Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
luly spune:
Mirona eu le-am dat Calciu Pharco si Osteocynesine (Ca homeopat) aprox alternativ. Din sept incepem si noi curele.
Asaaa, ca n-am apucat pana acum - Donia, Ruxandra multumesc pt raspunsuri. Bine ca m-ati lamurit si pe mine ce a fost de fapt ca de la dr slabe sanse sa aflu ceva.
Fetelor am si eu o intrebare
Ce sa fac dc fetele au un singur scaun pe zi dar acela e ff moale
Fetele sunt in continuare la regim pt diaree, dar sincer m-am saturat eu de atata orez plus ca mi-e frica sa nu dau in cealalta latura mai ales cu Di care de obicei sufera de constipatie si dc apuca si se constipa greu mai revin cu ea.
Fatima bine ai revenit! E o dulcica Eva - da' nu ma hotarasca cu cine seamana mai mult? Am vazut-o cu tati si se vedea clar ca-i fata lu' tati , dar pe urma am vazut-o si cu tine si-i evident ca-i fata ta. Offf, numa' ale mele seamana doar cu tati, eu parca nici n-am fost prezenta.
Va si va doresc o noapte cat mai linistitita!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
Laura13 spune:
salutari mamici!
de la 3 nu prea am mai dormit, la 6 ne-am trezit de-a binelea. bineinteles ca dani e super obosit si deci si super marait. nu vrea sa il culc, iar daca ii dau bibe de lapte (asa il culc la pranz) il bea cuminte, dupa care se ridica in picioare si incepe maraiala. sunt terminata de somn! cum il conving sa mai doarma??????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
NEata fetelor!
Haideti la cafea,mai am o clipa de pauza pana se scoala ratusca mea,eu deja sunt fresh,schimbat ,spalat bunica,inca tot nu am gasit femeie pt ea,e groaznic de greu,perseverez,pana la urma trebuie sa gasesc pe cineva dispus sa vina..Nu vreau sa ajung asa batrana si neputincioasa never ever,sper sa nuuu,ca e groaznic.
Eu am incercat sa o pun de multe ori pe Alessia pe olita ,dar fara succes,nu sta nici o clipa,dar nici macar nu ma agit,vom face noii si asta odata.
Fetele care s-au gandit la mine,va pup cu drag si mersi de incurajari,sunt fff bine venite
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
acs spune:
Mirona, noi folosim Calciu natural sirop (de la Pharco), cate 5 ml pe zi (adica 2 lingurite gradate).
Am cumparat ieri conopida din piata :), sa-i faca mama mancare grasunului (ca fetelor nu prea le place).
Yagmur, felicitari lui Luca pentru mersul de-a buselea!
Kikineata, doctorita la care merg copiii mei se numeste Denis Stanescu, lucreaza la Medicover si la Budimex. O recomand cu caldura.
Fatima, am admirat-o pe Eva! E o scumpa!
Dbunny, Victor mananca ou cam de pe la 7 luni. Un ou intreg, de 2 ori pe saptamana (am inceput doar cu galbenus, dar acum, la 9 luni, ii dau un ou intreg).
Adinazot, ai incercat si la o agentie de bone? Te intreb pentru ca pe ultima bona pe care am avut-o am contactat-o la o agentie. Am fost foarte multumiti de ea.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Neatza din Clujul ploios...
Eu care eram fericita ca am un job in care pot sa vin imbracata sport, acum mi-as dori sa lucrez la banca DE CE? Ptr ca ploua mocaneste si eu trebuie sa ies pe teren intr-o zona cu noroi pana in gat
Kikineatza, au zis fetele tot ce era de zis; nu trebuie sa pui la suflet ce zice o pediatra frustrata.... ai un copil vesel si sanatos....
Fatima, super pozele cu voi; ce mult a crescut Eva
Dianarus, poate trecem saptamana viitoare pe la voi in drum spre Fagaras; venim cu energie pozitiva pentru mamica eroina
Dandusa, mi-am taiat doar un pic din par; abia astept sa ma faci frumoasa la iarna...
Sint atatea mamici pe care imi doresc sa le pup, asa ca trimit un pupic MAREEEEEEEEEEE (nu-i asa ca si voua va este dor de mine????) si sa stiti ca chiar daca scriu mereu pe fuga ma gandesc la voi zilnicYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
adinazot spune:
MANUELA,daca poti sa crezi,in Sibiu nu exista astfel de agentii,exista doar fundatii care ofera aistenta medicala,de genul pus perfuzii,sonde ,injectii,pansari etc,dar de ingrijit nu si nu.Toti m-au trimis sa dau anunt in ziar,ceea ce am si facut,dar e al naibii de greu sa gasesc pe cineva.Multumesc de sfat!!!
poze Alessia
Yagmur spune:
Adina, sper sa gasesti ajutor. Vad ca doar noi sintem pe forum hehehehehe.... o raza de soare apare incet, incet... fug pe teren repede cat sta ploaia....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
slide Luca
varsta Luca
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Adina, sper sa gasesti ajutor. Vad ca doar noi sintem pe forum hehehehehe.... o raza de soare apare incet, incet... fug pe teren repede cat sta ploaia....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
slide Luca
varsta Luca
Spor la treaba!!!
poze Alessia
ruxandra_sb spune:
Fatima ati stat sa-i gatiti pe plita electrica, in camera de hotel?? Mamaaaa ce mama/bunica eroina are Eva. Eu, cu lenea mea caracteristica, as fi bagat la inaintare borcanase si trai neneaca.
Laura la mamica de baiat frumos.
Mirona, lui Matei (cand a fost cazul) i-am dat Ca fiole si apoi de la Pharco. Parca era ceva natural... nu mai tin minte..
Adina, si mie mi-e groaza de acele vremuri cand voi ajunge neputincioasa si la mana altora. Off, tre sa strang bani ca sa beneficiez de-o ingrijire buna si sa-mi pastrez un minim de independenta. Tinem pumnii pt gasit ajutor.
Yagmur, mey da pretentioasa mai esti. Aia nu, aia nu. Pai caldurica la 37-40 de grade nu-i buna. Daca nici ploaia mocaneasca si noroiul pan la gat nu te satisface...
..eu am primit pupicul, asa ca trimit si eu inapoi.
Tema cu imitatul altor copii:
La Matei da, imita la greu copiii cu care-si petrece mai mult timp. La Grigore inca n-am sesizat.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dianocica
laura mersi de intrebare. tu esti mereu draguta..eu, cand totul e bine, uit sa mai zic...sa multumesc de intrebare...sa mai arunc un pupic...d a fost ok azi, cred ca aseara era totusi de la dintisor. toata ziua a ros o jucarie si cred ca se cam iritase acolo, era un pic rosu..azi pare totul ok. sa vedem diseara...
.. adica eu nu sunt draguta????
nu citisem mesajele tale draguta foc, iti zic
Uff, m-am mai linistit. Ca eram gata, gata sa izbucnesc in , apoi sa ma duc sa-mi inec amarul in sau mai bine in
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!