Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
kokorina spune:
FATIMA.....da' chiar!cat de frumoasa s-a facut eva,arat asa de maricica(sa nu-mi spui de efectul de poza,ca nu tine)....si mai sta si pe olita,e domnisoara in toata regula.mai,da' frumoasa ai mai facut-o!bine ai venit acasa!felicitari pt examene si esti cu adevarat extraordinara....de la 1 octombrie zboooooriiii!!!!poate "aterizezi si prin austria....ma suni.
LAURA....era sa ma lipeasca de perete pupicul tau,asa cu foc mi l-ai dat!sa stii ca am pupat si sandokanii din partea ta.poze noi am,am sa le pun maine,ca acu mi-s lesinata dupa o baie fierbinte.uite aici
DIANOCICULE....hai,ca si pe mine ma enerveaza chestia asta cu trasul de obraji...li,li,li....lu,lu,lu....ce dragut,ce finut,....da cat are?...sti tu la ce ma refer.ne "vedem" maine!
o noapte cat mai linistita!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dianocica
hai sa va zic una tare de tot: http://www.fishki.net/comment.php?id=24950
Va multumesc mult de tot, DAR:
* copilului meu nu-i este frig
* ii place sa stea pe jos
* n-o sa-l traga curentul, chiar daca nu poarta caciula
* apropo, copilului dvs. nu-i este prea cald?
* copilul meu nu suporta sa fie abordat de necunoscuti
* nu vrea bomboane
* nu-si doreste un fratior sau o surioara
* ii iubeste la fel de mult si pe tati, si pe mami!
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Diana - mi-ar place sa te vad cu un astfel de tricou pe tine prin parcuri ... ai face furori.
vb cu al meu - poate poate imi face si mie unul
Miro
almo spune:
danutz intrebam daca se gasesc in ro mancare la borcan ca nu stiam.
cat costa mancarea la borcan in ro? aici costa mai putin de 2000lei borcanul. voi le dati copiilor vostri macare la borcan sau e prea scump?
dandusamerci de complimente. cand am plecat in ro nicole avea 5 luni jumate si am stat 5 saptamani timp in care a mancat numai lapte si cereale. am inceput diversificarea doar la 6 luni jumate cand m-am intoras in canada. nu am vazut si nici nu m-am gandit la vremea aia la mancare la borcan. stiu insa cat costa laptele praf si pampers ca am luat . laptele praf e la fel sau cu f putin mai ieftin ca in canada.
fatimanu mi-o lua in nume de rau dar ma bucur ca mai e cineva in situatia mea sa am cu cine sa ma consult. nicole face la fel ma cauta pe la tricou si se face ghem la san. nici eu nu mai am lapte. as putea sa spun ca are doar cateva inghitituri pe zi. pt ea sanul e pe post de suzeta si de somnifer. la noi cel mai rau e seara. chiar daca merge cu sotul meu sau cu mama mea la somn ma striga si urla pana merg la ea. gresala mea a fost ca nu am insistat cu suzeta.
Mirona apropo de tema zilei. da si nicole imita copii mai mari. am fost la un chef unde mai multi copii alerga cu baloane in mana in jurul unui stalp si urlau. nicole s-a uitat la ei ce s-a uitat dupa care a vrut jos si atat i-a trebuit. cu un balon in mana alerga dupa copii si urla si ea. nicole merge bine sustinuta de o mana. dupa 2 ore m-am dat batuta si am venit acasa, ca m-a saturasem de chef alergand cu ea de mana prin sala de chef :)
7 luni
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album
Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
Mirona spune:
inca una si ma duc:
acum ca am hotarat sa-i dau calciu 10 zile - de care-i dau?
1. vecina mea ii da calciu lactic - o pastilutza dizolvata in o lingurita de ceai - intre mese.
2. pediatra zicea sa-i dau sirop de la pharco - cate 2 lingurite pe zi.
3. am gasit un subiect mai vechi pe forum - de-al Dianei Rus - in care zicea una sa le dam copiilor calciu biologic (produs de laboratoarele Medica) astea sunt capsule. Cica cel de la pharco ar fi calciu de sinteza.
sugestii ceva? pupici
Miro
almo spune:
incet incet ma uit si eu la albumele voastre. o sa-mi ia ceva timp. sunt in urma rau de tot.
am vazut pana acum doar albumul dandusei, bamboletei si al fatimei. fetitele vostre sunt super. sa va traiasca.
