunecat/luat cineva mintile. O sa mentin pediatra dinainte momentan ca nu mai am nerv sa repet istoria cu toate cele ce a avut Sara. Cel putin pt. vreo 2 sapt iau p pauza de controale din astea obisnuite si poate nefereste domnul sa nu mai aud de IDI-oti din astia sa faca pe mummy sa sufere asa.
Asa...
Miro, Sara nu am observat sa imite ...ina ..copiii mai mari decat ea
Danduso, Danduso...am obisnuit-o putin de tot acum ceva vreme ...si evident ca m-a tentat...am pus lapte...de atunci nu mai vrea canuta...am luat altele si vad ca acum le vrea din nou ca-s alte culori
Marani, jur mama ca nu stiu cu ce ai patitmit pai tu esti clar casa de ajutor...numa ca nu e reciproc..esti mama tuturor ranitilor...doamne nu te condamn nici o secunda..asa sunt oamenii muntilor au inima maaaaaaaaareeeeeeeeeee!! Sper sa ti se intoarca tot binele pe care-l faci oricum daca nu e omenesc sigur ai ajutor dumnezeiesc. Bey esti fenomenala jur!
A-deju m-ai facut sa rad! Opreste-te femeie! Hai promite ca dai un mesaj pe un ton cat se poate de normal si serios. Poti?
Kokorina,kokorina, esti belea dar sotul tau deja a intrecut gluma. Bai si pufuleti?? Ma gandeam ca vazu in Ro ca dau femeile la copii si vrea sa dea si el...ha ha ha
Sa zic ca pana si sotul meu a zis ca a avut creierii prastie toata ziua pana ne-a revazut seara? Am uitat sa va spun...cica dati carne zic da...de care ? pai manzat, pui......vai pui? pai nu se da doamna se da gaina ca puii sunt injectati......injectat e creieru tau femeie!!..Mai fetelor ati auzit de oamnei GICA CONTRA...ei asa era muuuu asta... cum zici nu-i bine nicicum...ei le stiu pe toate.
Na asta e va mai reamintesc de ea vreo sapt. pana trece cosmarul de tot!
Tre sa mai zic ceva dar am uitat iar! Revenim daca nu se trez garga!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
Am ras de m-am cracanat...shineva sare in ajutor..shineva sunt eio..eu zic 60 - 75 min la 150 - 170 grade!!
Bai rad s-acu..shineva sa ma ajute, shineva!!!!!!!!!
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Vorba lui boier Matei:Shineva, sa m-ajute shineva!!!
kikineata spune:
Ruxandra, carnea e cruda sau fiarta in prealabil?
leyla spune:
Ruxandra, eu le las cam 20-30 min la 150 grade dupa care inca vreo 10 min la 180-200grade sa se rumeneasca si sa fie crocant parmezanul pus deasupra.
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dandusa
nu am cuptor cu grade...,asadar...eu le-as pune pe gratarul din mijloc...,la foc potrivit ,adica nici prea prea...,nici foarte,foarte...,le lasi pina se rumenesc...,mai mult n-au nevoie ca-s paste...
sper sa aveti parte de o cina minunatasi sa nu ma injurati...
Priceput pan se rumenesc.. da cam cat inseamna asta cu aproximatie, sa-mi fac o idee. Juma de ora? Mai mult, mai putin?
Si nu te injuram, ci te pupam cu foc . Iar cina nu stiu cat de minunata va fii.. cu mine pe post de bucatar..
.. fug, fierb spaghetele. revin.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Ruxandra, carnea e cruda sau fiarta in prealabil?
fiarta. fug
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
marani spune:
Mai KIKINEATZO, asa-mi place sa te vad vesela!!!!!!!!! m-ai periat pt o saptamana, multumesc pt vorbele frumoase. Mi-e ciuda ca acu tre sa ma car cu rucsacul cu haine la maica-mea, ca-s ude fleasca si n-am unde le intinde, sa le spal la ea la masina. Asta-i treaba...bine ca masina de spalat e intreaga. Pup pe Sara Maria!
Ajutati-o pe Sonia

pana spre 10, cand e fresh si gata sa se bucure de-o noua zi.