7 luni
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album
Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
fatima spune:
miro, stiam ca ati fost in vizita pe la nasii Karinutei, chiar imi parea rau ca n-am fost acasa, dar daca zici ca n-ati mai trecut prin Ploiesti..oricum, nici Drajna nu-i departe, asa ca daca mai veniti, dati de veste..
si eva in parc ma taraste la locurile pentru copii mai mari..la platformele alea inclinate, la turnuletele cu scari..leaganele, balansoarele nu prea o incanta..de imitat ma imita pe mine..noua ei distractie e sa faca ccc cucu-bau..se lasa in jos pe dupa pat si se ridica brusc cu un strigat de se aude de la coltul strazii..noi atunci trebuie sa ne prefacem ca ne speriem..e asa de bucuroasa ca ar face ore in sir..
koko, uite chiar fusei in austria, am avut simulatorul la viena, dar am stat doar o zi..oricum, noua ne place mult austria si avem in plan sa venim in curand..
ma duc si eu la somnic..noapte buna..
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
fatima spune:
miro, eu cand i-am dat evei, i-am dat tot de la pharco..asa e, am auzit si eu de calciu biologic, din scoici..hai ca piticu tau si-a trimis fratele mai mic la mine pe creier..m-a apucat si pe mine..ma duc maine la doctora s-o intreb si eu..eu mai am o obsesie cu infectiile urinare..gata, s-a notat pe lista de intrebari..
almo, m-am mai documentat putin pe forum..cica e eficienta metoda cu uns sanii cu labastru de metil, ceai de pelin, mustar, sau orice are gust mai neplacut..o sa incerc si eu, sa vedem..
acuma chiar ca noapte buna..
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
mamaana spune:
am un pic de timp ca le-am culcat; sa va zic ce au facut la pranz: au adormit in carucior cat am fost cu ele sa luam fructe si legume, asa ca le-am lasat la umbra in curte cu fata spre casa sa le vad cand se trezesc; dupa vreo ora se trezeste Stephanie plangand (de cald); ma duc repede s-o iau si-i zic incet 'hai la mama sus, hai sus' si se ridica, dar se ridica si Isabelle care inca mai dormea
miro ale mele se iau una dupa alta; inca nu au vazut copii de varsta mai apropiata de a lor
kikineata nu am cuvinte... nu sunt doi copii la fel, nici macar ale mele care sunt identice nu seamana in comportament si la mancat; iti doresc sa-ti revii cat mai repede si sa uiti de doctorita aia
almo bine ai revenit; ale mele sug acum numai seara, noaptea si dimineata; cateva zile au cerut seara mai devreme sa suga, dupa care s-au obisnuit fara; peste zi adorm in carucior (la pranz), iar dupa-amiaza le pun in patuturile lor si le dau drumul la cutia muzicala - pana se termina melodia sunt adormite, chiar daca plang un pic, dar nu mai mult de 1-2 minute; acum am vazut ca de fapt nu-i mai dai lapte de la tine, ci doar tz pe post de suzeta...
fatima ce mare e eva
ktrinel lipsesti nemotivat ??
le-as pune si eu pe ale mele la olita, inca nu le-am cumparat, si ma gandesc ca oricum nu le pot prinde pe amandoua sa le asez - trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa incerc
fug sa mananc si eu ceva, sa nu cumva sa slabesc
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by fatima
almo, m-am mai documentat putin pe forum..cica e eficienta metoda cu uns sanii cu labastru de metil, ceai de pelin, mustar, sau orice are gust mai neplacut..o sa incerc si eu, sa vedem..
scuze...
esti sigura ca vrei sa faci asta?...mie mi se pare o metoda "dureroasa" si eu zic sa nu o folosesti...,nu mi se pare deloc indicat...,ai o groaza de alte metode prin care poti incerca...sa o faci sa uite de titza...,zau Fatima...,nu te supara pe mine..,poate nu sint eu in masura sa comentez...,dar ma doare sufletul numai cind ma gindesc...,fie-ti mila...,nu face asta,te rog...
n-am sa o uit nicodata pe d-na de Germana ,care ne pedepsea "doar" punindu-ne boia de ardei iute in gura...si ne masa gingiile cu ea...,asta fie ca vorbeam la ore,fie ca luam note proaste...,asa ne pedepsea ea...,de-as gasi-o acum...,ce i-as mai masa si eu creierii cu boia...,iar de la albastru de metil,pelin si mustar nu-i decit un pas pina la boia de ardei iute...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta